Maandhoroscoop Maagd November 2016

Soms werken we hard zonder dat het ergens naartoe leidt. Maar in deze maand november 2016 zal het heel anders gaan uitzien. Alles waar jij hard voor werkt zal je instaat zijn om eindelijk een goede vooruitgang te maken. Je kunt je soms niet helemaal op gemak voelen, maar blijf vooruit kijken op je eigen manier. Erg belangrijk om voor jezelf ergens op te blijven focussen, dat je een doel hebt en al je energie ergens op kunt richten. Voor vele Leeuwen kan dit ook best een leerzame maand gaan worden. Durf uitdagingen aan te gaan, blijf naar oplossen werken, heb een perspectief om iets op jouw manier aan te pakken. Haal het beste uit iets, vooral voor jezelf. Structuur kan soms ook erg belangrijk zijn, maak orde in je leven om een goede perspectief te krijgen hoe jij iets kunt gaan aanpakken. Blijf vooral naar jezelf luisteren, want veel mensen zijn nu meer op een eigen ritme bezig. Heb volste zelfvertrouwen dat je het kunt. Tijd om resultaten te boeken!

Maandhoroscoop Maagd Oktober 2016

Maandhoroscoop Maagd oktober 2016
maagd

Alles draait in oktober om hoe jij met situaties omgaat. Op bepaalde momenten kun je wat onzeker voelen, maar ga vooral niet in mee alsof het vanuit jouw perfectief bij andere mensen beter gaat dan bij jou, want dat is absoluut niet waar. Probeer deze maand vooral regelmatig ontspanning te vinden, vooral op de momenten waar je dit echt nodig hebt, houdt vrede met jezelf. Het maakt je alleen maar ziek door jezelf minder te voelen dan de rest. Het kan in bepaalde situaties ook verstandig zijn om meer afstand te creëren met problemen van andere mensen. Mocht je zorgen maken over een bepaald persoon, denk bij jezelf dat je niet altijd klaar kunt staan. Jij hebt ook dingen om mee aan de slag te gaan.

Bouw in de maand oktober vooral meer stabiliteit. Blijf en werk aan je eigen kracht. Je kunt geen juiste zelfbeeld ontwikkelen via anderen. Werk op je eigen manier en niet op die van anderen. Probeer ook meer geduld te hebben en probeer vooral sympathiek in het leven te staan. Dit zal veel genoegen van tevredenheid voor je brengen.

Alles wat hierboven staat geldt ook voor de aankomende maand. Dit begint nu!

Maandhoroscoop Maagd september 2016

maagdBeste Maagd, Het is een moment om de weg vrij te maken voor een persoonlijk nieuw begin. Je zult meer terug moeten kijken dan vooruit, maar omdat Mercurius zich tot 22 september roteert kan dit veel goede dingen voor je opleveren. Geduld is belangrijk! Neem eens tijd voor zaken die gebeurt moeten worden zodat je tijdens de nieuw begin niet zoveel bagage meer hoeft te dragen.

Op 9 september zal Jupiter je zonneteken verlaten na een verblijf van 13 maanden. Wanneer dit gebeurt zal jouw teken voor een jaar bestaan uit om dingen te onderzoeken. Dit is een begin van belangrijke lessen. Het is een begin waar je veel zult hebben in veranderingen in geld, verdiensten, potenties en persoonlijke talenten. Het is een super moment om bezig te houden op bestaande zaken of een project die je in het verleden hebt gedaan en nu veel van kunt genieten. Dit heeft wel enige tijd nodig. Je zult een fijne voorproefje kunnen krijgen rond 25-26 september. Dat is op een moment dat de zon in één lijn komt te staan met Jupiter. Het kan een moment zijn om meer vertrouwen in jezelf te hebben en je verlangen te manifesteren. Je moedigheid vergroot zich ook.

Op de 16de kun je iets groots verwachten over iets persoonlijks of met betrekking tot relaties. Meer duidelijkheid zal dan zeker komen. Tussen 20 en 23 september kun je iets veel beter gaan begrijpen van iets uit het verleden – nieuw informatie voegt zich samen, en je zult hiermee beter omgaan! Dit kan te maken hebben met gezondheid, romantiek of een creatieve idee. Dit zal meer vertrouwen voor jezelf geven.

De laatste week van september is een sterk moment om stil te staan wat je wilt. Op 27 september verplaatst mars zich na lang wachten voor je in teken romantiek en creativiteit. Je zult veel meer vertrouwen hebben met betrekking tot je verlangen. Tijdens de nieuwe maan op de laatste dag van de maand zal een nieuw begin zijn op financieel gebied.