Horoscoop

Je Persoonlijke Getal van 2018

Je Persoonlijke Getal van 2018

In 2018 draait het allemaal om het nieuwe. Het maken van een nieuwe start, nieuwe ontdekkingen beproeven, maar ook waar meer ontdekkingen gemaakt kunnen worden. Een zeer krachtige tijd. 2018 is het 1e jaar van een 9 jarige cyclus.Dit is een jaar...

Daghoroscoop

Zie wat je sterrenbeeld vandaag in petto heeft. Bekijk een gratis daghoroscoop. Loop van de nacht verschijnt weer een nieuwe uitgebreide horoscoop. Elk sterrenbeeld wordt in details beschreven om bewuster te worden van de huidige energieën van planeten die vaak onbewust een bepaalde invloed hebben in ons leven. Wordt bewuster van jouw dagelijkse pad, zo kun jij bewuster zijn wat jou vandaag staat te wachten.

Ga naar Daghoroscoop

Weekhoroscoop

Ook benieuwd wat jou de komende week staat te wachten? Ook kun je hier aan begin van de week een gratis weekhoroscoop lezen. Deze horoscoop is in feite een samenvatting wat per dag gaande is aan energieen. Maar ik raad aan om sowieso ook de dagelijkse horoscoop te lezen, want daar zal uitgebreider beschreven worden welke invloeden aanwezig kunnen zijn in je leven.

Ga naar Weekhoroscoop

Engelen Bericht

Elke week kun je hier ook een gerichte engelen bericht vinden waaruit gedetailleerd beschreven worden welke invloeden aanwezig zijn. Zo wordt jij bewuster om beter af te kunnen stemmen en waaruit makkelijker instaat kunt zijn je innerlijke evenwicht vast te houden. Zelfbewustzijn.

Ga naar Engelen Bericht

Maanteken van NU: Maan in Boogschutter

Vandaag staat de Maan in Boogschutter. Neem je voordelen, Begin aan iets nieuws, maak vooruitgang, ga genieten en doe vooral waar jij vermaak in kunt vinden. De Maan is nu in haar optimistische staat waar wij ons gemotiveerd kunnen voelen om meer uit jezelf te halen. De kracht is nu aanwezig om werkelijk stappen vooruit te zetten. Stel je open, ga aan de slag, blijf vooral gefocust door te blijven kijken naar het totale plaatje. Tijd om te manifesteren waar jij van kunt genieten, maar ook een goed moment om juist met iets nieuws bezig te gaan. Alles kan mee gaan zitten, de kracht is optimisme. Ga ervoor, alles wat jij nodig hebt is nu aanwezig. Zoek vooral iets op waar jij tevredenheid in kunt vinden.

Veel dingen kunnen nu makkelijker voor je af gaan. Gewoonweg omdat de kracht nu aanwezig is. Volg je gevoel, je ingeving en zie waar jezelf allemaal naartoe kan leiden. Blijf open, positief, zoek die tevredenheid op en wees bereid om een stap vooruit te zetten. Geen moment om stil te zitten. Ook ben je nu beter instaat met het vinden van oplossingen, blijf kijken naar het totale plaatje en doe het. Soms is het beter om niet al teveel ergens bij na te denken, maar gewoon ervoor te gaan. Zolang jij een goed gevoel hebt kan er niets mis gaan. Uitdagingen moet je omarmen want er is altijd weer iets nieuws te leren waar jij een vooruitgang in kunt maken. Go for it!

Het perfecte plaatje is wat jij zelf ervan maakt.