Horoscoop Kreeft van 9 januari 2017


Als jij je gereserveerde houding opzij kunt zetten, staat je iets heel bijzonders te wachten. Een hele goede vriend(in) heeft grootse plannen met jou en wacht slechts op een teken van jouw kant.

Horoscoop Kreeft van 8 januari 2017


Wees een beetje op je hoede de komende dagen. Niet alle nieuwe kennissen die jij ontmoet zijn even oprecht als zij zich voordoen. Maar de kans is groot dat de “ware Jacob” ertussen zit.

Daghoroscoop Kreeft 6 januari 2017

Deze vrijdag draait vooral om het maken van een persoonlijke vooruitgang. Kans bestaat dat je in een bepaalde situatie terecht komt, of juist voor een uitdaging komt te staan. Daarbij draait het om keuzes maken. Een keuze maken kan soms moeilijk zijn. Maar er bestaat een vrije wil! Probeer vooral in een situatie of andere uitdaging jouw evenwicht te vinden, juist door een keuze te maken wat het beste voor jou is. De sleutel is kalmte creëren. Jij kunt een fantastische dag krijgen of juist een wat mindere dag, geheel afhankelijk welke keuze jij maakt. Volg Horoscoop Kreeft op Facebook!

Daghoroscoop Kreeft 5 januari 2017

Er kan op deze donderdag een gevoelige sfeer hangen. Wat belangrijk is vooral je tijd te nemen, kreeft. Vertrouw erop dat de dingen vanzelf op zijn plaats vallen. Juist door meer bewuster te focussen op waar jouw gevoel naar verlangd zul je ook beter instaat zijn je doel te bereiken. Het draait uiteindelijk allemaal om jouw emotionele toestand. Blijf een evenwicht aanhouden, blijf vooruit werken op de manier waar jij innerlijk op gemak bij voelt. Volg Horoscoop Kreeft op Facebook!

Daghoroscoop Kreeft 3 januari 2017

Wellicht dat jij op deze dinsdag een compleet nieuw beeld gaat realiseren waar jij instaat bent veel duidelijkheid te scheppen. Jouw zelfbeeld bepaald hoe jij de wereld ziet. Stem ook meer af op sociaal gebied, wellicht dat hier nu een bepaalde balans nodig is, maar wie weet dat iemand jouw aanwezigheid ook wel goed kan gebruiken. Stel je vooral meer open naar anderen. In ieder geval zorg dat je vandaag nergens weerstand in bied, dit maakt het uiteindelijk alleen moeilijker voor jezelf. Volg Horoscoop Kreeft op Facebook!

Daghoroscoop Kreeft 2 januari 2017

Toestaan en afstemmen om verder te kijken dan je eigen emoties of andere blokkades, dat is waar het met de huidige energieën nu om draait. Stem meer af op je gevoel, het draait nu om wat vanuit je gevoelswereld sterk ervaren kan worden. Juist van daaruit ben jij instaat om vanuit je gevoelswereld verder te kunnen kijken. Ook dromen of verlangen worden nu bekrachtigd, zie of er betekenissen in zitten. Dit is een proces van een zelfbesef, laat het toe, laat je innerlijk meevoeren, juist door te voelen in plaats van meer te denken. Volg Horoscoop Kreeft op Facebook!