Je Persoonlijke Getal van 2018

In 2018 draait het allemaal om het nieuwe. Het maken van een nieuwe start, nieuwe ontdekkingen beproeven, maar ook waar meer ontdekkingen gemaakt kunnen worden. Een zeer krachtige tijd. 2018 is het 1e jaar van een 9 jarige cyclus.

Dit is een jaar om je persoonlijke wensen te zaaien, maar ook te manifesteren aan waar jij in 2018 aan zult gaan werken. Het is een magische en zeer krachtige tijd waar veel nieuwe ontdekkingen in petto liggen. Je krijgt werkelijk de mogelijkheid en de kracht om iets te manifesteren wat in je diepste verlangen en ziel aanwezig is.

 

Dit jaar is ook een perfecte tijd om te werken aan doelen, aangaan van nieuwe uitdagingen, veranderingen maken, bewustwording en waar jij instaat bent om iets op een heel ander manier aan te gaan pakken. Ook kun je te maken hebben waar je door een bepaalde bewustwording het nieuwe moet omarmen en los te laten van het oude. Wellicht dat jij dit jaar ook te maken krijgt bij het maken van een belangrijke keuze en waar jij ontdekkend de juiste stemming moet vinden om die nieuwe start ergens te kunnen maken. Iets geheel op een ander manier aanpakken is de belangrijkste kenmerk van 2018. Wat jou wellicht op andere benen zal zetten waar je instaat zult zien je leven met een heel ander perspectief te gaan bekijken. Dit jaar kan ons ook aanmoedigen door te starten met iets compleet nieuws, bijvoorbeeld een hobby of juist door een bepaalde bewustwording waar jij iets totaal nieuws over jezelf kunt gaan ontdekken waar je eerder nog niet bewust van was.

Ook is het jaar waar je instaat zult zijn om iets op een heel ander manier aan te gaan pakken, juist door te experimenteren of een uitdaging wat jou ergens bewuster van zal maken. Alle energie die jij nodig hebt is in 2018 aanwezig. Een perfecte jaar om GROOT te dromen en waar jij werkelijk instaat kunt zijn je dromen te achtervolgen en gebruik te kunnen maken met de kracht van manifestatie.

Om exact te weten te komen wat 2018 voor jou te betekenen heeft is het nodig om jouw numerologische persoonlijke getal te weten te komen. Met jouw persoonlijke getal kun je voor dit jaar veel verhelderingen krijgen en met wat jou dit jaar te wachten staat. Dit kan je bewuster maken om te weten wat 2018 voor jou in petto heeft en wat jij kunt gaan verwachten en aan zult gaan werken.

Ik gebruik mijn geboortedatum als voorbeeld. Dat is: 29 December.

Nu bereken ik eerst mijn geboortemaand:
Maand 12 (december) is 1+2=3

Mijn geboortedag is de 29ste
29 (dag) wordt dan 2+9=11 en 1+1=2

Dan voeg ik de twee getallen samen:
3+2=5

Dan voeg ik de getal 1 toe (omdat 2018 de eerste jaar is van een 9 jarige cyclus)
5+1=6

Hieruit komt uit dat nummer 6 mijn persoonlijke getal van 2018 is.

Betekenis van je persoonlijke getal:

Persoonlijke getal 1:

Dit is voor jou een belangrijke jaar waar je vooral veel gelegenheid kunt krijgen om een nieuwe start te maken, alles wat je nodig hebt is in je persoonlijke getal 1 aanwezig. Verder zul je ook de gelegenheid krijgen om veel nieuwe ontdekkingen te maken in je leven. Maar wellicht dat je ook te maken kunt krijgen met het vinden van een nieuwe baan, hobby of juist iets anders waar je al een poos in je achterhoofd hebt. Dit zal sowieso een jaar van ontdekkingen voor je zijn. Weerhoudt jezelf niet van om hiervoor open te staan om die ontdekkingen duidelijker gaan beproeven. Je kunt een diepere reis gaan maken in je ziel en meer gaan ontdekken van jouw persoonlijke vlak en wie jij echt bent. Maar ook kun je meer duidelijkheid verwachten over de taak van je leven.

Om een nieuwe start te maken zul je soms tijd voor nodig hebben, blijf daarom geduldig. Wat voor jou bedoeld is zal uiteindelijk altijd gaan verschijnen in je leven. Maar wie weet heb je ook recentelijk al ergens een nieuwe start gemaakt?

2018 is het jaar van nieuwe mogelijkheden en ontdekkingen. Open jezelf en sta het geluk toe wat deze jaar voor jou staat te wachten.Persoonlijke getal 2:
Je hebt te maken gehad met veel obstakels in je leven. Je hebt hart gewerkt en in dit jaar kunnen weleens veel deuren voor je gaan openen. Je kunt een overvloed ontvangen uit verschillende fronten van je leven. Juist waar je meest aangetrokken door voelt, jij bent instaat om je vibratie te verhogen om een mooie en positieve wereld voor jezelf te manifesteren.Ook kun je dit jaar instaat zijn om verlost te worden van obstakels met anderen en verlost te worden van onnodige spanningen en andere belemmeringen in je leven. Wat belangrijk is voor jou om vooral sterk te blijven en aan te pakken in waar je echt in gelooft.


Persoonlijke getal 3:
Dit jaar zul je vooral bewuster gaan worden op de manier hoe jij jezelf laat zien. In deze tijd is het belangrijk om meer stil te staan op de manier hoe jezelf uitdrukt en om je ware aard te laten zien. Wellicht dat hierin voor jou een uitdaging op proef wordt gesteld. Je kunt in ieder geval verwachten dat op de manier hoe jij jezelf laat zien steeds terug zal komen. Ook wel is dit de tijd om te laten zien hoe jij werkelijk voelt en om te leren hoe je hiermee omgaat op een bewustmakende weg.Het universum lijkt dit jaar voor jou ook een verassing in petto te hebben. Wat jou de mogelijkheid geeft om beter te kunnen werken met je gevoelens, eigenwaarde en zelfvertrouwen. Als je beschikt over een lage eigenwaarde en lage zelfvertrouwen, dan is dit de ideale jaar om hier actiever mee aan de slag te gaan en stappen vooruit te zetten door meer van jezelf te houden en je innerlijke vibratie te verhogen. Schrijven, jezelf toonbaar maken en zingen kan voor jou de juiste basis zijn om stappen vooruit te zetten en wat zelfs kan leiden naar een krachtiger creatieve vuur in jezelf.
Persoonlijke getal 4:
Familie is waar het dit jaar vooral sterk om gaat draaien. Maar wellicht komt er juist een uitbreiding in je gezinsleven of familie. Ook een jaar ook meer stil te staan hoeveel familie voor jou betekent. Wellicht dat je dit jaar juist verlangd naar een bepaalde verandering. De vibratie van jouw huis of het gevoel van thuis zijn lijkt dit jaar ook verhoogd te worden. Wellicht dat je dan een keuze gaat maken om te verhuizen, verbouwen of een andere drastische verandering gaat maken.

Ook kan dit jaar meer gaan draaien om jouw persoonlijke uitstraling en de manier hoe jezelf laat zien of juist de decoratie in je huis. Het lijkt erop dat je dit jaar te maken kunt krijgen met veel veranderingen. Maar waar het deze jaar ook om zal draaien is een duidelijke beeld te krijgen op de manier hoe je laat zien aan de buitenwereld. Wellicht dat dit nog iets uitdagend met zich mee kan brengen. Maar het kan ook zijn dat je juist meer tijd zult hebben of wilt besteden om thuis te genieten. Loop van de jaar kun je door een verandering meer rust gaan vinden en wellicht ook meer ontspanning vinden in je leven.Persoonlijke getal 5:
Dit jaar is gevuld met creatieve energie en jij bent sterk instaat om je dromen en doelen achterna te gaan. Waar je de laatste jaren aan hebt gewerkt zul je dit jaar weleens instaat zijn veel meer te bereiken, zelfs waar je lang over gedroomd hebt. Om je doelen en dromen te bereiken zul je waarschijnlijk wel eerst op een groot onderzoek moeten uitgaan of zelfs door een verandering te moeten maken, maar met de juiste inzet kun je dit jaar werkelijk instaat zijn iets te bereiken van wat je zelfs niet tot mogelijk hebt gehouden.Ook de liefde ziet dit jaar er goed uit! Je zult zeker weten nog iets groots kunnen gaan verwachten op gebied van liefde en romantiek!


Persoonlijke getal 6:
Op gebied van gezondheid lijkt dit jaar veel om te gaan draaien. Wellicht dat je een dieet gaat volgen, of een andere verandering gaat maken. Ook draait dit jaar om meer te leren of praktiseren om van jezelf te houden en hoe jezelf laat zien naar anderen. Kort gezegd staat vooral je persoonlijke kant dit jaar centraal en om meer  te ondernemen en verbeteringen te maken.Nieuwe dingen proberen kun je ook meer gedreven door gaan voelen. Een verandering maken kan veel goed doen en het lijkt erop dat je ook een sterke verlangen hebt hebt wat veel veranderingen op je persoonlijke vlak teweeg kan brengen. Wellicht is dit jaar waar jij bepaalde obstakels moet doorbreken op gebied van je gezondheid, maar ook om meer te leren NEE te zeggen in plaats van jouw energie door anderen te laten leegzuigen.Voldoende slaap is dit jaar ook erg belangrijk. Ook hygiëne staat voor jou meer centraal. Goed voor jezelf zorgen, jezelf beschermen, zowel geestelijk als lichamelijk dat is waar jij dit jaar ook meer om zult gaan draaien.


Persoonlijke getal 7:
Dit is een krachtige jaar en lijkt erop dat er veel veranderingen in je leven kunnen gaan plaatsvinden. Wellicht dat je gaat trouwen, een nieuwe baan krijgt, een huis gaat kopen of misschien dat je te maken krijgt met meer verantwoording in je leven. Dit is de jaar om meer controle te hebben over je leven. Maar ook is dit jaar om wakker te worden of waar je juist iets belangrijks gaat ontdekken. Met betrekking tot spiritualiteit lijkt het erop dat je daar dit jaar een sterke aanleg voor hebt.Ook op sociaal gebied kun je veranderingen verwachten. Wellicht dat er nieuwe personen op je pad zullen komen of dat je door een bepaalde nieuwe ervaring je horizon gaat verbreden, maar dat kan ook iets zijn met betrekking tot werk en opleiding. In ieder geval is dit een jaar waar jij veel voordelen zult gaan beproeven en waar jij instaat zult zijn een verandering te maken.
Persoonlijke getal 8:
Dit is de jaar van transformatie. Je kunt meer gaan verlangen of een gevoel hebben om iets te veranderen, maar ook zul je iets ontdekken over jezelf. Wellicht oude emoties dat boven gaat komen en die je onder ogen zult krijgen om voorgoed ervan verlost te worden, ofwel een opruiming van oude pijnen en emoties. Waarschijnlijk zul je daarna een gevoel krijgen waardoor je instaat bent veel met andere ogen te bekijken en zelfs bewuster gaat worden over je eigen leven die je met andere ogen zult gaan bekijken.Tijdens de transformatie proces is je energie zeer magnetisch en gevoelig. Misschien dat je zelfs instaat zult zijn om meer te doorvoelen wat jou de mogelijkheid geeft om iets vanuit je gevoel of verlangen te manifesteren in je leven. Dit jaar kun je sowieso veel geluk gaan verwachten. Wanneer je de mogelijkheid hebt probeer dan ook eens meer baas te worden met wat je voelt, vooral in je omgeving. Transformatie wat jou bewustmakend zal maken.Je huidige dromen en wensen kunnen dit jaar ook weleens compleet gaan veranderen, maar je zult ook op creatieve gebied veel sterker worden en waar je instaat bent om iets te manifesteren wat je vooral een duw in de rug geeft om vooruit te bewegen.

Persoonlijke getal 9:
Negen is een zeer krachtige getal die geschikt over een vibratie van beëindiging. Je kunt deze energie de afgelopen jaar al sterk ervaren hebben en nu zul je instaat zijn om een diepe innerlijke reis te maken. Op het moment dat je daar bent aangekomen zullen nieuwe mogelijkheden voor een nieuwe begin voor je aanwezig zijn. Dit  draait allemaal om los te komen van de oude en door het nieuwe te omarmen.

Blijf jezelf dit jaar vooral openstellen wat jou zal helpen en begeleiden om te begrijpen wat zich zal gaan verwezenlijken en waar je controle over moet blijven houden om te bereiken van je doel. Je kunt dit jaar ook meer verlangen om te reizen of om iets heel diep over jezelf te gaan ontdekken. Juist door te lezen, schrijven en leren zul je instaat zijn iets veel beter te begrijpen. Blijf jezelf openstellen en er zal dit jaar veel voor je te zien zijn, zelfs wat je eerder niet voor mogelijk hebt gehouden kan op je pad gaan komen.

Een krachtige jaar, waar je hard zult moeten werken, maar uiteindelijk zal het harde werk beloond worden.