Horoscoop Konijn

konijn9 september 2016

je start de dag misschien wat zwaar, maar voor een goede reden. er kunnen namelijk plotselinge veranderingen op je pad komen dat het moeilijk gaat maken om een besluit te nemen. Een vriend kan misschien iets uit ervaring wat vertellen om je bewuster te maken met betrekkingen fouten en misverstanden. Maak vandaag ook eens plannen met je familie.

Horoscoop Konijn

konijn8 september 2016

Vandaag is het een perfecte dag voor socialisatie. Vanwege je natuurlijke instelling kun je vandaag best wel succesvol zijn met onderlinge gesprekken. Wanneer je jouw intuïtie volgt naar het liefdesleven kun je eind van de dag iets verwachten. Het is vandaag waarschijnlijk geen goede dag om veel op pad te gaan.

Horoscoop Konijn

konijn7 september 2016

Als je vandaag wat creatieve werk te doen hebt, ook al is het thuis kan dit wel eens een succes hebben. Misschien moet je eens veel verder gaan denken over investeringen of grote aankopen waar je aan zit te denken: maar denk eraan dat je het eerst goed bedenkt voordat je die keuze maakt. Je bent vandaag misschien meer een huismus, zorg er daarom wel voor dat je vandaag genoeg beweegt.