Maandhoroscoop Kreeft November 2016

Jouw intuïtie kan deze maand november sterk geleid worden door emoties maar je hebt daardoor een sterk inlevingsgevoel naar anderen. Je bent instaat gevoelens van anderen goed te begrijpen en weet precies wat er gaande is. Ook zijn de mensen met sterrenbeeld Kreeft heel wijs en weet goede keuzes te maken. Mensen lijken ook veel vertrouwen in jou te hebben, precies wat sommigen kunnen gebruiken.

Je bent verder instaat om zonder al teveel inspanning een goede beweging te vinden in jouw dagelijkse leven. Het kan ook een goed moment zijn om heerlijk bij te gaan zitten en stil te staan hoe alles zich de afgelopen tijd heeft verloopt. Wees tevreden met wat jij hebt bereikt. Blijf vooral doorgaan door alleen positief tegenover dingen te staan en over wie jij bent. Het kan ook een goed moment zijn om alvast een stap verder te kijken.

Maandhoroscoop Kreeft Oktober 2016

Maandhoroscoop Kreeft oktober 2016
kreeft

oktober is een maand om meer stil te staan bij problemen die nog opgelost moeten worden. Kijk welke veranderingen jij kunt maken. Niet alleen zal dit beter kunnen gaan uitpakken voor jezelf, maar ook voor anderen.

De maand oktober is ook een geschikte maand door met nieuwe plannen te starten, het zal je makkelijk afgaan om iets tot een hoger niveau te brengen. Bepaalde mensen kunnen jouw hulp deze maand ook nodig hebben.

Sta ook meer stil bij jouw gezondheid, vooral je botten en tanden. Zorg ervoor dat je voldoende calcium binnenkrijgt. Maar misschien is het ook een goed idee om voor controle naar tandarts te gaan. Probeer deze maand vooral niet teveel van jezelf te vergen. Zorg voor voldoende beweging en gezond eten, maar ook voldoende rust is belangrijk.

Jouw energie kan voor oktober soms niet helemaal optimaal zijn. Maar probeer zo positief mogelijk en gemotiveerd in het dagelijkse leven te staan. Dan zul je er prima doorheen komen.

Maandhoroscoop Kreeft september 2016

kreeft September is een belangrijke maand om meer aandacht te besteden aan problemen en het maken van praktische veranderingen waar je de komende jaren veel plezier aan zult hebben. Beste Kreeft, je staat deze maand voornamelijk in teken met studies, leren, vervoer, communicatie en dagelijkse zaken. Je zult meer bewuster worden van gebreken, maar wanneer je hoerop teveel gaat focussen zal dat niet altijd goed voor je zijn. Deze maand kan een sterk moment zijn om problemen op te lossen vooral omdat je hier teveel bij stil kunt gaan staan. Op 20-23 september kun je een krachtige ingeving krijgen om je projecten en relaties anders te gaan bekijken. Deze inzichten staan NU al centraal. Je zult je vooral beter gaan inzien welke projecten het echt waard zijn om aan te werken.

Verder heb je te maken met zaken die best snel gedaan moeten worden. Een belangrijke hoogtepunt van deze maand is dat Jupiter zich op 9 september verschuift in teken weegschaal. Deze verschuiving gebeurd ongeveer elk jaar en hierin slaat je leven in op een nieuwe weg wat een zeer goed teken zal zijn voor de aankomende jaar voor jezelf, familie en in je persoonlijke leven. Deze verandering zal deze maand al plaats vinden. Dit zal een tijd zijn om meer aandacht te besteden aan je waardevolle vrienden of relaties. De manier van je leven kan hiermee sterk verbeterd worden.

Op 16 september zal de maansverduistering een weg voor je openen om te leren of nieuwe dingen te ervaren. Dit kan een overtuigend ontdekking voor je worden. Een gevoel van reizen kan opeens opkomen in jezelf met verlangen om iets nieuws te leren of dat je te maken krijgt met nieuwe contacten. Dit kan een exotische gevoel geven. Dit zal even door blijven gaan om je ook bewuster te maken van verantwoordingen.

Op 23 september verplaatst Venus zich in teken van romantiek en creativiteit. Dit zal door blijven gaan tot ongeveer half oktober. Verder kunnen invloeden ontstaan met voornamelijk dichte vrienden of relaties – Pluto verschuift zich dan namelijk direct en Mars zal dan meer invloed uit oefenen in teken samenwerking. Voornamelijk in de laatste week kun je hierop gaan oriënteren. Dit is goed nieuws! Want je zult jezelf meer kunnen ontlasten van druk op je werk of in het dagelijkse leven.