Wie heeft astrologie uitgevonden in India?

De eerste Indiase astronomische tekst om de weekdag te definiëren was de Āryabhaṭīya van Āryabhaṭa (geboren 476 na Christus). Volgens Michio Yano moeten Indiase astronomen bezig zijn geweest met de taak van het Indianiseren en Sanskritiseren van de Griekse astronomie gedurende de ongeveer 300 jaar tussen de eerste Yavanajataka en de Āryabhaṭīya

Horoscoop Ram van 9 januari 2017


Er gebeuren dingen om je heen die niet door de beugel kunnen. Misschien ben jij de enige die het ziet. Wacht niet tot iemand anders iets doet, je zult zelf moeten ingrijpen, voordat de zaak escaleert.

Horoscoop Ram van 8 januari 2017


Je bent opzoek naar erkenning en zult die bij jouw vrienden vinden. Geloof in jezelf, niet omdat iemand anders zegt dat jij goed bent, maar omdat jij vindt dat je goed bent. Pas dan kun jij je werkelijk ontplooien.

Daghoroscoop Ram 7 januari 2017

Vandaag kunnen vooral invloeden aanwezig zijn in relaties. Waar het in feite om draait is een overeenstemming te vinden, juist door meer af te stemmen aan elkaar. Geef meer aandacht aan diegene wie veel voor jou betekent, vooral om te voorkomen dat er vroeg of laat een conflict kan ontstaan. Onderlinge evenwicht bewaren dat is wat nu belangrijk is. Maar verwacht verder niet al teveel van anderen, het beste is ervoor te zorgen dat jouw inbreng naar anderen juist goed is. Laat het beste kant van jezelf zien, Ram. Volg Horoscoop Ram op Facebook!

Daghoroscoop Ram 3 januari 2017

Er zijn altijd meer wegen om een doel te kunnen bereiken. Stel jezelf meer open op sociaal gebied, juist door een onderlinge communicatie kunnen veel meer uitgehaald worden, vooral met betrekking tot bepaalde inzichten. Iets wat voor jou niet in handbereik is, kan wel voor een ander in handbereik zijn. Blijf vooral vandaag een sociale evenwicht bewaren. Maar wellicht dat een goede vriend jouw input ook wel goed kan gebruiken? Stel je open en stem je ook meer af op jouw intuïtieve gevoel, daar zit jouw evenwicht. Volg Horoscoop Ram op Facebook!

Daghoroscoop Ram 2 januari 2017

Innerlijk kun je een sterk verbinding beleven met je droomwereld en fantasiewereld. Blijf afstemmen op je gevoel, je kunt helemaal tot je kracht voelen. Probeer vooral alles toe te laten wat jij ervaart en voelt, het draait nu om een afstemming te vinden in je gevoelswereld en van daaruit ben jij ook instaat sterk te blijven concentreren. Vooral naar jouw wensen en verlangen. Kijk verder dan gedachten, juist vanuit je gevoel ben jij instaat een veel helder beeld te scheppen. Volg Horoscoop Ram op Facebook!