Maandhoroscoop Boogschutter september 2016

boogschutterBeste Boogschutter september kan een maand zijn met ups en downs met betrekking tot carrière en reputaties. Maar er kunnen ook verbeteringen optreden, in ieder geval die het echt waard zullen zijn! Wellicht dat je met een eerder begonnen project weer aan moet starten, of weleens helemaal opnieuw moet beginnen. Voor sommige Boogschutters krijgen zij opnieuw te maken met oude gesprekken of problemen die in het verleden eerder zijn voorgekomen. Maar kan ertoe leiden dat iets helder begint te worden waar je eerder meer onzeker over was. MAAR, je bent nu in een veel sterker positie om vooruit te gaan dan voorheen. Dus houdt je daar aan vast.

Op je carrière of levenspad zal ergens misschien een veeleisend aandacht nodig zijn. Maar hier kan iets moois uitkomen waar je veel aan zult hebben in de toekomst. Wees deze maand vooral geduldig voor de beste resultaten!

Jupiter zal zich vanaf 9 september voor een jaar gaan verkeren in het huis van jouw zonneteken. Waar je leven meer in teken zal staan met vrienden en dromen. Je zult iets groots gaan volbrengen zult meer vrijheid hebben om je doelen te bereiken door jezelf meer in te zetten en te genieten. Je zult ook meer positiviteit en vrijheid accepteren op deze mooie planeet. Maar je zult je niet altijd vrij kunnen voelen, maar door Jupiter in je zonnehuis zul je ook beter gaan herinneren om meer van jezelf te moeten genieten. Je zult hier meer energie instoppen en zult de volgende jaar in vele aspecten voordelen mee uithalen in teken van vriendschappen, netwerken, en persoonlijke problemen.
Dit zal je eraan herinneren voor een beter evenwicht tussen je carrière en het leven thuis. Maar ook aandacht aan reputatie of protocollen versus aandacht aan persoonlijke doelen en familie. Liefde kan wellicht in de laatste week van september een beetje moeilijker worden. Rond 20-23 september kun je een duidelijke inzicht verwachten op je geldzaken waar je voorheen vast zat. Je kunt meer gaan genieten. Vanaf 27 september tot in oktober zul je te maken hebben met wat voordelen.

Eén antwoord op “Maandhoroscoop Boogschutter september 2016”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *