Maandhoroscoop Boogschutter November 2016

De Boogschutter lijkt in de november 2016 erg zelfbewust te zijn. Sta ook meer stil bij geldzaken, maak verbeteringen dat is waar jij vooral op kracht bent. Je kunt ook moeilijk hebben om weerstand te bieden tegen mensen die eigen beslissingen nemen, jij bent meer geneigd om te werken vanuit jouw eigen inzicht. Daar is ook niet mis mee, want jij bent zeer zelfbewust en weet als geen ander wat het beste is. Erg belangrijk om ondanks alles in jouw eigen kracht te blijven staan. Blijf luisteren naar je eigen intuïtie, jouw gevoel en gebruik je gezonde verstand. Maar ga niet al teveel mee om jezelf te frustreren door anderen. Soms kan het beter zijn om bepaalde dingen voor jezelf te houden.

Je kunt zoveel vrijheid krijgen als je zelf wilt. Enigste wat je daar voor moet doen is niet teveel te frustreren aan anderen. Laat het meer gebeuren, ieder is deze maand sterk op hun eigen manier bezig. Niet alles zit op dit moment op één lijn met elkaar. Ook al kan begrip soms ver te zoeken zijn, er zijn altijd mensen die jou wel begrijpen. Wees ook meer een luisterende oor, geef niet al te snel een oordeel, blijf zelfbewust en in je eigen kracht staan.

Maandhoroscoop Boogschutter Oktober 2016

Maandhoroscoop Boogschutter oktober 2016
schorpioen

Je kunt deze maand te maken krijgen met wat stevige uitdagingen. Als iets niet lukt kun je wel aangedreven voelen om toch te proberen. Je durft risico’s te nemen waardoor je een belangrijke vooruitgang zult gaan boeken.

Je bent gemotiveerd en de drijvende kracht voor vele anderen. Samenwerken is waar oktober om draait. Door deel uit te maken van een groter geheel. Ook is het een moment om meer stil te staan naar wat echt belangrijk is voor je. Probeer problemen beter te observeren, voordat je echt zorgen om iets begint te maken. Kom op voor je eigen rechten, werk naar rechtvaardigheid en eerlijkheid.

Op het moment dat jij deel uitmaakt van een groter geheel door samen te werken zul je emotioneel zeer tevreden kunnen gaan voelen. Door hierin veel te bereiken zul je ook meer perspectieven moeten gaan delen met andere mensen. Vriendschappen zullen daardoor versterkt worden, maar samenwerken zal je dan ook beter af gaan en zul je sterker in eigen kracht komen te staan en tevreden voelen.

Ook is oktober een goed moment om keuzes te maken met betrekking tot geldzaken en toekomstplannen.

Maandhoroscoop Boogschutter september 2016

boogschutterBeste Boogschutter september kan een maand zijn met ups en downs met betrekking tot carrière en reputaties. Maar er kunnen ook verbeteringen optreden, in ieder geval die het echt waard zullen zijn! Wellicht dat je met een eerder begonnen project weer aan moet starten, of weleens helemaal opnieuw moet beginnen. Voor sommige Boogschutters krijgen zij opnieuw te maken met oude gesprekken of problemen die in het verleden eerder zijn voorgekomen. Maar kan ertoe leiden dat iets helder begint te worden waar je eerder meer onzeker over was. MAAR, je bent nu in een veel sterker positie om vooruit te gaan dan voorheen. Dus houdt je daar aan vast.

Op je carrière of levenspad zal ergens misschien een veeleisend aandacht nodig zijn. Maar hier kan iets moois uitkomen waar je veel aan zult hebben in de toekomst. Wees deze maand vooral geduldig voor de beste resultaten!

Jupiter zal zich vanaf 9 september voor een jaar gaan verkeren in het huis van jouw zonneteken. Waar je leven meer in teken zal staan met vrienden en dromen. Je zult iets groots gaan volbrengen zult meer vrijheid hebben om je doelen te bereiken door jezelf meer in te zetten en te genieten. Je zult ook meer positiviteit en vrijheid accepteren op deze mooie planeet. Maar je zult je niet altijd vrij kunnen voelen, maar door Jupiter in je zonnehuis zul je ook beter gaan herinneren om meer van jezelf te moeten genieten. Je zult hier meer energie instoppen en zult de volgende jaar in vele aspecten voordelen mee uithalen in teken van vriendschappen, netwerken, en persoonlijke problemen.
Dit zal je eraan herinneren voor een beter evenwicht tussen je carrière en het leven thuis. Maar ook aandacht aan reputatie of protocollen versus aandacht aan persoonlijke doelen en familie. Liefde kan wellicht in de laatste week van september een beetje moeilijker worden. Rond 20-23 september kun je een duidelijke inzicht verwachten op je geldzaken waar je voorheen vast zat. Je kunt meer gaan genieten. Vanaf 27 september tot in oktober zul je te maken hebben met wat voordelen.