Maandhoroscoop Schorpioen November 2016

November 2016 is een goed maand om meer te focussen op romantiek en relaties. De Schorpioen staat in een goede positie om goede contacten te maken en mensen te ontmoeten. Naast dat jouw sociale kant er goed uit ziet kan het ook een goed moment zijn om meer bezig te houden met financiële zaken. Met een goede instelling ben je voor de komende maanden sterk om stappen vooruit te zetten. Wees ook wijs, ga goed om met zaken, zorg voor een goede perspectief, neem je tijd en zorg ervoor dat je de dingen goed uitvoert. Neem je tijd, het is onnodig om alles te vlug te willen uitvoeren.

Vrijheid lijkt voor de Schorpioen ook erg belangrijk te zijn. Focus meer op de dingen die echt toe doen. Kom zo eerlijk mogelijk en open voor de dag. Laat anderen weten hoe jij tegenover dingen staat, blijf sterk in jezelf staan en werk naar resultaten. Geen moment om het jezelf moeilijker te maken of ergens op te focussen waar niets uit te halen is. Wees wijs, gebruik je intuïtie, maar ook je gezonde verstand!

Wellicht ook een goed moment om te werken voor een betere structuur in je dagelijkse leven. Maar wat sowieso deze maand belangrijk is dat je ergens al jouw energie in kwijt kunt. Dus ga aan de slag met iets en neem je tijd.

Maandhoroscoop Schorpioen Oktober 2016

Maandhoroscoop Schorpioen oktober 2016
schorpioen

In de maand oktober kan jouw manier van denken sterk worden beïnvloed door impulsieve reacties. Wanneer je bijvoorbeeld geneigd bent om veel te eten wanneer je alleen bent, dan kan het moeilijk zijn om van deze impulsieve reactie af te komen. Dit heeft een invloed op je gedachten. De manier hoe jij met situaties omgaat is daardoor niet altijd logisch en keuzes kunnen maken is soms ook niet makkelijk. Voor deze maand is het vooral belangrijk om jouw slechte gewoontes onder ogen te zien. Het is de juiste tijd om belangrijke keuzes te maken.

Je kunt meer terughoudend zijn, of juist meer geheimzinnig. Jij bent een donkere paard waar jij je ware gevoelens verbergt.

Schorpioen kunnen deze maand ook snel geneigd zijn om toevlucht te zoeken door op te gaan in mensen massa’s. De Schorpioen geeft waarde door afzonderlijk te zijn en kunnen naar meer privacy verlangen. Je zult in oktober veel rustig nodig hebben om daarna weer meer van jezelf te kunnen genieten. Zorg daarom voor voldoende rust en ontspanning. Wanneer je verlangd naar wat meer afleiding kan het een goed idee zijn om een weekend lang lekker de wijde natuur in te trekken of lekker genieten door een spannende boek te gaan lezen. Sluit je even af van de buitenwereld wanneer je hier naar verlangd.

Met betrekking tot gezondheid is RUST de sleutel voor oktober. Mocht je verkouden worden of te maken krijgen met andere gezondheidsproblemen dan kan dit juist een teken zijn dat je rustig aan moet doen en voldoende rust moet nemen. Verkoudheid kan soms net op de juiste moment komen wanneer je dit nodig hebt om tot rust te komen.

Maandhoroscoop Schorpioen september 2016

schorpioenSeptember is voor je een belangrijke maand om aandacht te besteden aan zaken die nog gedaan moeten worden. Beste Schorpioen, deze maand draait het vooral om vrienden en oorzaken. De loop van de maand is een krachtige moment om te helen, ontspannen en in contact te komen met je innerlijke wereld.

Jupiter verplaatst zich op 9 september in de twaalfde zonnehuis, wat een vooruitgang zal boeken voor de komende 13 maanden. Het zal eenrustige periode zijn voor Jupiter, maar er zijn ook voordelen. Op 25-26 september kun je alvast beproeven, dit zal je belonen op verschillende fronten. Tijdens de vooruitgang van het jaar zul je in een diepere verbinding met je innerlijke spirituele wereld komen te  staan en op zoek gaat naar geloof en intuïtie. Je krijgt een betere verbinding met jezelf. Jouw sympathieke zelf word dieper en je kunt meer gaan genieten om anderen te helpen. Je kunt een onbenutte bron ontdekken en voor jezelf voordelen mee uit halen.

Er kunnen nog veel dingen gebeuren die je nog klaar moet maken, maar dit zal meer te maken hebben met geld en inkomen. Om te werken aan je problemen zal voor de komende jaren ook veel voordelen met zich meebrengen. Doe daarom je werk. Je sociale leven kan soms een dip opleveren. De maansverduistering op de 16de kan gevoel van liefde opwekken, bloeien of een romantische relatie kan een draai krijgen.

De laatste week van september zal makkelijker zijn. Venus zal de eerste drie weken in je zonneteken staan. Een speciaal iemand komt dichterbij die jou kan geven wat jij nodig hebt of interesses naar hebt. Mensen willen graag bij je aanwezig zijn en om te kunnen helpen. Je heerser is pluto, waarbij je dingen veel duidelijke zult aanvoelen naar welke richting je moet gaan voor jezelf en om te werken aan je persoonlijke doelen. Een project waar je nog mee bezig was kun je beter weer oppikken om verder te gaan. Tussen 20-23 september is het tijd om anderen te laten zien wat jij in jezelf hebt gevonden, inzichten en wijsheid. Eindelijk, op de 27de zal mars terecht komen in teken communicatie en dat zal je helpen om je interesses te vernieuwen in andere interessante projecten. Enthousiasme om te leren en delen zal zich in je versterken.