Daghoroscoop Steenbok 8 januari 2017

Jouw stukje gevoeligheid kan juist een bepaalde helderheid scheppen. Probeer meer te focussen op jouw zelfbeeld. Het draait nu om jouw persoonlijke instelling. Haal zoveel mogelijk positiviteit uit de dag, Steenbok. Wees ook bewust dat niet altijd iets is wat het lijkt. Focus meer op je eigen, probeer elkaar ook te respecteren. De manier hoe jij jezelf laat zien bepaald op jouw pad komt… Volg Horoscoop Steenbok op Facebook!

Daghoroscoop Steenbok 7 januari 2017

De liefde kan nu sterk gaan heersen. Probeer vooral meer aandacht aan je partner te schenken. Niets is belangrijker om onderlinge evenwicht te bewaren. Het draait nu vooral hoe jij jezelf laat zien, niet alleen naar je partner maar ook naar anderen. Ook kan vandaag een goed moment zijn om te werken aan bestaande onderlinge problemen. Laat vooral de beste kant van jezelf zien. Communicatie kan juist helder zijn, puur door helemaal open te stellen. Vertrouw op je intuïtie, zolang jij daar naar blijft luisteren laat de intuïtie jou nooit in de steek. Volg Horoscoop Steenbok op Facebook!

Daghoroscoop Steenbok 6 januari 2017

Er heerst op deze vrijdag vooral meer intense energieën. Ook dromen kunnen krachtiger zijn. Maar je kunt ook sneller voor een situatie of andere uitdaging komen te staan. Probeer vooral zelfbewuster je keuze te maken. Het kan een zeer aangename dag worden, of juist een wat mindere dag, geheel afhankelijk van de keuze die jij maakt. De sleutel is kalmte creëren. Voorkom dat je emotioneel laat meeslepen, maar blijf juist je evenwicht vinden! Volg Horoscoop Steenbok op Facebook!

Daghoroscoop Steenbok 5 januari 2017

Bewuster focussen kan helpen om jouw doel beter te bereiken. Blijf bewuster controle houden, vooral over jouw emotionele toestand. Er hangt een gevoelige sfeer, wellicht dat vandaag wat mindere dingen op je pad kunnen komen. Maar blijf erboven staan, juist door meer te concentreren op wat jij op deze donderdag wilt bereiken. Tijd nemen is de sleutel. Als iets onduidelijk is geef het dan wat meer tijd, alles valt vanzelf op zijn plaats. Volg Horoscoop Steenbok op Facebook!