Maandhoroscoop Schorpioen November 2016

November 2016 is een goed maand om meer te focussen op romantiek en relaties. De Schorpioen staat in een goede positie om goede contacten te maken en mensen te ontmoeten. Naast dat jouw sociale kant er goed uit ziet kan het ook een goed moment zijn om meer bezig te houden met financiële zaken. Met een goede instelling ben je voor de komende maanden sterk om stappen vooruit te zetten. Wees ook wijs, ga goed om met zaken, zorg voor een goede perspectief, neem je tijd en zorg ervoor dat je de dingen goed uitvoert. Neem je tijd, het is onnodig om alles te vlug te willen uitvoeren.

Vrijheid lijkt voor de Schorpioen ook erg belangrijk te zijn. Focus meer op de dingen die echt toe doen. Kom zo eerlijk mogelijk en open voor de dag. Laat anderen weten hoe jij tegenover dingen staat, blijf sterk in jezelf staan en werk naar resultaten. Geen moment om het jezelf moeilijker te maken of ergens op te focussen waar niets uit te halen is. Wees wijs, gebruik je intuïtie, maar ook je gezonde verstand!

Wellicht ook een goed moment om te werken voor een betere structuur in je dagelijkse leven. Maar wat sowieso deze maand belangrijk is dat je ergens al jouw energie in kwijt kunt. Dus ga aan de slag met iets en neem je tijd.