Maandhoroscoop Waterman Oktober 2016

Maandhoroscoop Waterman oktober 2016
waterman

Je kunt in de maand oktober iets heel belangrijks verwachten waar je veel van zult gaan leren. Een overvloed aan informatie komt op jouw pad, maar daar kan iets tussen zitten wat je totaal niet ziet aankomen of iets wat je niet had verwacht.

Ook zul je meer worden uitgetest op basis van je geloof, maar dat betekent niet dat je moet opletten met wat je zegt of laat zien. Geloof is door te vertrouwen op jouw eigen inzichten. Geen moment om te twijfelen over jezelf, maar geloof juist dat wat jij doet goed is. Je beschikt over een goede intentie van aanpak, maar soms kan het nog moeilijk zijn hoe je jouw inzicht overbrengt. Kijk daarom extra goed hoe jij dit aanpakt, probeer tegelijke tijd op te letten naar wat je afleidt van de werkelijkheid. Het gaat niet zozeer dat jij op moet letten hoe jij het overbrengt, maar dat jij 100% in jezelf geloofd om iets over te brengen.

Het leven test ons altijd uit om te laten zien hoe wij met bepaalde dingen omgaan, onze eigen beeld en zelfvertrouwen. Daarom is het vooral belangrijk om vanuit het positieve in jezelf te werken. Door positief in het leven te staan zal al het negatieve beelden vanzelf verdwijnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *