Maandhoroscoop Steenbok November 2016

Deze maand November 2016 draait er vooral om een goed gevoel te hebben en te werken vanuit een vertrouwde instelling in jezelf, daar ligt de kracht om meest uit jouw dagelijkse ritme te halen. Bij bepaalde dingen is het verstandig om jezelf opnieuw revalideren om meer energie uit iets te halen. Jouw ego is instaat om je nog een extra boost te geven om het uiterste eruit te halen. Wees ondanks alles vooral zelfverzekerd te blijven, dan ben je instaat om een goede maand te krijgen.

De Steenbok lijkt deze maand ook erg creatief te zijn maar sta meer stil met wat voor intentie jij erachter staat. Zorg dat je een balans aanhoudt, niet alleen voor jezelf maar ook in een onderlinge contact. Want het onderlinge contacten kunnen namelijk verstoort worden door buitenaf, laat je daar niet door beïnvloeden, blijf ondanks alles in je kracht staan en durf op jezelf te vertrouwen.

Ook kun je soms een goede advies geven aan mensen, jij bent voor bepaalde mensen de sleutel. Voor veel mensen ben jij de wijze persoon wat anderen soms kunnen gebruiken. Maar zorg wel voor dat ieder z’n eigen probleem oplost. Laat je niet meervoeren. Blijf verder zelfbewust, werk aan iets waar jij veel energie in kwijt kunt. Je bent instaat om echt iets van te maken, ga het aan, ook al zijn er soms uitdagingen, accepteer het gewoon, het kracht zit in jezelf, daar heb je deze maand november niemand bij nodig.

Maandhoroscoop Steenbok Oktober 2016

Maandhoroscoop Steenbok oktober 2016
steenbok

De oktobermaand staat voor keuzes maken. Wees ook voorzichtiger hoe jij je naar de buitenwereld laat zien. De dingen wat op je pad zal komen is niet altijd even leuk en ook niet altijd wat het lijkt. Wees voorzichtiger hoe je dingen overbrengt naar anderen. Want anders zal er iets op je pad komen wat in werkelijkheid niet voor jou is bedoeld.

Ga ook meer bezig met wat nog afgemaakt moet worden. Je kunt pas een nieuwe start maken wanneer alle lopende zaken zijn voltooid.
Verdiep ook eens in jezelf waar jij verder nog naar verlangd met je persoonlijke leven. Wellicht een moment om drastische veranderingen te ondernemen, of in ieder geval iets om jouw persoonlijke leven een duw vooruit te geven.

Je zult later in oktober sowieso nog te maken krijgen met een verandering in een goede richting.

Maandhoroscoop Steenbok september 2016

steenbokIn de maand september heb je de mogelijkheid om wat dingen uit te stellen wat voor je mogelijk maakt om eigen projecten meer te verbeteren. Beste Steenbok, De maand september is ook een belangrijk moment om in staat te zijn mentaal sterker te worden om opnieuw bezig te gaan met werk waarvan je dacht dat het al klaar was of door met oude problemen waar je vastliep mee verder te gaan. Je zult nu een veel beter vooruitgang gaan boeken.

Voor Steenbokken die werken met projecten wat te maken heeft met publiceren, kan dit een drukke maar ook een belangrijke moment zijn om je projecten onder de loep te nemen en te verbeteren. Misschien dat je in verleiding staat om werk te publiceren of om een project of studie denkt af te hebben terwijl het nog niet echt af is. Het is daarom belangrijk om vooral meer geduldig te zijn.

Jupiter verplaatst naar de bovenste van je negen zonnehuis en zal voor een jaar in de teken staan van carrière en reputatie staan. Deze gunstige invloed zal zich over dertien maanden openvouwen. Maar je zult deze maand al een voorproefje van proeven, dat zal ongeveer rond 25-26 september zijn. Dit moment kun je wat goede nieuws verwachten en herkenning met je werk krijgen met dat wat je doet, of voor je inzet wat je heb verricht om je doel te bereiken. Het belangrijkste is dat je meer trotser bent op je prestaties, wat je zal motiveren om je nog iets verder te brengen. Misschien zul jij jezelf in een positie bevinden waarbij je een rol hebt over anderen of dat je een promotie kunt verwachten of meer aangename werk en doelen tijdens deze centraal hoogtepunt.

Tussen 20-23 september kun je nieuwe informatie verwachten en inzichten wat op je weg naar werk en projecten zal veranderen. Je zit nu op de rand. Vriendschappen zal zich gaan verbeteren en dat begint in de laatste week van september. Als laatst zal mars zich op 27 september gaan verplaatsen in jouw sterrenbeeld. Dat heeft lang moeten duren omdat mars voor een ongebruikelijk lange periode in de sterrenbeeld achter jouw sterrenbeeld verkeerde, Maar je bent al over een hek gegaan voor veel dingen met wat je de komende tijd steeds meer kunt verwachten. Energie en motivatie niveaus hebben misschien hieronder geleden, maar nu pak jij je sokken en zul je jouw dingen klaar krijgen. Deze vooruitgang kan wat problemen opleveren, vooral door de schuld van ongeduldigheid en impulsiviteit, maar dat is een krachtige persoonlijke tevredenheid en zal tot 9 november met je aanwezig zijn.