Maandhoroscoop Waterman september 2016

watermanBeste Waterman september kan een maand worden van transformatie en renovaties. Op een emotioneel niveau. Je zult oude problemen opnieuw onder ogen zien maar je zult het met een ander houding onder ogen zien. Je krijg je te maken met zaken die nog niet klaar zijn. Maar stoppen met zaken die niet zijn afgemaakt. Tijdens de proces kun je ook interessante dingen uit het verleden verwachten. Afhankelijk van de grootte van het probleem kun je meer gaan verlangen naar onafhankelijkheid en neiging om sterker te worden. Je gaat door deze proces omdat die nodig zijn voor veranderingen.

Jupiter verplaatst in Weegschaal en krijgt op negen september een gunstige positie met jouw sterrenbeeld. Dit zal dertien maanden doorblijven gaan wat je natuurlijk zal aanmoedigen om te ontdekken en het uitbreiden van je interesses. Het kan tevens een invloed  uitoefenen tot cursussen volgen en op studies en interesses in het algemeen. Verbindingen van gelukkig zijn en vriendschappen zullen sterker worden tijdens studies, reizen en andere niet routine zaken. Voor wie gestopt is met leren zullen misschien opnieuw met een cursus gaan beginnen en zullen een groter succes hebben met meer vertrouwen. Je zult dagelijks ook makkelijker in het leven staan, en kun  makkelijker boven kleine problemen staan. Verder zul je tijdens deze cyclus alles in een beter perspectief gaan bekijken.

Geldzaken kunnen rond de zestiende op je pad komen. Er kan duidelijkheid komen of juist meer zult gaan realiseren over het oplossen van geldzaken. Op 20-23 september kun je nieuws gaan verwachten waarbij je een probleem beter zult gaan begrijpen. Nadat je denkt dat je vast bent komen te zitten zul je beginnen te voelen dat je nu ECHT vooruit kunt in deze proces. 25-26 september is een moment van onderwijs, leren, contacten en promotie. Op 27 september zal Mars in je twaalfde huis gaan bevinden. Tijdens dit cyclus ben je minder energetisch maar zul je prioriteiten gaan stellen aan bestaande zaken.

Eén antwoord op “Maandhoroscoop Waterman september 2016”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *