Astro Bericht 29 september 2016

astroDe Maan zal zich de gehele dag nog in Maagd bevinden.
De kracht heerst om anderen te helpen waar nodig.

Morgen, in de loop van de dag zal de Maan in Weegschaal terecht komen en is het tevens begin van een nieuwe maan.

Vandaag is een moment om meer initiatieven te nemen voor jezelf, maar vooral meer voor anderen, waar nodig. Probeer eens iets goeds te doen voor anderen en zie waar het naartoe leidt, door de huidige energieën zal dat wat jij doet zeer bekrachtigd worden in jezelf. Neem vooral meer verantwoording op en begin NU door een initiatief te ondernemen.

Ook is het een goed moment om relaties te verstevigen. Kan een relatie wel een verbetering gebruiken? Werk dan nu aan een betere relatie.

Het kan moeilijk zijn om waarde in situaties te schatten. Maar wees gewoon wie je bent. Stel je vooral meer open door te luisteren. Al met al kan het zwaar  gaan maar een vooruitgang kan zeker gemaakt worden.

Astro Bericht 28 september 2016

astroDe Maan verkeert zich de gehele dag in het praktische en behulpzame Maagd. Dit stimuleert ons op beter aanpak en oplossen van bestaande zaken. Sommigen van jullie kunnen worstelen met verwachtingen maar omdat onze instinct wordt bekrachtigd zal dit nu kunnen gaan veranderen. Zie wat jij nog kunt oplossen of wellicht hulp aan iemand bieden. Zo kun je gaan ervaren hoeveel jij op je instinct kunt vertrouwen.

Geef meer aandacht aan de kleine details. Maar je zult meer gevoeliger zijn voor kritiek. Vanaf morgen zul je tot een punt komen om meer productief te werk te gaan, inzichten krijgen en meer duidelijkheid aan eventuele nieuwe doelen in je leven.

Astro Bericht 27 september 2016

astroVanaf vandaag zal Mars voor een lange periode in Steenbok gaan verblijven. Dit zal tot 9 november blijven aanhouden.

De energieën die wij dan vanuit onszelf kunnen ervaren is bewuster zijn over onze acties en keuzes. Ofwel een dieper perspectief krijgen met wat wij doen.

Voor vandaag zal de Maan nog in Leeuw gaan verblijven waarbij wij vooral optimisme in onszelf kunnen ervaren.

Maar vanaf vannacht zal de Maan in Maagd terecht komen. Dit bekrachtigd ons om meer stil te staan bij onze verlangen, problemen oplossen en meer aandacht besteden aan de kleine details.

In het begin tijdens de Maan in Steenbok en Maan in Maagd kunnen wij de energieën beproeven van vindingrijkheid en enthousiasme.

Astro Bericht 26 september 2016

astroVandaag zal de Maan in Leeuw aanwezig zijn. Later vandaag staat de zon tegenover Jupiter wat ons positieve ingevingen stimuleert over de toekomst. Maar de gevoelens kunnen ook veel intenser gaan worden met alles wat wij doen en voelen.

In de aankomende maanden zal dit veranderen en waarbij wij minder gevoeliger en kwetsbaar zullen zijn door indrukken van buitenaf. Maar hier zijn veranderingen voor nodig om meer te kunnen vertrouwen op datgene wat jij voelt en daaruit durft te werken.

Een moment om bewuster te gaan luisteren van je innerlijke kind, je diepe gevoelens en veel duidelijker durft te uiten met datgene wat jij voelt. Een bewustwording vanuit jezelf.

Astro Bericht 25 september 2016

astroDe maan zal later vanavond overgaan naar Leeuw. Waarop je vooral meer expressief in het leven zult staan en kunt verlangen om meer te werken aan waar je warmte en vreugde voelt, maar je bent er ook klaar voor om grote stappen vooruit te zetten.
Morgen zal de maan in verbinding komen te staan met Venus waarop wij meer kunnen gaan genieten van onszelf en beter met anderen kunnen samenwerken.
Laat jezelf leiden door vreugde en optimisme. Geloof dat alles goed gaat en je zult veel meer vertrouwen krijgen. Daarnaast kunnen we meer verlangen naar herkenning en respect van anderen. Waarschijnlijk kun je krijgen wat jij wilt. Een perfecte tijd om te groeien.

Astro Bericht 22 september 2016

astroDe Maan verkeert zich de gehele dag  in de communicatieve Tweeling. Tweelingen is de heerser. De komende weken kunnen problemen optreden in communicaties en over keuzes die je probeert te maken.  Hier zul je de komende periode aan moeten werken.

Het kan nog best moeilijk worden om te begrijpen welke veranderingen je brengt, omdat er best veel gevoeld en beleefd kunnen worden

Moeilijke keuzes kunnen vandaag beter niet gedaan worden omdat onze denken nog aan de wensen over laat.

De zon komt vandaag in Weegschaal terug waar het tot 22 oktober zal verblijven. Weegschaal is de heerser over hoe je met elkaar omgaat en waarbij je een sterke weerspiegeling van jezelf kunt zien over hoe jij tegenover anderen staat.

Het is nu vooral verstandig om een evenwicht te vinden door te werken aan meer harmonie met anderen. Weegschaal is de teken van vredestichter, om de evenwicht tussen elkaar te herstellen. Maar keuzes maken kan nog best een uitdaging worden nu dat de zon in weegschaal aanwezig is. De Weegschaal weegt beide kanten van een situatie en soms lijkt dit eindeloos door te gaan!

In de Weegschaal maakt de zon vooral zorgen dat wij anderen niet op de verkeerde richting brengen of anderen opzij zetten. Tactische zijn, onze instelling, tolerantie en sociaal zijn is de sleutelwoorden van Weegschaal. Wanneer men vanuit eigen schaduw kant werkt dan zijn de sleutelwoorden: onszelf voeden, Geen besluiten kunnen nemen, Passieve agressie en oppervlakkig zijn.

Astro bericht 21 september 2016

astroVandaag zal de maan nog in Stier gaan verblijven. De komende nacht zal de maan in Tweeling komen te staan.

De Tweeling Maan stimuleert ons vooral nieuwsgierigheid en krijgen wij meer met uitdagingen te maken en door daarvan te leren. De nieuwsgierigheid kan ons op bepaalde momenten onrustig maken.

Vanaf morgen zullen wij vooral meer bewust moeten communiceren door op te letten hoe wij onszelf interpreteren.

Astro bericht 20 september 2016

astroSommigen van jullie hebben nog niet helemaal een evenwicht kunnen vinden om meer te gaan genieten van de kleinste dingen en werken aan eigen verantwoordelijkheden die eerder meer onderdrukt of uitgesteld zijn. Hierdoor kunnen sommigen nog steeds spanningen ervaren door niet mee te gaan met het nieuwe. Dit kan ook te maken hebben met angsten of doordat er minder leuke ervaren hebben meegemaakt wat het moeilijk maakt om vooruit te gaan.

Voor die mensen zullen die nu versterkt worden waardoor zich beter kunnen concentreren, maar ook om meer tot een strategische aanpak te komen.

Vanaf vandaag tot 23 september is het ook een krachtige moment om een beter begrip te krijgen over de dingen waar je nog niet helemaal over uit bent.

Wij kunnen daardoor nieuwe informatie krijgen om eindelijk de waarheid onder ogen te kunnen zien en over wat wij de afgelopen periode onbewust hebben genegeerd. Nu zul je een dieper besef krijgen waarbij meer onbewuste informatie, bewust zal gaan worden in jezelf. Naar dit moment hebben jullie allen naartoe gewerkt, wat niet voor iedereen makkelijk is.

Het is een goed moment om de dingen te laten gaan die ons alleen maar moeilijk hebben gemaakt in het verleden. Omarm het nieuwe besef en ga vooruit.

Astro Bericht 19 september 2016

astroDe maan komt vandaag in Venus terecht die wordt beheerst door Stier. Een sextiel tussen Venus en Mars kan vandaag leiden tot succes in creativiteit en relaties. Wij kunnen ons vooral meer tevreden voelen, gestimuleerd en gemotiveerd.

Binnen onszelf kunnen wij de krachtig ervaren van passie, warmte, financiën, sociale leven, romantiek en genieten.

Later op de dag zal opeens een sterker bewustwording kunnen ontstaan over onze wensen binnen een relatie, werk, vrienden of geldzaken, maar sommigen van jullie kunnen ook wat minder leuke dingen sterker onder ogen gaan zien, waardoor wat meer middenin komt te zitten.

Wanneer je weerstand biedt over wat echt is en niet echt, kan het wat teveel gaan worden voor jezelf of niet tevreden kunnen voelen in het leven.

Waar het in principe omdraait is door de waarheid onder ogen durven te zien en mee te gaan met de veranderingen. Dan pas zul je in rust en ontspanning kunnen verkeren waarbij je echt kunt gaan GENIETEN!

Tijd om onder ogen te zien wat echt is en wat er echt  er toe doet.

Astro bericht 18 september 2016

astroDe gehele dag verkeert de maan zich in Ram. Tijd om ergens mee te beginnen, tijd voor actie! Vandaag kun je beetje instabiel voelen, gevoel van rusteloosheid. Het is geen moment keuzes te maken in geldzaken, maar het is wel een moment om te werken aan je huidige prestaties of door juist met iets nieuws te beginnen. Tijd om voor jezelf meer actie te ondernemen en  wakker te worden, groeien en verbeteringen aan het dagelijkse leven toe te passen. verder is onze creativiteit momenteel erg sterk. Ga vandaag lekker op je eigen gemak bezig.