Horoscoop Hond

hond9 september 2016

Je kunt een gelukkige dag tegemoet zien. Je bent vandaag het beste in werk, financieel, thuis en familie. Misschien moet je eens meer gaan bezighouden met wat moeilijke zaken of problemen die nog opgelost moeten worden. Probeer ook eens meer te werken vanuit je intuïtie. Want daar is het een ideale dag voor.

Horoscoop Hond

hond8 september 2016

Dit kan een goede dag worden. Je kunt thuis wat gaan ontspannen, beetje in de tuin bezig of door ergens creatief mee bezig te gaat. De vuurelement kan vandaag passie brengen en energie naar je liefdesleven. Probeer daarom wat romantisch voor in de avond te organiseren. Als financieel gezien niet zo goed uitziet is het beste om wat meer geduld te hebben en te wachten op verbeteringen.

Horoscoop Hond

hond7 september 2016

Dit kan weleens een zware dag worden. Je kunt vooral vandaag moeilijk krijgen met de uitdagingen van de draak. Misschien voel je vandaag meer betrokken. Je kunt terecht komen in discussies waar je anderen wilt overtuigen. Het is het beste om vandaag thuis te blijven door een leuke boek te lezen of film te gaan bekijken.