Horoscoop Leeuw van 9 januari 2017


Je kunt een zonnige tijd tegemoet zien. Jouw optimisme over de toekomst is bijzonder groot en terecht. Je bent in topconditie zowel lichamelijk als geestelijk en dat werkt in je voordeel.

Horoscoop Leeuw van 8 januari 2017


Jij hebt het gevoel dat je wordt overstroomd met problemen en dat aan die stroom nooit een einde komt. Ga er even tussenuit en zie hoe de wereld gewoon doordraait als jij even pauze neemt.

Daghoroscoop Leeuw 8 januari 2017

Soms zit de werkelijkheid anders in elkaar dan je denkt. Probeer je gedachten nu vooral om te zetten naar positiviteit. Je zult instaat zijn een veel helder beeld te scheppen. Ook op sociaal gebied kun je voordelen uithalen. Elk persoon staat op een ander manier in het leven. Toon begrip, maar waar het nu vooral om draait is jouw persoonlijke instelling en om je zelfbeeld meer onder ogen te zien. Volg Horoscoop Leeuw op Facebook!

Daghoroscoop Leeuw 6 januari 2017

Wellicht dat dit voor jou een intense vrijdag gaat worden. Probeer vooral te genieten, Leeuw. Het draait nu allemaal om keuzes maken, vooral in een bepaalde situatie. Blijf de kalmte in jezelf opzoeken, blijf werken naar een evenwicht, vooral wanneer je voor een uitdaging komt te staan. Jij hebt de vrije wil, maak gebruik van de keuze die voor jou meest van toepassing is. Het draait nu ook om persoonlijke groei. Blijf zelfbewuster werken, Leeuw. Volg Horoscoop Leeuw op Facebook!

Daghoroscoop Leeuw 5 januari 2017

Probeer confrontaties zoveel mogelijk te vermijden, Leeuw. Blijf juist richten op je eigen. Door bewuster te focussen naar een doel kan helpen om jezelf minder af te laten leiden, maar ook door vooral meer tijd aan jezelf te geven. Het lijkt erop dat je sneller vooruit wilt bewegen dan wat nu mogelijk is, maar blijf naar je gevoel luisteren. Teveel of tegelijk iets te eisen van jezelf kan vandaag nog best gaan tegenvallen. Neem daar genoegen mee, blijf werken naar die innerlijke rust en gemak. Volg Horoscoop Leeuw op Facebook!

Daghoroscoop Leeuw 2 januari 2017

Wellicht dat jij instaat bent meer te gaan realiseren, een duidelijk en helder beeld te scheppen, juist door meer af te stemmen vanuit je gevoelswereld. Er kunnen diepgaande gevoelens naar boven komen, maar ook dromen of verlangen kunnen nu bekrachtigd worden. Zie hier juist een betekenis in, een bewustwording of zelfbesef. Juist door toe te laten in jezelf ben jij instaat een veel duidelijke beeld te scheppen. Stem je meer op vanuit je gevoel, Leeuw. Volg Horoscoop Leeuw op Facebook!