Maandhoroscoop Ram December 2016

decembermaand is alweer aangebroken. Tijd om deze maand heerlijk te gaan genieten. Waarschijnlijk moet er nog wel iets gedaan worden voordat wij echt een gevoel kunnen hebben om te kunnen genieten van de december maand. Want we kunnen ons nu ook vooral wat lui gaan voelen en niet erg gemotiveerd. Beste is dat vooral ook niet te doen. Zoek juist wat meer rust op deze maand zodat je tegelijkertijd volop kunt gaan genieten.

Ook een moment om slechte gevoelens en andere minder indrukken opzij te zetten en alleen meer te gaan focussen op de dingen waar wij plezier in kunnen vinden. Verg vooral niet al teveel van jezelf deze december maand, het is niet zozeer belangrijk wat jij laat zien, maar juist hoe jij je laat zien. Zorg dat jij voor jezelf iets hebt waar jij erg van kunt genieten en tegelijkertijd die gevoel gaat delen in jouw omgeving. Creëer een onderlinge harmonie en zoek die mensen op die meest voor je betekent. Laat je deze maand niet leiden door emoties, wellicht dat dit juist bepaalde dingen moeilijker maakt. Maar probeer verder te kijken, het is belangrijk dat jij in ieder geval hoe dan ook een bepaalde balans in jezelf vind. Het draait niet alleen maar om prestatie, maar juist hoe jij jezelf laat zien en dat is waar het deze maand vooral om draait. Wees daarvan meer bewust, Ram.

Maandhoroscoop Ram November 2016

Jouw Rusteloosheid in de maand november betekent dat je nogal gefrustreerd kunt gaan voelen door een bepaalde routine en structuur in je dagelijkse leven. Sta ook meer stil met betrekking tot jouw gezondheid en zorg voor vooral voldoende slaap. Tijd om meer op je gezondheid te letten, waardoor je meer weerstand zult hebben. Ga deze maand ook niet teveel in iedereen mee, wees juist alert vooral over jezelf. Houdt impulsieve neigingen ook meer onder controle.

Houdt het voor jezelf makkelijk bij het maken van keuzes, geef meer waarde aan jouw eigen leven. Als iets niet goed voelt, ga er dan ook niet voor. Een periode om meer over jezelf te gaan realiseren, plannen uitwerken om jouw leven meer stabiliteit te brengen. Ook een moment om wakker te worden van bepaalde aspecten over de persoon die jij bent, welke keuze maak jij als jij een helder zelfbeeld onder ogen krijgt?

Dieren kunnen deze maand ook een belangrijke deel uitmaken uit je leven. Wellicht een nieuwe dier of het redden van een dier. Dieren kunnen veel warmte brengen vooral in een periode van veel stress.

De sleutelwoord van de maand is zelfbeeld en hoe jij met jezelf omgaat. Neem aandacht aan jezelf, eet gezond, wellicht dat jij meer zult gaan inzien over jouw zelfbeeld waardoor jouw levenspatroon vanaf deze maand anders zal gaan verlopen.

Maandhoroscoop Ram Oktober 2016

Maandhoroscoop Ram oktober 2016
Ram

oktober is een maand om ideeën vorm te geven. Om het meeste uit oktober te halen zul je meer afhankelijk zijn van anderen. Wanneer je werkt om alleen voor jezelf ergens een voordeel uit te halen zal dit NIET leiden tot een succes. Werk meer vanuit het totale plaatje waar jij anderen nodig zult hebben. Door ook anderen meer in mee te trekken zul je zelf ook veel meer tevreden gaan zijn en dan pas kun je jouw plannen vorm geven.

Het verbeteren van onderlinge gesprekken en versterken van relaties is in de maand oktober erg belangrijk. Stel jezelf vooral meer open door te luisteren naar anderen. Ondernemen doe je soms samen en dan pas sta je sterk!

Probeer ook meer geduldig te zijn om problemen op te lossen, zie waar het totale plaatje naartoe leidt door vanuit de afhankelijkheid van anderen te werken. Dan zal alles prima gaan verlopen en zul je veel vooruitgang kunnen gaan boeken.

Maandhoroscoop RAM September 2016

RamBeste Ram, September kan een drukke maand gaan worden. Dit heeft vaak te maken met een verandering met jouw sterrenbeeld met de zon in je zesde huis van werk, gezondheid en gewoontes. Dit jaar heb je te maken met een zonsverduistering en een draaiende beweging van Mercurius in moeilijke zaken. Dit kan wijzen om iets opnieuw te doen of om een aantal dingen opnieuw te organiseren. Advies: Wees voorzichtig, doe alleen iets als je zeker weet dat iets gebeurd moet worden en ook daadwerkelijk tijd is om dit te veranderen. Wees zo geduldig mogelijk en je inzet zal op de juiste plek vallen. Er kunnen ook totaal nieuwe dingen verschijnen die gebeurd zullen moeten worden, maar voor nu is het beter om te focussen op projecten die momenteel nog gaande zijn. Misschien vind je nog oude edelstenen die je kunt gebruiken op je nieuwe weg. Het opruimen van projecten en ideeën kan ook zeer goed uitpakken. Kijk voor nieuwe dingen die je kunt doen tot 20-23 september.

Jupiter verplaatst op de 9 september wat voor jou een teken is van samenwerking. Dit zal een lang lang gaande blijven. De volgende jaar kan een moment komen met een ontmoeting met een nieuwe partner, ontwikkelen van een relatie, of een samenwerking krijgen met iemand voor een bepaalde doel. Iemand die in deze periode in je leven komt kan veel voor je gaan betekenen. Je zult er veel van genieten om iemand aan je zijde te hebben gedurende tijd van deze cyclus. En het ziet erna uit dat je deze maand alvast een fijne voorproefje kan krijgen, Ongeveer op de 25-26 september.

Het is belangrijk wat meer aandacht te besteden op het werk en naar je collega’s deze maand. Maar wanneer dat teveel gebeurd of iets gaat mis, dan is het beste om even rust te nemen. Je krijgt een herinnering rond 16 september.

De laatste week van september krijg je te maken met wat intense gevoelens en verlangen. Meestal op een aangename manier, met een sterkere aandacht op relaties en werk. Mars verplaatst zich bovenin jouw zonnehoroscoop om je ambities te stimuleren. Met kans om je doel in je carrière te maken, maar dit kan ook een doel zijn waar je inmiddels eigenlijk al mee bent gestopt. Dit zal een invloed hebben op je algemene levenspad.  Deze motivatie bereid zich ook verder op in oktober.