Horoscoop Os

os19 september 2016
Je lijkt een heel goed dag te hebben op het werk, je moet vandaag wat meer contact maken met mensen. Dit kan moeilijk zijn voor de Os voor die wat meer introvert is. Er kan ook iets met je gezondheid zijn wat nog niet helemaal is opgelost. Ergens heerlijk erop uit gaan kan voordelen opbrengen wanneer je iets praktisch gaat doen vandaag.

Horoscoop Os

os18 september 2016
Je moet je vandaag misschien veel in beweging blijven om veel voordelen uit deze positieve dag te halen. Met de energie en passie wat je doet vandaag kun je vandaag een doel bereiken. Thuis moet je misschien je meubels eens wat anders gaan inrichten maar wellicht kun je ook in de tuin aan de slag gaan voor wat veranderingen. Neem met je partner vanavond eens een intieme moment met gelukkig zijn en harmonie.

Horoscoop Os

os17 september 2016

Tijdens je dag kunnen er obstakels zijn in je sociale leven. Je kunt meer terughoudend en teruggetrokken voelen. Het beste is om vandaag met een vriend op te trekken waar je kunt ontspannen. Omdat je vandaag niet heel gelukkig kunt voelen is het misschien een idee om op pad te gaan.