Horoscoop Tweelingen van 8 januari 2017


Als je geneigd bent de fout eerst bij een ander te zoeken en dan pas bij jezelf, dan krijg jij het vandaag heel moeilijk: inderdaad het lag deze keer echt aan jou. Accepteer je onvolmaaktheid, pas dan ben je een compleet mens.

Daghoroscoop Tweelingen 8 januari 2017

Onzekerheid of iets niet duidelijk onder ogen zien is wat jij kiest. Jij bepaald de manier hoe jij denkt, maar ook de manier hoe jij in het leven staat. Probeer alles om te zetten naar positiviteit. Daar zit veel meer kracht om alles veel helder te kunnen doorzien en waar jouw innerlijke ritme veel soepeler kan gaan. Daar zit jouw evenwicht. Probeer bewust te zijn op de manier hoe jij voor de dag komt, zelfbewuster zijn. Alles draait nu om jouw instelling. Volg Horoscoop Tweelingen op Facebook!

Daghoroscoop Tweelingen 7 januari 2017

Besteed nu vooral meer aandacht aan relaties. Het draait nu allemaal om hoe jij jezelf tegenover anderen laat zien. Wellicht dat bepaalde uitdagingen vandaag op je pad kunnen komen. Waar het in feite om draait is door te werken naar een onderlinge evenwicht. Wellicht dat ook bestaande onderlinge problemen meer terug op je pad kunnen komen, dan is dat een teken om daar nu aan te werken! Volg Horoscoop Tweelingen op Facebook!

Daghoroscoop Tweelingen 6 januari 2017

Blijf geduldig, vooral tegenover anderen. Blijf een evenwicht in jezelf opzoeken wanneer je in een bepaalde situatie terecht komt. Jij hebt een vrije wil en een keuze die jij kunt maken. Blijf zelfbewuster naar je eigen gevoelens luisteren die momenteel ook intenser kunnen zijn. Laat je niet afglijden door mee te laten slepen met emoties, vind daarin juist zelfbewuster jouw evenwicht! Het draait vooral om welke keuze jij maakt bij een bepaalde situatie of uitdaging. Volg Horoscoop Tweelingen op Facebook!

Daghoroscoop Tweelingen 5 januari 2017

Een goede voorbereiding kan soms nodig zijn om betere resultaten te maken. Blijf afstemmen, ook waar jouw gevoel naar verlangd. Laat het meer gebeuren zoals de dingen op deze donderdag plaatsvinden. Besteed geen aandacht aan een tegenslag, kijk vooruit, juist door te focussen en je tijd ervoor te nemen. Blijf ook bewuster controle houden over jouw emotionele toestand. Blijf meer het gemak opzoeken, Tweelingen. Volg Horoscoop Tweelingen op Facebook!

Daghoroscoop Tweelingen 2 januari 2017

Blijf afstemmen waar het voor jou gevoelsmatig goed voelt. Doe meer je best om je evenwicht te bewaren. Activiteiten kunnen helpen om een houvast te hebben. Creativiteit is de sleutel. Stem meer af op je gevoel, want het draait om een bepaalde bewustwording, juist om vanuit je diepere gevoelens meer te beseffen. Volg ook je dromen, jouw verlangen, je passie, de dingen waar je goed in bent. Stem je af, je kunt nu helemaal op kracht zijn, kwestie van toelaten en zien wat voor betekenis aanwezig is in jouw sterk wordende dromen of andere verlangen. Afstemmen vanuit je gevoelswereld daar zit jouw sterk innerlijke evenwicht. Volg Horoscoop Tweelingen op Facebook!

Daghoroscoop Tweelingen 1 januari 2017

Je zult wellicht meer moeite moeten doen om een goede ritme in jezelf aan te houden, zorg dat je op jouw manier blijft genieten. Je kunt ook meer sociaal aangetrokken voelen, juist bij bepaalde mensen. Doe dat vooral, Tweelingen. Pak het vooral op de manier aan dat voor jou goed voelt. Confrontaties kun je nu het beste vermijden, emoties kunnen sneller ontstaan. Iedereen een goed 2017 toegewenst! Volg Horoscoop Tweelingen op Facebook!