Maandhoroscoop Tweeling November 2016

Beste Tweeling, In de maand november zul je soms best streng voor jezelf moeten zijn. Discipline brengen kan soms nodig zijn. Het draait allemaal om hoe jij de dingen uitvoert. Wellicht ook een goed moment om alvast wat geld te besparen voor de december maand. Breng meer order in jouw leven.

je zult ook vooral meer kritisch op bepaalde dingen moet reageren, vooral bij oneerlijkheid of juist door jezelf te beschermen bij iets. Als jij een strijd aangaat zorg dat je het sowieso slim aanpakt, erg belangrijk dat je er ook tijd voor neemt. Jij kunt voor iemand ook een belangrijke instrument zijn wie hulp nodig kan hebben bij een situatie. Wees bereid om soms praktische advies te geven of misschien met een spiritueel inhoud. Sta klaar voor anderen, vorm een eenheid en creëer een evenwicht, ook voor anderen. De Tweeling is de wijze sterrenbeeld voor de maand november.

Maandhoroscoop Tweeling Oktober 2016

Maandhoroscoop Tweeling Oktober 2016
tweeling

In de maand oktober is het belangrijk om de volumeknop hoger te zetten naar de buitenwereld en dan door vanuit de buitenwereld te luisteren naar jouw innerlijke stem. Het is ook een moment om aandacht te besteden aan emoties van mensen, zorg dat jij voldoende begrip toont en laat zien dat je die ander begrijpt. Maar probeer niet alle emoties als een spons op je te nemen. Maar probeer juist meer behulpzaam te zijn.

Ook is het in deze maand belangrijk om te luisteren naar de signalen van jouw lichaam. Zorg goed voor jezelf en neem de signalen serieus op. Neem deze maand vooral meer rust en eet gezond. Heb je de laatste tijd meer ongezond geleefd? Dan kan jouw lichaam vooral deze maand duidelijk gaan aangeven dat het nu tijd is door meer aan jezelf te denken. Ga meer water drinken en zorg voor voldoende beweging en frisse lucht. Wellicht kan het volgen van een nieuw dieet een oplossing zijn. Pak de dingen vooral meer gezonder op dan in de afgelopen maanden.

Maandhoroscoop Tweeling september 2016

tweelingHet is deze maand september misschien een moment voor renovatie en verbeteringen in je huis of binnen je familie. Beste Tweeling, Je hebt een kans om iets nieuws te beginnen, hierbij is wellicht sprake om dingen opnieuw te reorganiseren of zelfs verhuizen. Ook bestaat de kans dat je op een pad terecht komt met oude problemen and oude gesprekken, en misschien of misschien over een nieuw contract en onderhandelingen. Oude problemen kunnen groter worden, maar dat is waarschijnlijk pas rond 20-23 september wanneer belangrijke inzichten zijn verkregen die helpen om een nieuw weg in te slaan voor een nieuw begin met iets. Over carrière of verantwoordelijkheden kunnen komen rond 16 september, maar dit kan misschien ook een tijd zijn om een herkenning te krijgen voor het harde werk dat je hebt geleverd. Je gevoel om thuis dingen te verbeteren kan ook een reden zijn om harder te werken of door een promotie te krijgen op het werk.

Het grote nieuws in de maand september is dat jupiter zich verplaatst naar de zonnehoroscoop weegschaal. Dit voor jezelf vooral een goed moment om blij te zijn en gelukkig blijft jupiter langer dan een jaar in weegschaal. Hierin komt een weg vrij om meer uit je stoel te komen en meer te genieten van jezelf. Misschien ga je nog iemand ontvangen wie jou kan motiveren om meer lol te hebben. Maar je kunt ook met een nieuwe hobby starten of door te genieten en meer romantische dingen te doen. De keuze ligt bij jezelf, Je bent in ieder geval helemaal klaar voor. Geniet ervan. Je zult ook vooral veel tevredenheid ervaren in de komende 13 maanden. Je kunt ook plotseling in contact komen met een bepaalde verlangen of je realiseert een nieuw bezigheid om in de toekomst voor een bepaalde tijd met bezig te houden.

20-23 september is een interessante periode wanneer je meer inzicht krijgt in een persoonlijke en huiselijke kwestie. Jezelf hierin onderzoeken kan een gevoel opbrengen van opluchting. Een persoon in je leven komt dichterbij. De laatste weet van september kan een druk moment zijn waar andere interessante bezigheden groter worden. Je zult dan meer zeker van jezelf zijn en meer kunt gaan genieten. Je zal niet meer sterk onder druk komen te staan op het werk of op financieel gebied. Mars verplaatst zich in jouw partnerschap omgeving, waardoor meer druk zal wegvallen om beter te kunnen gaan genieten. Tijdens de nieuwe maand op 1 oktober zal een feest voor je zijn.