Horoscoop Stier van 9 januari 2017


Het lijkt op het eerste gezicht misschien niet zo, maar het is verstandiger om eerlijk te zijn, dan om net te doen alsof je van niets weet. Bedenk eens hoe men reageert als men merkt dat je al die tijd je mond niet hebt open gedaan.

Horoscoop Stier van 8 januari 2017


Je bent gesloten en wilt liever met rust gelaten worden. Je hebt je periode alleen ook even heel hard nodig, er is heus niks met je aan de hand. Pas als je alleen bent kun jij je gevoelens weer zuiveren en op een rijtje zetten.

Daghoroscoop Stier 8 januari 2017

Een onderlinge communicatie kan soms heel anders overkomen bij de ander. Probeer vooral te focussen op de manier hoe jij iets overbrengt, houdt nu ook rekenschap met wat je ziet van een ander niet altijd waarheid hoeft te zijn. Ieder persoon werkt in feite op zijn eigen manier en staat anders in het leven dan ieder ander. De sleutel is op deze zondag positiviteit. Probeer jouw gedachten om te zetten naar het positieve, juist daarin zit de kracht waar veel kan mee zitten. Het draait nu allemaal om jouw instelling. Blijf ook gefocust, maar op jouw manier, open jezelf, blijf iets opzoeken waar vooral jouw hart naar uitgaat en waar jij gevoelsmatig helemaal in kunt vinden. Volg Horoscoop Stier op Facebook!

Daghoroscoop Stier 7 januari 2017

Relaties en Liefde staat vandaag centraal. Een goed moment om zoveel mogelijk tijd te besteden met je geliefde. Of juist door iets leuks te doen met vrienden. Belangrijke keuzes maken is nu geen geschikt moment voor. Het draait nu juist om een evenwicht te bewaren, maar ook de manier hoe jij tegenover anderen is wat nu belangrijk is. Probeer het beste kant van jezelf te laten zien. Juist om conflicten te vermijden die nu sneller kunnen ontstaan. Volg Horoscoop Stier op Facebook!

Daghoroscoop Stier 5 januari 2017

Blijf meer richten op je eigen dan die van anderen. Neem vooral je tijd, juist dan kun je beter instaat zijn te concentreren. Blijf intuïtief afstemmen, laat het denken meer over aan jouw gevoel. Blijf die ene gevoel opzoeken waar jij op gemak bij voelt. Jezelf geruststellen, accepteren dat iets anders kan verlopen dan verwacht, maar bovendien de zorg nemen door te kijken wat voor jou het beste is! Volg Horoscoop Stier op Facebook!

Daghoroscoop Stier 3 januari 2017

Er is zoveel meer waar wij niet geheel bewust van zijn. Probeer vooral nu meer belevingen op te halen op sociaal gebied. Anderen kunnen jou juist versterken om iets te bereiken. Maar het is nu ook een moment om te zorgen om op kracht te blijven, daar zijn soms andere mensen bij nodig, maar wellicht ook een stukje afleiding. Probeer nu meer sociale contacten op te zoeken, wellicht dat een goede vriend jouw input ook ergens wel goed bij kan gebruiken. Ook al is het alleen een gesprekje. Volg Horoscoop Stier op Facebook!

Daghoroscoop Stier 2 januari 2017

Probeer een sterker evenwicht in jezelf aan te houden, juist door jouw diepgaande gevoelens te doorgronden. Stem je af vanuit je gevoel en zie een helder perspectief onder ogen wat kan leiden om een veel heldere beeld te scheppen. Kijk verder, juist vanuit je eigen gevoelswereld. Dromen en verlangen worden nu ook versterkt, zie wat daarin voor je te vinden zijn, er zijn altijd aanknooppunten die jou een bepaalde zelfbesef kan geven. Volg Horoscoop Stier op Facebook!