daghoroscoop waterman

Een onverwachte verkeersdrempel bij een belangrijk project kan u dwingen problemen op te lossen door buiten de kaders te denken. Gelukkig stuurt de kosmos je een boost van inventieve energie op zaterdag, terwijl een intens maar inspirerend maan-Pluto-vierkant je versnellingen laat draaien. Kun je dit niet zelf oplossen? Wees niet bang om ….. daghoroscoop waterman

Daghoroscoop Waterman 6 januari 2017

Blijf vooruit bewegen, Waterman. Er heerst op deze vrijdag krachtige en intense energieën. Blijf een evenwicht vinden, vooral als je in een situatie terecht komt. De sleutel is kalmte creëren. Ook een goed moment om te werken aan bepaalde ideeën of andere bezigheden, denk daarbij vooral vanuit je hart. Het draait nu ook om keuzes maken. Het kan een leuke dag gaan worden of juist niet, geheel afhankelijk welke keuze jij maakt, voorkom dat je emotioneel mee laat slepen. Volg Horoscoop Waterman op Facebook!

Daghoroscoop Waterman 3 januari 2017

Het beste is geen aandacht te besteden aan waar het even niet mee zit. Juist meer order brengen in zaken is misschien precies wat je nu wel kan gebruiken. Maak het vooral zo makkelijk mogelijk voor jezelf. Blijf een afstemming vinden waar jij tevreden mee bent. Er zijn altijd meer wegen om een doel moeiteloos te bereiken. Sociale contacten kunnen wellicht nu ook veel voor je betekenen. Volg Horoscoop Waterman op Facebook!