Maandhoroscoop Weegschaal November 2016

De Weegschaal kan in november 2016 vooral meer aangetrokken voelen tot anderen. Voor sommigen kun jij de sleutel zijn op iemand zijn probleem, maar het beste is dat die ander het zelf oplost. Deze maand is het vooral belangrijk dat ieder op z’n eigen manier werkt, ieder zit namelijk op een ander frequentie. Ook jij hebt meer verantwoordingen, maak verbeteringen, breng meer orde en structuur jouw dagelijkse dingen. Vind ik iets waar jij al je energie in kwijt bent. Tijd om iets te gaan realiseren en dingen beter te maken. Er heerst nu de kracht om van iets wat te maken en vooruitgang te maken, neem dus jouw verantwoording en werk voor jezelf ergens naartoe wat jij wilt gaan verwezenlijken. Wees voor de rest ook meer spontaan, ga gewoon aan de slag, wees charmant en sta open voor wat meer actie.

Maandhoroscoop Weegschaal Oktober 2016

Maandhoroscoop Weegschaal oktober 2016
weegschaal

De motto van oktober is Ga ervoor! Zorg dat je deze maand vooral aan een evenwicht werkt. Niet zozeer voor jezelf maar juist een evenwicht tussen jou en andere mensen in je leven. Je hebt de laatste tijd teveel bezig gehouden met je eigen zelfbeeld, waardoor een groter afstand is ontstaan tussen jou en andere mensen. Probeer deze maand vooral aan jouw eigen identiteit te werken en bewuster te worden hoe jij in relaties staat.

Sta vooral eens stil over wat voor beeld jouw vrienden of familie over jou hebben. Het is een maand om aan relaties te werken (zowel zakelijk als privé). Door jouw zelfbeeld te veranderen moet jij jezelf zien te reflecteren door jezelf vanuit de perspectief vanuit andere mensen te bekijken. Maar houdt wel de volste vertrouwen in jezelf. Het kan tegelijke tijd ook een goed moment zijn om te kijken wie jouw echte vrienden zijn. Probeer keuzes te maken door mensen die een slechte invloed kunnen hebben meer afstand van te bewaren. Durf mensen de deur te wijzen wanneer diegene geen goede bedoelingen met je hebben. Je zult daardoor ook meer zelfvertrouwen krijgen en sterk in evenwicht komen te staan. Daarna zul je niet meer zorgen hoeven te maken over jouw zelfbeeld. Tijd om alles bewuster onder ogen te gaan zien en actie te ondernemen waar nodig. Ga ervoor!

Vraag jezelf ook eens af waar jij nu eigenlijk op hebt gewacht. Soms wacht je gewoon op een juiste moment, maar soms komt er nooit de juiste moment en zul je toch iets moeten veranderen door gewoon te doen wat nodig is!

Maandhoroscoop Weegschaal september 2016

weegschaalVoor september kan veel dingen zijn waarop je moet focussen uit het verleden, emotionele problemen en je innerlijke wereld. Beste Weegschaal, Je bouwt deze maand veel verder vooruit en gedurende september  maak je een echte vooruitgang. Je hebt tot de 23 september Venus in je zonneteken en ben je met meerdere dingen voor jezelf bezig. Dit zal persoonlijk niets aan je veranderen. Integendeel, mensen voelen zich ook meer naar jou toegetrokken dan normaal. Jij bent diegene waar mensen momenteel naar verlangen! Je bent misschien nog niet helemaal klaar om vanuit je gevoel te werken, maar je bent zeker aantrekkelijk voor anderen.

Op de 9de zal  Jupiter die in je zonneteken weegschaal komen te staan. De maand kan veel tot beweging brengen met betrekking tot werk. De belangrijkste is dat Jupiter in je zonneteken terecht komt. Voor de komende 13 maanden krijg je hierdoor te maken met een vooruitgang. Maar vooral op 25-26 september wanneer de zon en Jupiter on één lijn komen te staan kun je in september al een aantal voordelen voelen. Ideeën voor de toekomst zijn goud waard. Vertrouwen groeit en je zoekt in de komende jaar meer vrijheid en krijgt te maken met wat interessante ideeën. Je bent niet bang om te gaan onderzoeken, je houdt jezelf een beetje tegen door minder van het leven te genieten. In werkelijkheid maak je eigenlijk mogelijkheden waar je meer in geloofd en met waar je meer goed in bent.

Tussen 20-26 september krijg je te maken met persoonlijke aandacht, maar dat kan ook een tijd zijn van nieuwe inzichten op je emotionele leven, familie of uit het verleden. Dit kan weleens je leven veranderen omdat je een gevoel hebt dat je vooruit kunt goed. De laatste week van september is krachtig en staat in de teken van geld en cadeaus, maar ook dat je meer bezig bent met familie en met het leven in huis. De nieuwe maan is op 30 september in je zonneteken, waar je toegang krijgt tot een nieuw begin. Dit is een tijd om jezelf meer te verwennen en dit zal in oktober ook zo door blijven gaan.