as bp

Maandhoroscoop Leeuw November 2016

November 2016 is een fantastische maand voor samenwerking. Vind iets waar onderling ergens van genoten kan worden, inclusief vrienden en familie. Ook een goed moment om financiële plannen te maken. Het grootste probleem van deze maand is om een perspectief ergens in te verliezen, er kunnen verschillende emoties mee gaan spelen. Wees hiervan dus bewust en blijf je best doen om een perspectief aan te kunnen houden. Voorkom jezelf te onderdrukken door emoties, sta erboven! Er kunnen deze maand ook bepaalde onbegrippen meespelen, maar dit zal uiteindelijk vanzelf gaan oplossen, laat je daar dus niet door mee voeren, laat het meer gebeuren en blijf focussen op je eigen waarheid. Soms is het ook beter om het voor jezelf te houden om te voorkomen dat er een echte probleem gaat ontstaan waar niemand op zit te wachten!

Maandhoroscoop Leeuw Oktober 2016

Maandhoroscoop Leeuw oktober 2016
leeuw

Er kunnen deze maand vooral veel nieuwe informatie op je pad komen, probeer hier vooral meer op te letten. Je zult hier waarschijnlijk iets van kunnen leren om ergens een verandering te maken, wat tot een nieuw avontuur zal leiden. Observeer ook jouw omgeving goed en blijf open voor nieuwe ontwikkelingen.

Ook is oktober de maand om bewuster te kijken wat jouw goede kwaliteiten zijn. Pak vooral de dingen aan waar jij goed in bent. Je zult vooruitgang gaan boeken. De Leeuw is een creatieve sterrenbeeld en beschikt over een goede zelfbeeld. Probeer bewuster te kijken naar nieuwe mogelijkheden die passen bij jouw kwaliteiten. Kans is namelijk groot dat er iets op je pad zal komen wat precies bij jou past. Dit kan iets beroepsmatig zijn of juist meer hobby gericht.

Zelfvertrouwen leidt de Leeuw naar leiderschap en creativiteit. Jij hebt een plek nodig waar jij van deze elementen gebruik kunt maken.

Probeer ook meer te werken aan een onderlinge communicatie, vooral door aandacht te besteden aan mensen die belangrijk zijn in je leven. Probeer iets samen te ondernemen of wellicht is het een leuk idee om iets creatiefs te organiseren.

Als laatste, wees meer op je hoede voor allergische reacties. Je kunt deze maand gevoeliger zijn dan normaal.

Maandhoroscoop Leeuw september 2016

leeuwMaand september geeft sterk moment om jezelf meer te focussen op praktische zaken. Beste Leeuw, Het is een sterk moment om je te richten op financiële zaken, door hieraan wat goed werk aan te besteden kun je op een nieuwe weg gaan begeven waar je veel aan kunt hebben. Je bent aan het leren over waardevolle potenties, dit zal op 20-23 september centraal komen te staan. Voor nu is het tijd om vooruit te kijken, maar wellicht is het ook tijd om te focussen op dingen die nog gedaan moeten worden. Tijdens de zonsverduistering op 16 september kunnen je ogen weleens gaan openen op dingen waar je afhankelijk van bent om daar meer aandacht aan te besteden, maar ook het financiële. De komende weken kan zich wellicht een verplaatsing plaatsvinden in geldzaken.

Het grote nieuws is dat Jupiter zich deze maand verschuift in teken weegschaal. Deze verschuiving kan verlichting voor je opbrengen voor de komende jaar in teken communicaties. Je kunt deze periode behoorlijk druk gaan krijgen. Maken van contacten, leren en het delen van ideeën. Gedurende maand zul je steeds meer van deze energie in jezelf voelen. Er zijn veel dingen die gedaan moeten werken, zoals boodschappen of papierwerk die gedaan moet worden. Je kan je op een nieuwe weg gaan begeven over een manier van communicatie en leren. Wellicht ook een nieuwe computer of telefoon? Je krijgt het vooral in je omgeving druk. Je kunt ook te maken krijgen met een sterke neiging om alles te willen doen en dat je niet erbij stil staat dat het onmogelijk is om gelijk alles te kunnen doen. Maar je enthousiasme om nieuwe dingen te leren kunnen erg krachtig zijn. Later deze maand en voor de komende jaar zal er een goed moment zijn om ideeën te delen. De energieën op 25-26 september kunnen voor jezelf nieuwe interesses komen of beginnen aan een nieuw project.

Zelfs met de rotatie van Mercurius  tot 22 september kun je best goed zijn in woorden – tijdens de verplaatsing van Venus  in teken communicaties tot 23 september. De laatste week van september zul je wellicht meer opzoek zijn naar ontspanning en privé leuke dingen te doen. De drukte in je leven is waarschijnlijk al net begonnen omdat Mars op 27 september energetisch in jouw teken van werk en gezondheid verplaatst, en tijdens de nieuwe maan op 1 oktober in het teken van communicatie. Je hebt dus nog genoeg te doen!

bl5