Maandhoroscoop Stier December 2016

Je hoeft in de decembermaand in principe weinig druk gaan voelen in jezelf, het draait nu juist op de manier waarop jij ademt en waar jij geruststelling in kunt vinden en waar jij van kunt genieten. Sta hier meer bij stil, wees vooral zelfbewust hoe jij iets aanpakt en zorg dat je iets vind om mee aan de slag gaan waar jij plezier in kunt hebben. Tijd om jezelf alvast helemaal af te stemmen voor de feestdagen. Jij hebt de kracht om een mooie feest van te maken, doe dat. De druk die de Stieren de afgelopen tijd in zichzelf hebben gevoeld kan nu flink gaan afnemen, puur door jezelf beter te focussen op waar jij gerust kunt voelen, manifesteer dat stier!. Soms moet je bepaalde dingen beter organiseren, doe dat dan vooraal, maar zorg wel dat je stapsgewijs aan de slag gaat, vraag niet al teveel van jezelf in één keer.

De kracht die de Stier deze maand december kan ondervinden is te vinden door ook meer stil te staan bij waar jij plezier in hebt, probeer jezelf alleen nog af te stemmen op de mooiere kant van het leven, vooral waar jij je positiviteit en creativiteit vandaan kunt halen. Gebruik jouw creatieve geest, stier. De kracht heerst deze maand om daadwerkelijk iets te kunnen manifesteren, maar dan draait het om hoe jij jezelf daarin plaatst. Door in jezelf een bepaalde harmonie te verwezenlijken ben jij instaat om veel meer kracht in jezelf op te wekken en letterlijk iets kunt gaan manifesteren waar jouw wens ligt. Wensen kunnen echt werkelijkheid gaat worden!

Het beste is om confrontaties te vermijden, maar juist iets op te zoeken waar jij plezier in kunt vinden. Vul jouw omgeving met warmte en spiritualiteit, puur door jezelf meer af te stemmen naar elkaar. Harmonie dat is wat iedereen wil in de decembermaand, doe dat vooral Stier.

Wees deze maand wel ervan bewust dat er meer dingen aan de hand zijn dan je denkt. Daarom dat deze maand ook draait om bepaalde dingen in je leven beter te organiseren, vooral waar jij een goed gevoel bij kunt krijgen, denk aan je ademhaling. Kijk verder dan alleen stil te staan wat je ziet, er is namelijk veel meer aanwezig dat je niet ziet! Onbewust afstemmen, puur door harmonie en positiviteit te creëren, dat begint in jezelf. Stem je af, ook naar de buitenwereld en zorg vooral dat jij iets vind waar je meer op kracht kunt komen en verlost kunt worden van een bepaalde druk in jezelf. soms draait het gewoonweg door los te laten. Zet alle mindere dingen opzij en manifesteer iets waar je eigen harmonie in kunt vinden.

Maandhoroscoop Stier November 2016

Het hebben van een goed gevoel en optimisme is jouw kracht voor de maand november. Je zult ook soms hard moeten werken, maar uiteindelijk is de bedoeling dat je hier beter uit komt.

Je kunt een goed gevoel hebben hoe alles zich nu plaats vind, zo goed dat je makkelijk met problemen kunt omgaan, het draait allemaal om jouw instelling. Door vertrouwen te hebben zul je open staan voor mogelijkheden waartoe jij wenst. Laat jouw dromen waar komen.

Maar waar het deze maand vooral om draait is het vertrouwen en om daarin jouw flow te vinden. Wees ook realistisch, sta meer stil wat jouw wensen zijn, wat je nog graag zou willen zien. Een goed moment om ergens naartoe te werken. Ook is het een goed moment voor investeringen, belangrijke aankopen en keuzes maken. Het harde werk zal zich uiteindelijk gaan uitbetalen.

november kan ook een maand zijn van nieuwe ideeën en inzichten. Probeer vooral goed te concentreren waarmee jij aan de slag gaat. Haal het uiterste eruit, wat uiteindelijk tot succes zal leiden, ook al klinkt het soms nog heel ver weg. Je kunt sprongen vooruit zetten, afhankelijk hoeveel jij in iets kunt vertrouwen en kunt bouwen. Maar blijf wel realistisch.

Maandhoroscoop Stier Oktober 2016

Maandhoroscoop Stier oktober 2016

stier

De maand oktober draait allemaal om meer te luisteren naar jouw innerlijke stem. Je zult dit in je dagelijkse leven sterk nodig kunnen hebben. Kijk meer hoe jij bij bepaalde ervaringen voelt en werk wat vanuit jezelf het beste is.

Ook kunnen dingen naar boven komen die je uit ogen hebt verloren. Je kunt een rol vinden door te werken met vertrouwen, maar vooral op jezelf gericht. Je zit ook in een fase om jouw leven meer vorm te geven.

Besteedt in deze maand ook meer aandacht aan je lichaam. Gezondheid staat voorop, zoek meer ontspanning of misschien kan het volgen van een dieet iets interessants zijn. Het is zeer belangrijk om met je gezondheid bezig te gaan, je zult dan in een veel beter evenwicht komen met jezelf. Tijd om jezelf meer onder ogen te zien. Probeer ook voldoende ontspanning te nemen, veel frisse lucht, gezond eten en voldoende slaap.

Maandhoroscoop Stier september 2016

stierDe horoscoop grafiek dat deze maand september van kracht  zal worden is Creativiteit, Romantiek, Entertainment en zelfexpressie. Maar  genieten ontvangt deze maand een speciale betekenis voor jou. Beste Stier, gedurende maand is het tijd voor een nieuw begin. Mercurius draait tot 22 september en laat je meer zien van je verleden. Om je weg vrij te maken voor een nieuwe start  is het misschien tijd om aandacht besteden aan zaken die nog moeten gebeuren. Projecten die misschien nog uitgesteld zijn vanwege belangrijke dingen. Romantische relaties kunnen misschien nog een beetje moeilijk zijn, maar misschien is het daarom tijd om eens meer te focussen op een connectie uit je verleden. Deze projecten of relaties kunnen je misschien weerhouden met het uiten van je ware zelf en creativiteiten.

Jupiter verplaatst op 9 september zich in jouw zesde zonnehuis. Wat door zal gaan voor de komende 13 maanden. Deze nieuwe cyclus kan je belonen and motiveren in voorspoed in gezondheid, dagelijkse gewoontes, werk en routines. Het ziet erna uit dat je meer zult gaan genieten en tevreden zal zijn op je werk, of wanneer je wellicht nieuwe werk zult vinden. Er staan veel mogelijkheden voor je op de loer om je leven naar de toekomst te verbeteren, maar je zult ook alvast een fijne ontdekking doe, wat je tussen 25 en 26 september kunt verwachten. Dit zal je geloof en optimisme verhogen en zal helpen om jezelf te helen, en je krijgt ook een nieuwe betekenis met je werk.

De maansverduistering op 16 september kan gevoelens naar boven halen om een belangrijke vriend helpten te laten bloeien maar kan wellicht ook iets van een drama opleveren. Op de 20-23 september is een ander centraal moment zijn en dat er nieuwe informatie voor je zal verschijnen, dit zal de deuren voor je openen met creativiteit en romantiek. Een relatie kan groeien. Op 23 september brengt venus een invloed op je relaties wat kan zorgen voor een verdere uitbreiding en samenwerking en populariteit.

De laatste maand van de maand zal een sterke drang zijn naar reizen, wat ook kan leiden naar leerzame momenten. Op 27 september verschuift mars met je zonnehoroscoop wat zorgt voor een zeer positieve wending in relaties. Een ander belangrijke verschuiving staat voor je te wachtenwat voor een flinke boost met vertrouwen en moed zal gaan opleveren.