Maandhoroscoop Steenbok November 2016

Deze maand November 2016 draait er vooral om een goed gevoel te hebben en te werken vanuit een vertrouwde instelling in jezelf, daar ligt de kracht om meest uit jouw dagelijkse ritme te halen. Bij bepaalde dingen is het verstandig om jezelf opnieuw revalideren om meer energie uit iets te halen. Jouw ego is instaat om je nog een extra boost te geven om het uiterste eruit te halen. Wees ondanks alles vooral zelfverzekerd te blijven, dan ben je instaat om een goede maand te krijgen.

De Steenbok lijkt deze maand ook erg creatief te zijn maar sta meer stil met wat voor intentie jij erachter staat. Zorg dat je een balans aanhoudt, niet alleen voor jezelf maar ook in een onderlinge contact. Want het onderlinge contacten kunnen namelijk verstoort worden door buitenaf, laat je daar niet door beïnvloeden, blijf ondanks alles in je kracht staan en durf op jezelf te vertrouwen.

Ook kun je soms een goede advies geven aan mensen, jij bent voor bepaalde mensen de sleutel. Voor veel mensen ben jij de wijze persoon wat anderen soms kunnen gebruiken. Maar zorg wel voor dat ieder z’n eigen probleem oplost. Laat je niet meervoeren. Blijf verder zelfbewust, werk aan iets waar jij veel energie in kwijt kunt. Je bent instaat om echt iets van te maken, ga het aan, ook al zijn er soms uitdagingen, accepteer het gewoon, het kracht zit in jezelf, daar heb je deze maand november niemand bij nodig.