Maandhoroscoop Februari 2017

Ram:
Dit is de maand met planten van jouw wensen, dromen en verlangen. Een goed moment om een nieuwe start in te maken. Elke dag ziet het weer meer rooskleuriger voor je uit. Wellicht dat je zelfs iets gaat bereiken waar je al een langer tijd op hebt verheugd. Zorgen maken lijkt in februari niet nodig te zijn. Doe juist wat je wilt, de kracht van manifestatie begint met het planten van jouw wensen. Ga ervoor Ram! Alles wat jij nodig hebt is NU aanwezig.

 

 

[hr]

Stier:
Het is verstandig om voor meer te letten op jouw acties, juist zelfbewuster zijn kan je ellende besparen deze maand. Door het goede van jezelf te laten zien kan onnodige problemen voorkomen worden. Je kunt ook meer geneigd zijn te piekeren, maar probeer juist meer van een moment te genieten. Tijd geven is wellicht verstandig voor de Stier. Misschien is dit juist een maand waar je op de proef kan worden gesteld, maar daaruit kun je ook een groot voordeel uithalen, juist om beste uit jezelf te halen!

 

 

[hr]

Tweelingen:
Dit kan weleens een maand worden waar je een belangrijke beslissing moet nemen of juist iets waar je iets in je leven een ander wending gaat geven. Veel duidelijkheid zal voor je gaan verschijnen. Durf een verandering te maken, tweelingen. Wellicht dat dit uitdagend kan zijn, maar blijf vooral vooruit bewegen. Alles wat jij nodig hebt is in februari aanwezig. Dit kan jou ook de kracht geven om de beste uit jezelf te kunnen halen. Door blijven gaan dat is jouw belangrijkste kenmerk van dit maand.

 

 

[hr]

Kreeft:
Dit is de geschikte moment om belangrijke keuzes te maken. Laat ook los waar je belemmeringen in ervaart. Deze maand is juist de kracht en energie aanwezig om helemaal ergens voor te gaan. Het kan je helemaal mee zitten, maar zolang je niet laat bekommeren in emoties. Wellicht is juist loslaten van een belemmering je grootste uitdaging in februari. Maar maak een verandering, juist NU is alles aanwezig wat je nodig hebt. Soms is het gewoon een kwestie van geloven. Neem eens meer tijd om ook stil te staan naar je diepste verlangen en wensen, door te geloven kan dit ook weleens waar worden gemaakt. Maar laat los wat niet meer toehoort, ga vooruit en volg die aantrekkingskracht in jezelf.

 

 

[hr]

Leeuw:
Het is verstandig om deze maand meer voorzichtiger te zijn. Geef alles vooral tijd en probeer meer te genieten van een moment. Wellicht dat ook iets confronterend uit het verleden op je pad komt maar blijf met beide benen op de grond staan. Wees meer zelfbewuster en realistisch. In februari is de kracht aanwezig zijn om je ergens verder in te ontplooien. Maar het draait allemaal de manier hoe jij jezelf ergens in toelaat. Maar geef jezelf meer tijd, Leeuw. Er komt nog genoeg tijd waar jij een stap verder kunt gaan zetten.

 

 

[hr]

Maagd:
Je kunt te maken krijgen waar jij een belangrijke keuze zult maken. Wat belangrijk is of je wel de beste keuze zult gaan maken, vooral voor jezelf. Blijf voorzichtiger en zelfbewuster in februari. Er kunnen deze maand sneller emoties in je dagelijkse ritme verschijnen. Je zult voor nu meer in het heden gaan verblijven, probeer daar meer van de momenten te genieten. Juist kan dit ook de maand zijn om alles uit je kast te halen. Maar het draait allemaal op de manier waarop. Wees dus zelfbewuster, meer luisteren naar je eigen verlangen kan jou ook de mogelijkheid geven iets te ontplooien. Voor de rest geef alles ook wat meer tijd, Maagd.

 

 

[hr]

Weegschaal:
Niet alles zal deze maand mee gaan zitten. Maar geef het meer tijd om het voor jezelf te verwerken. Probeer ook meer te genieten van de momenten. Je zult nu eenmaal meer tijd nodig hebben dan normaal. Neem je tijd om alles goed te laten bezinken, zodat jij een goed zicht hebt vanuit je eigen perspectief. Verder is februari ook de maand van vernieuwing. Wellicht dat zelfs iets nieuws of onverwacht op je pad gaat komen. Maar geef het tijd, want dit zul je uiteindelijk nodig hebben.

 

 

[hr]

Schorpioen:
Dit is de maand van veranderingen. Maar per dag lijkt het ook steeds beter te gaan. Je bent instaat ontspannend de dag door te komen en de juiste stemming en balans in jezelf te vinden. Echter kunnen confrontaties op je pad komen, wellicht uit je verleden. De manier hoe jij met een confrontatie omgaat kan jouw stemming behoorlijk in de war gooien. Belangrijkste in Februari is je tijd te nemen. Maak je vooral niet al te druk, leef per dag want uiteindelijk valt alles vanzelf op zijn plaats.

 

 

[hr]

Boogschutter:
Per dag lijkt je steeds beter af te gaan. Blijf vooral niet stil staan. Wat je alleen nodig hebt is tijd. Wat dus belangrijk is in januari is je tijd te nemen, juist om alle informatie goed te laten bezinken. Je zult daarna veel beter met volle vaart vooruit kunnen gaan. Geniet ook van de momenten, de rest valt vanzelf op zijn plaats. Loop van de maand zal veel verheldering voor je gaan verschijnen, maar voor nu blijf bij het moment! De manier waarop jij presenteert zal sterk bepalen wat op je af komt.

 

 

[hr]

Steenbok:
februari is de ideale maand om jezelf te ontplooien. Rozengeur maneschijn zal in deze maand zeker voor jou aanwezig zijn. Maar je kunt wel te maken krijgen waar jij een belangrijke keuze zult maken, maar probeer ook voldoende te genieten van je momenten. Leef per dag en neem je tijd, want daardoor zul je alleen maar beter in je vel zitten. Juist deze maand draait het ook op de manier jezelf presenteert. Wees zelfbewuster over de manier waarop. Neem je tijd met het verwerken van alle informatie. Neem ook eens een moment om na te denken over je diepste verlangen en dromen, want de mand februari is de geschikte tijd om jouw wensen te poten.

 

 

[hr]

Waterman:
Het is verstandig om in februari voorzichtiger te zijn bij het maken van beslissingen. Probeer je tijd te nemen, juist om het voor jezelf even goed allemaal te laten bezinken. Je zult meer tijd nodig hebben dan normaal, doe dat vooral. Wat vandaag niet komt, komt morgen wel. Uiteindelijk valt alles vanzelf op zijn plaats. De maand is ook een geschikte moment om stil te staan naar je diepste wensen. Zaai je wensen, Waterman. Einde van de maand kun je zomaar wel eens het onverwachte gaan verwachten!

 

 

[hr]

Vissen:
In de maand februari draait het allemaal om tijd te nemen, bezinking en realisatie. Blijf meer van een moment genieten, de rest komt vanzelf wel. Je zult meer tijd nodig hebben, vooral om een helder beeld te hebben. Laat het bezinken en daarna zul je veel meer energie voelen om stappen vooruit te zetten. Loop van de maand is een geschikte moment om stil te staan naar je diepste wensen. Poot je wensen, Vissen. Alles wat jij nodig hebt is in deze maand aanwezig maar neem je tijd want dat kan een hoop ellende besparen. Juist de manier waarop dat is waar het in februari om draait. Zelfbewuster worden is om op jouw manier alle informatie laten te bezinken. Wat vandaag niet komt, komt morgen wel. Blijf een afstemming vinden, een ritme dat voor jou goed voelt, keep going.