Horoscoop Maagd van 8 januari 2017


Laat jouw partner in zijn/haar waarde. Je partner zal in de verdediging gaan als je de aanval zo openlijk inzet. Dat is niet constructief en zal de relatie geen goed doen. Treed diplomatiek op.

Daghoroscoop Maagd 8 januari 2017

Voorkom dat je laat leiden door een bepaalde gevoeligheid in jezelf. Probeer dat deel juist om te schakelen naar iets positiefs. Het draait allemaal nu om jouw persoonlijke instelling. Zet gedachten om naar positiviteit. Gevoeligheid kent voordelen, juist waar ke instaat bent iets helder aan te voelen. Wees zelfbewuster. Je kunt veel voordelen gaan beproeven, maar geheel afhankelijk van jouw instelling, ook tegenover anderen. Volg Horoscoop Maagd op Facebook!

Daghoroscoop Maagd 7 januari 2017

Gevoelens kunnen zich nu krachtiger gaan uiten. Ook de liefde heerst nu. Een goed moment om op deze zaterdag maar aandacht te besteden aan je geliefde. Ook bestaande problemen kunnen meer zichtbaar worden, probeer hier vooral nu aan te werken als dit bij jou van geval is. Onderlinge communicatie kan nu zeer helder zijn dankzij de huidige energieën. Werk naar een onderlinge balans en laat vooral warmte voelen onderling, dat is een krachtige evenwicht. Volg Horoscoop Maagd op Facebook!

Daghoroscoop Maagd 6 januari 2017

Werken voor een persoonlijke groei, die gelegenheid heb jij op deze vrijdag. Ook draait het om zelfbewuster te kijken wanneer jij in een bepaalde situatie terecht komt. Jij hebt de vrije wil. Probeer jouw keuze te maken als je vandaag te maken krijgt met een bepaalde uitdaging. Kalmte creëren dat is de sleutel. Blijf ook meer focussen op ideeën of andere leuke bezigheden. Je kunt een fantastische dag hebben of juist een wat mindere dag, geheel afhankelijk welke keuze jij maakt. Volg Horoscoop Maagd op Facebook!

Daghoroscoop Maagd 5 januari 2017

Je kunt sneller verleid worden door je omgeving, wellicht door een bepaalde verlangen of een doel wat je nog niet helemaal hebt bereikt? De sleutel is tijd nemen en bewuster te focussen. Laat je gedachten meer overgaan door te voelen, juist dan kun je intuïtief sterker verbonden ervaren en zul je beter instaat zijn om gerichter te werken. Blijf luisteren naar jezelf, juist door in jouw gevoelswereld een bepaalde gemak op te zoeken. Neem je tijd, maagd. Alles zal uiteindelijk vanzelf op zijn plaats vallen. Volg Horoscoop Maagd op Facebook!

Daghoroscoop Maagd 2 januari 2017

Dromen of verlangen dat is wat nu bekrachtigd worden. Probeer meer af te stemmen vanuit je gevoelswereld. Je kunt meer onder je ogen krijgen, laat vooral toe wat gevoelsmatig op je af kan komen, juist die gedachten kunnen een betekenis hebben maar ook om een veel duidelijke beeld te scheppen om verder te kunnen kijken dan emoties. Een zelfbesef dat is waar het nu vooral om draait. Volg Horoscoop Maagd op Facebook!

Daghoroscoop Maagd 1 januari 2017

Geef meer de voorkeur aan jezelf, Maagd. Neem het op deze zondag niet allemaal al te moeilijk. Iets kan sneller uit de hand gaan lopen, het is nu geen moment om bezig te houden met wat moeizaam kan gaan. Zoek nu meer een overeenstemming met je innerlijke zelf. Blijf instinctief luisteren naar je diepste wezen. Je bent instaat nu veel te doorzien. Zie waar jij nu vooral meer aangetrokken naar voelt, volg die weg, Maagd! Iedereen een goed 2017 toegewenst! Volg Horoscoop Maagd op Facebook!