Maandhoroscoop Vissen November 2016

In de maand November 2016 zul je meer je best moeten doen om sterk met beide benen op de grond te staan. Jij bent erg realistisch en bepaalde dingen kunnen juist ook onrealistisch voor je zijn, probeer naar die dingen beter te kijken om een beter perspectief te krijgen. Je zult zien dat het toch niet zo slecht is dan wat het leek. Haal dus meer uit dingen en werk oplossingsgericht.

Om ergens vooruitgang in te maken is het ook verstandig om gebruik te maken van jouw verbeeldingskracht! Maar ook inspiratie en inzichten is waar jij je kracht deze maand in kunt vinden. Je kunt verder ook een sterke verlangen hebben waar je anderen ergens bij nodig hebt. Maak gebruik van wat creativiteit, vind ergens jouw ritme waar jij veel aandacht aan kunt besteden. Erg belangrijk om iets te hebben om naartoe te werken. Maak verbeteren, zoek naar oplossing en wees doelgericht. De Vissen kan erg succesvol zijn, dus wat houdt je verder nog tegen?

Maandhoroscoop Vissen Oktober 2016

Maandhoroscoop Vissen oktober 2016
leeuw

Probeer deze maand jezelf beter te beschermen en te vechten voor jouw eigenwaarde. Doe bij problemen geen stap terug, maar probeer te vechten om een overeenstemming te bereiken met anderen. Dit zal niet altijd makkelijk voor je zijn, je kunt het moeilijk vinden iets over te brengen, maar probeer het op een manier waar jij jezelf kunt beschermen.

Je bent in de oktobermaand ook gevoeliger. Als dit met jouw verleden te maken heeft, dan is het nu tijd om dit voorgoed af te sluiten. De uitdagingen die op jouw pad zullen komen maakt je sterker, vooral een tegenstrijd. Door een uitdaging aan te nemen zul je een flinke sprong vooruit zetten. Soms moet je sommige delen in jezelf ook gewoon accepteren. Je kunt pas vooruit gaan wanneer je geleerd hebt om angsten in jezelf los te laten.

Wellicht is het ook een goed moment om deze maand meer avontuur op te zoeken. Dit kan naar een veiliger gevoel leiden en kun je de dingen in je leven ook een betere plek geven en afsluiten. Later deze maand zal het omgaan met mensen je veel makkelijker afgaan en waarbij uitdagingen met jezelf zullen gaan afnemen.

Maandhoroscoop Vissen september 2016

vissenBeste Vissen, September is een maand met een sterke neiging om te focussen op relaties. Tijdens deze nieuwe begin is het ook tijd om terug te komen op aantal oude problemen uit het verleden, gesprekken en onderhandelingen. Mercurius roteert tot 22 graden naar een periode waar de dingen anders op je weg komen dan normaal.

Jupiter verplaatst zich op 9 september in je achtste huis waar je in een dertien maanden lange cyclus terecht komt wat een sterke invloed komt op je financiële vooruitgang en je intieme leven. Deze weg bereidt zich verder na één jaar en één maand uit. Je zult rond 25-26 september een voorproefje kunnen ervaren. Dit kunnen in het NU en volgende jaar voordelen voor je brengen. De inkomen van je partner kan weleens gaan groeien. Verder zul je misschien met anderen gaat werken naar een belangrijke doel. Vooruitgang in carrière zal ook meer mogelijk kunnen zijn.

Veranderingen zijn deze maand nodig in je liefdesleven of met je kinderen. Je zult hierover anders gaan nadenken in je leven voor veranderingen. Jij of je partner zullen met creatieve plannen bezig gaan met een nieuwe project die veeleisend kan zijn maar mogelijk is. 20-23 september is het sterkste moment waar je een inzicht kunt krijgen over relaties. Het kan maar iets kleins zijn, maar het zal vooruitgang voor je boeken. De mogelijkheid om te zien wat je in het verleden hebt gedaan zal wel eens zeer nuttig kunnen zijn. Delen van ideeën kan ook een goed idee zijn en je vrienden kunnen iets waardevol geven waar je veel aan kunt hebben. Begrip hebben voor goede vriend kan zorgen voor opluchting.

De laatste week van september is een goede week om ergens op te beroepen. Wellicht een vriendschap met een oude vriend? Liefdesrelaties kunnen een exotische smaak krijgen of je vind liefde tijdens het hebben van nieuwe ideeën, activiteiten en plaatsen. De druk op je werk kan minder gaan worden. Misschien dat je ook meer actief samen zult doen met vrienden of je liefdesleven.