Maandhoroscoop Waterman November 2016

Je doet je best om conflicten te vermijden maar soms lijkt je toch middenin terecht te komen. Je moet jouw ideeën en doelen beschermen van twijfels. Het probleem van de Waterman is dat jouw activiteit invloed kan hebben op die van anderen. Anderen kunnen jouw vertrouwen daardoor verslechteren. Jouw uitdaging is om een goede onderscheid te kunnen maken tussen de mensen die negatief en positief zijn. Wees zo zelfbewust mogelijk en laat je niet beïnvloeden door anderen.

Voor de rest kun je vooral gemotiveerd voelen wanneer je bezig houd met een doel. Zorg dat je jouw energie ergens in kwijt kunt. Soms kunnen emoties sterk zijn, maar zorg ervoor dat je daardoor geen concentratie verliest. Al met al niet zo’n makkelijke november maand, maar toch ben je instaat om stappen vooruit te zetten. Zorg dat je een goed plan van aanpak hebt, breng structuur en ga voor het uiterste. Jij bent creatief genoeg om van iets te maken.

Maandhoroscoop Waterman Oktober 2016

Maandhoroscoop Waterman oktober 2016
waterman

Je kunt in de maand oktober iets heel belangrijks verwachten waar je veel van zult gaan leren. Een overvloed aan informatie komt op jouw pad, maar daar kan iets tussen zitten wat je totaal niet ziet aankomen of iets wat je niet had verwacht.

Ook zul je meer worden uitgetest op basis van je geloof, maar dat betekent niet dat je moet opletten met wat je zegt of laat zien. Geloof is door te vertrouwen op jouw eigen inzichten. Geen moment om te twijfelen over jezelf, maar geloof juist dat wat jij doet goed is. Je beschikt over een goede intentie van aanpak, maar soms kan het nog moeilijk zijn hoe je jouw inzicht overbrengt. Kijk daarom extra goed hoe jij dit aanpakt, probeer tegelijke tijd op te letten naar wat je afleidt van de werkelijkheid. Het gaat niet zozeer dat jij op moet letten hoe jij het overbrengt, maar dat jij 100% in jezelf geloofd om iets over te brengen.

Het leven test ons altijd uit om te laten zien hoe wij met bepaalde dingen omgaan, onze eigen beeld en zelfvertrouwen. Daarom is het vooral belangrijk om vanuit het positieve in jezelf te werken. Door positief in het leven te staan zal al het negatieve beelden vanzelf verdwijnen.

Maandhoroscoop Waterman september 2016

watermanBeste Waterman september kan een maand worden van transformatie en renovaties. Op een emotioneel niveau. Je zult oude problemen opnieuw onder ogen zien maar je zult het met een ander houding onder ogen zien. Je krijg je te maken met zaken die nog niet klaar zijn. Maar stoppen met zaken die niet zijn afgemaakt. Tijdens de proces kun je ook interessante dingen uit het verleden verwachten. Afhankelijk van de grootte van het probleem kun je meer gaan verlangen naar onafhankelijkheid en neiging om sterker te worden. Je gaat door deze proces omdat die nodig zijn voor veranderingen.

Jupiter verplaatst in Weegschaal en krijgt op negen september een gunstige positie met jouw sterrenbeeld. Dit zal dertien maanden doorblijven gaan wat je natuurlijk zal aanmoedigen om te ontdekken en het uitbreiden van je interesses. Het kan tevens een invloed  uitoefenen tot cursussen volgen en op studies en interesses in het algemeen. Verbindingen van gelukkig zijn en vriendschappen zullen sterker worden tijdens studies, reizen en andere niet routine zaken. Voor wie gestopt is met leren zullen misschien opnieuw met een cursus gaan beginnen en zullen een groter succes hebben met meer vertrouwen. Je zult dagelijks ook makkelijker in het leven staan, en kun  makkelijker boven kleine problemen staan. Verder zul je tijdens deze cyclus alles in een beter perspectief gaan bekijken.

Geldzaken kunnen rond de zestiende op je pad komen. Er kan duidelijkheid komen of juist meer zult gaan realiseren over het oplossen van geldzaken. Op 20-23 september kun je nieuws gaan verwachten waarbij je een probleem beter zult gaan begrijpen. Nadat je denkt dat je vast bent komen te zitten zul je beginnen te voelen dat je nu ECHT vooruit kunt in deze proces. 25-26 september is een moment van onderwijs, leren, contacten en promotie. Op 27 september zal Mars in je twaalfde huis gaan bevinden. Tijdens dit cyclus ben je minder energetisch maar zul je prioriteiten gaan stellen aan bestaande zaken.