daghoroscoop Boogschutter.

Een huiselijke kwestie kan vandaag in beeld komen, omdat de maan in je familiezone een driehoek vormt met expressief Mercurius. Het kan goed nieuws of moeilijke ontwikkeling zijn, maar hoe dan ook is het belangrijk om dit met alle betrokken partijen te bespreken. Een paar oprechte gesprekken kunnen de wereld betekenen voor uw dierbaren. Overweegt u uw postcode te wijzigen? Als bij deze verhuizing ook een partner of een huisgenoot betrokken is, begin dan wat openhartige convos rond je hoop op deze beweging te hebben. Als je het eenmaal hebt uitgesproken, laat je de huizenjacht beginnen!

Daghoroscoop Boogschutter 7 januari 2017

De manier hoe jij je laat zien tegenover anderen, bepaald wat op jouw pad komt. Dit is wat de huidige energieën ons naar wijzen. Doe meer je moeite om onderling een evenwicht te bewaren. Sta ook meer klaar voor anderen. Het draait nu allemaal om relaties en de liefde. Ook een goed moment om iets te organiseren met je geliefde. Laat vooral het beste van jezelf zien, Boogschutter. Volg Horoscoop Boogschutter op Facebook!

Daghoroscoop Boogschutter 6 januari 2017

De kalme en drukke energieën lijken op deze vrijdag wat door elkaar heen te lopen. Probeer zelfbewuster jouw evenwicht te vinden, juist wanneer je vandaag in een situatie of andere uitdaging terecht komt. Kalmte creëren is de sleutel. Het draait nu ook om keuzes maken. Jij hebt de vrije wil. Het kan een leuke dag gaan worden of een wat mindere dag, geheel afhankelijk van de keuze die jij maakt. Volg Horoscoop Boogschutter op Facebook!

Daghoroscoop Boogschutter 5 januari 2017

Er ligt nog genoeg voor je in het verschiet. Misschien dat niet alles nu even helder is, realisatie is onderweg. Voor nu, geef jezelf meer tijd. De energieën stabiliseert ons innerlijk wezen. Juist door meer af te stemmen op je gevoel en om ook je gedachten meer op je gevoel te laten stromen zul je beter instaat zijn intuïtief verbonden te voelen. Blijf een gemak opzoeken, eis niet teveel van jezelf. Er hangt ook een gevoelige sfeer, blijf voorbij obstakels kijken, Boogschutter. Volg Horoscoop Boogschutter op Facebook!

Daghoroscoop Boogschutter 3 januari 2017

Blijf extra alert, je kunt sneller beïnvloed worden van buitenaf. Order brengen kan op deze dinsdag wellicht ook helpen om een beter overzicht te maken voor jezelf. Blijf afstemmen, maak verbeteringen waar nodig. Ook sociale contacten kunnen meer doen dan je beseft, wellicht dat jij iemand nu wel goed kan gebruiken of wellicht ook andersom. Zie wat de dag brengt maar blijf alert. Volg Horoscoop Boogschutter op Facebook!

Daghoroscoop Boogschutter 2 januari 2017

Dit kan een moment zijn van vernieuwing. Je kunt een diepere besef krijgen. Probeer vooral goed naar je gevoel te luisteren, het draait om vanuit je gevoelswereld een afstemming te vinden met je innerlijke zelf. Emoties kunnen nu bekrachtigd worden maar ook dromen of verlangen. Probeer hier met open ogen naar te kijken. Wellicht dat jij instaat ben vooral veel helderheid te scheppen. Volg Horoscoop Boogschutter op Facebook!