Maandhoroscoop Stier December 2016

Je hoeft in de decembermaand in principe weinig druk gaan voelen in jezelf, het draait nu juist op de manier waarop jij ademt en waar jij geruststelling in kunt vinden en waar jij van kunt genieten. Sta hier meer bij stil, wees vooral zelfbewust hoe jij iets aanpakt en zorg dat je iets vind om mee aan de slag gaan waar jij plezier in kunt hebben. Tijd om jezelf alvast helemaal af te stemmen voor de feestdagen. Jij hebt de kracht om een mooie feest van te maken, doe dat. De druk die de Stieren de afgelopen tijd in zichzelf hebben gevoeld kan nu flink gaan afnemen, puur door jezelf beter te focussen op waar jij gerust kunt voelen, manifesteer dat stier!. Soms moet je bepaalde dingen beter organiseren, doe dat dan vooraal, maar zorg wel dat je stapsgewijs aan de slag gaat, vraag niet al teveel van jezelf in één keer.

De kracht die de Stier deze maand december kan ondervinden is te vinden door ook meer stil te staan bij waar jij plezier in hebt, probeer jezelf alleen nog af te stemmen op de mooiere kant van het leven, vooral waar jij je positiviteit en creativiteit vandaan kunt halen. Gebruik jouw creatieve geest, stier. De kracht heerst deze maand om daadwerkelijk iets te kunnen manifesteren, maar dan draait het om hoe jij jezelf daarin plaatst. Door in jezelf een bepaalde harmonie te verwezenlijken ben jij instaat om veel meer kracht in jezelf op te wekken en letterlijk iets kunt gaan manifesteren waar jouw wens ligt. Wensen kunnen echt werkelijkheid gaat worden!

Het beste is om confrontaties te vermijden, maar juist iets op te zoeken waar jij plezier in kunt vinden. Vul jouw omgeving met warmte en spiritualiteit, puur door jezelf meer af te stemmen naar elkaar. Harmonie dat is wat iedereen wil in de decembermaand, doe dat vooral Stier.

Wees deze maand wel ervan bewust dat er meer dingen aan de hand zijn dan je denkt. Daarom dat deze maand ook draait om bepaalde dingen in je leven beter te organiseren, vooral waar jij een goed gevoel bij kunt krijgen, denk aan je ademhaling. Kijk verder dan alleen stil te staan wat je ziet, er is namelijk veel meer aanwezig dat je niet ziet! Onbewust afstemmen, puur door harmonie en positiviteit te creëren, dat begint in jezelf. Stem je af, ook naar de buitenwereld en zorg vooral dat jij iets vind waar je meer op kracht kunt komen en verlost kunt worden van een bepaalde druk in jezelf. soms draait het gewoonweg door los te laten. Zet alle mindere dingen opzij en manifesteer iets waar je eigen harmonie in kunt vinden.