Engelen Bericht 13 t/m 19 februari 2017

Open je hart, dan liggen er energierijke mogelijkheden op de loer. Laat de liefde vanuit je diepste zelf toe, dit geneest jou en de wereld om je heen. Focus deze week op waar jouw liefde naar uitgaat en stel jezelf vanuit de liefde in je diepste zelf open naar wat voor jou belangrijk is. Zie jouw diepste angsten onder ogen, laat daarin de liefde in jezelf toe, wat jou kan helen door de moeizaamheid om te zetten naar geloof, het geloof in jezelf en de wereld om je heen.

Geloof en liefde dat is waar jij immens krachtiger en energierijke kunt voelen. Durf een verandering te maken in je leven, vooral in dat waar jij de passie in jezelf kunt vinden. Zorg ook dat je een balans aanhoudt in relaties met jezelf en met anderen, dat wat jij laat zien is wat jij ziet naar de wereld om je heen. Stel je helemaal open en vertrouw.

Balans aanhouden is door de kracht toe te laten vanuit je diepste liefde. Laat dit deel meer zien en focus van daaruit op waar het even niet mee zit. Dan ben jij bereid alles aan te kunnen, door te zijn wie jij bent. Uitdagingen zijn wat jij ervan maakt. Kijk verder, durf een verandering te maken, alles draait om meer te focussen om overal een balans te gaan vinden. Dan zul jij bereid om de krachtige, energierijke en de ware-ik toe te laten in je leven.

Engelen bericht 6 t/m 12 februari 2017

Er kunnen deze week uitdagingen op je pad gaan verschijnen. Maar daarbij zitten spirituele krachten aan gebundeld. De kracht van positiviteit, bescherming, vergeving en de kracht van geloof.

Laat die innerlijke krachten toe in jezelf. Dit kan jou helen en waar jij instaat bent een probleem voorgoed op te lossen. Puur door jezelf open te stellen en over te geven aan wat jij diep van binnen voelt, van waar je een warm gevoel bij krijgt, de kracht waar jij instaat bent om een stap verder te zetten. Maar wellicht zul je een ontdekking gaan doen en instaat bent iets een compleet andere wending te geven.

Omarm alle uitdagingen van deze week en gebruik je innerlijke krachten die jou de kracht geeft om de leider te zijn van alles wat deze week op je pad komt.
Engelenkaart 30 januari t/m 5 februari 2017

Open je hart en de harten van anderen, door compassie en vergiffenis te tonen. Jij zult dan instaat zijn om de krachten te beproeven van Moeder Natuur waar jij beloond kunt worden en wat jou kan helen van oude pijnen. Tekens uit de hemel kunnen deze week voor jou gaan verschijnen, jij kunt beloond worden. Puur door je hart te openen en bereid te zijn anderen te raken met jouw open hart. Laat de kracht toe die jou en anderen kunnen helen. Geloof in de wonderen van God.

Engelenkaart 23 t/m 29 januari 2017

Dit is de week van manifestatie, gebruik je innerlijke kracht om vanuit positieve zinnen iets moois te realiseren. Het pad van waardering, dat is de kracht van genezing en magnetische manifestatie. Laat jezelf daarin toe, juist door jezelf toe te staan om het onder ogen te zien van negatieve gevoelens of indrukken, dit kan jou leiden naar inspiratie, juist om te leren dit deel te gebruiken als een creatief stukje gereedschap. Jezelf toestaan om een weg in te slaan waar jij je negatieve gevoelens kunt omzetten naar een nieuwe positieve en creatieve weg. De kracht van manifestatie begint vanuit positieve zinnen.

Engelenkaart 16 t/m 22 januari 2017

Dit zal een krachtige week gaan worden. God geeft ons de kracht van healing en positieve gedachten. De 20ste en 21 januari zijn de meest intense dagen. De komende dagen is het een goed moment om te  genieten en wat tijd te besteden in de natuur. Concentreer op je wensen en manifesteer alleen positieve energie. De manier van jouw denken en doen zal zich uiteindelijk ook laten zien in de wereld om je heen. Haal het beste uit je dagen en zet angsten om in wensen want de kracht is aanwezig om jouw wens uit te laten komen.

Engelenkaart 9 t/m 15 januari 2017

Deze week draait om genoeg aandacht aan jezelf te besteden, door te luisteren naar je innerlijke kind die jou kan helpen om jezelf meer liefde te geven en jou zelfs kan genezen. De oude jij dat is wat deze week meer naar boven kan gaan komen, laat dat los en bereid je voor het nieuwe IK. Laat los wat jou ziek maakt, wees vooral energetisch, luister naar je diepste zelf, je innerlijke kind, de ware-ik en jij zult de hulp krijgen die jij nodig hebt. Geloof, dat is waar het om draait om een verandering te kunnen maken.

Engelenkaart 2 t/m 8 januari 2017

Het begin van het nieuwe jaar draait vooral door deze week te focussen op je verlangen, maar ook door meer zorg te nemen over jezelf en de mensen om je heen. Probeer meer te focussen waar het echt nodig is, op die manier zul je beter instaat zijn jouw energie gerichter te sturen. Neem ook voldoende zorg over jouw lichaam, luister meer naar je eigen behoeftes. Dit begin van 2017 draait vooral om jezelf innerlijk te versterken.