Engelen Bericht 13 t/m 19 februari 2017

Open je hart, dan liggen er energierijke mogelijkheden op de loer. Laat de liefde vanuit je diepste zelf toe, dit geneest jou en de wereld om je heen. Focus deze week op waar jouw liefde naar uitgaat en stel jezelf vanuit de liefde in je diepste zelf open naar wat voor jou belangrijk is. Zie jouw diepste angsten onder ogen, laat daarin de liefde in jezelf toe, wat jou kan helen door de moeizaamheid om te zetten naar geloof, het geloof in jezelf en de wereld om je heen.

Geloof en liefde dat is waar jij immens krachtiger en energierijke kunt voelen. Durf een verandering te maken in je leven, vooral in dat waar jij de passie in jezelf kunt vinden. Zorg ook dat je een balans aanhoudt in relaties met jezelf en met anderen, dat wat jij laat zien is wat jij ziet naar de wereld om je heen. Stel je helemaal open en vertrouw.

Balans aanhouden is door de kracht toe te laten vanuit je diepste liefde. Laat dit deel meer zien en focus van daaruit op waar het even niet mee zit. Dan ben jij bereid alles aan te kunnen, door te zijn wie jij bent. Uitdagingen zijn wat jij ervan maakt. Kijk verder, durf een verandering te maken, alles draait om meer te focussen om overal een balans te gaan vinden. Dan zul jij bereid om de krachtige, energierijke en de ware-ik toe te laten in je leven.