Weekhoroscoop Boogschutter 6 t/m 12 februari 2017

Er heerst deze week intensiteit. Er kunnen sneller diepgaande gevoelens en emoties naar boven komen. Juist is het een kwestie om goed naar die signalen te luisteren. Dankzij de sterk wordende maan die vanaf vrijdag op haar meest optimistische staat is ben jij instaat een goed helder beeld te scheppen. Door vooral alles met open armen tegemoet te zien ben jij instaat alles aan te kunnen. Jouw diepgaande gevoelens kan precies vertellen waar jij naar aangetrokken voelt, dat is je innerlijke kind. Laat alles toe en met waar jij naar aangetrokken voelt. Intuïtief zul je ook steeds krachtiger voelen.

Veel voordelen kunnen deze week voor je op de loer liggen. Zorg ook dat je geniet, vooral einde van de week. Een goed moment om dan op sociaal gebied iets te ondernemen en om te genieten. Maar ook de liefde zal steeds sterker heersen, wellicht om in de weekend ook in de liefde extra bijzonder te maken. Geniet vooral, Boogschutter en laat alles toe, dat is jouw evenwicht. Volg Horoscoop Boogschutter op Facebook!

Weekhoroscoop Boogschutter 30 januari t/m 5 februari 2017

Er heerst veel energie deze week die jij optimaal kunt gaan benutten. Je bent instaat om een helder beeld te scheppen en exact te zien hoe de steel in de vork zit. Durf te dromen, wees creatief, streef naar een doel. Jouw stemming en jouw persoonlijke instelling bepaald wat jij als een magneet naar je toe trekt. Geloven is je sleutelwoord. Geloof in het onmogelijke. DROOM, Boogschutter. Het kan helemaal mee gaan zitten.

Zorg dat je de huidige energieën benut, tijd voor actie! Einde van de week draait het vooral meer om je sociale aspect. Wellicht een goed moment om dan iets leuks te ondernemen met vrienden of familie. In ieder geval maak wat van je week. Blijf bezig en achtervolg je dromen en wensen. Zie wat er gebeurd, wellicht dat je eind van de week zelfs te maken krijgt met een bepaalde verandering. Het kan zo rooskleurig voor je gaan uitzien, maar het draait allemaal om jouw persoonlijke stemming.

Weekhoroscoop Boogschutter 23 t/m 29 januari 2017

Dit is een nieuwe periode waar de kracht heerst om werkelijk iets te kunnen manifesteren waartoe jij wenst en verlangd. De manier van jouw persoonlijke instelling is wat jij aan zal trekken. Een periode waar jij instaat kunt zijn om belangrijke keuzes te maken. Maar ook los te laten, jezelf verlossen van waar jij belemmeringen in ervaart. De week staat in teken van transformatie. Het is erg belangrijk goed stil te staan welke keuze jij maakt. Je kunt energieke gaan voelen, juist door iets aan te pakken waar jij gedreven in voelt. Laat de energieke energieën in jezelf opkomen, haal het beste uit je week, jij kunt instaat zijn de kracht te gebruiken van manifestatie en te realiseren wat jij wilt zien. Laat je beste kant  zien, Boogschutter. Maak er wat van en gebruik je verbeeldingskracht want dat is wat deze  week steeds sterker zal worden, maar waar jij ook instaat zult zijn een veel heldere beeld te scheppen dan in de afgelopen periode. Volg Horoscoop Boogschutter op Facebook!

Weekhoroscoop Boogschutter 16 t/m 22 januari 2017

Dit kan een fantastische week voor je gaan worden. Maar wat belangrijk is door vooral voldoende plezier te maken, neem je tijd, zoek ook voldoende ontspanning op. Dan zul jij instaat zijn alles goed onder ogen te zien. Het kan loop van de week ook een goed moment zijn om eens stil te staan naar je wensen. Werk aan doelen, maak een overzicht. Ook de liefde heerst vanaf woensdag, zorg dat je daar ook meer aandacht aan besteed dan normaal. Ga iets leuks ondernemen met je partner. Ben je vrijgezel? wellicht een goed moment om opzoek te gaan, wanneer je daartoe verlangd, maar wellicht dat iets onverwacht op je pad gaat komen. Blijf het op je eigen manier aanpakken, neem je tijd, zoek voldoende ontspanning, dan ben jij instaat een helder beeld te scheppen. Maak wat van deze week en heb plezier. Volg Horoscoop Boogschutter op Facebook!

Weekhoroscoop Boogschutter 9 t/m 15 januari 2017

De week kan vooral energetisch beginnen, wellicht voel je ook flink gedreven om activiteiten op te zoeken. Neem rekenschap dat de intensiteit ook zal toenemen, donderdag is het de volle maan. Er kunnen daardoor uit een onverwachte hoek sneller verwarringen of emoties sneller komen oplaaien. Op het moment dat dit bij jou gaande is kan het wellicht verstandig zijn om even een stapje terug te doen. In de loop van de weekend keert de rust meer terug. Volg Horoscoop Boogschutter op Facebook!

Weekhoroscoop Boogschutter 2 t/m 8 januari 2017

Je bent tot meer instaat dan je kunt beseffen, Boogschutter. Vind een afstemming vanuit je diepste gevoel, je verlangen of wellicht dagdromen die zoveel meer hebben te vertellen. Blijf luisteren naar je diepste gevoelens. Juist van daaruit kun jij een intuïtieve krachtige afstemming vinden waar wellicht nieuwe wegen voor je verschijnen. Blijf jezelf activeren. Sociale contacten kunnen ook erg veel helpen deze week. Blijf ook open staan naar anderen, want die andere mensen kunnen jouw input misschien ook goed gebruiken. Blijf op kracht. Volg Horoscoop Boogschutter op Facebook!

Weekhoroscoop Boogschutter 19 t/m 25 december 2016

Ondanks dat het bijna kerst is en wellicht een drukke week voor je kan gaan worden is het belangrijk ook extra tijd voor jezelf te nemen. Door de energieën van Mars kun je vooral een diepere besef onder ogen gaan zien met betrekking tot je emoties. Laat je niet afleiden, maar je kunt juist instaat zijn hier veel voordelen uit te halen, juist omdat je door de huidige energieën een duidelijke zelfbeeld kunt hebben. Blijf het aanpakken op een manier dat voor jou goed voelt. Als iemand jou om een gunst vraagt, denk er dan extra goed over na of jouw gevoel hier werkelijk wel naar uitgaat. Soms moet je ook prioriteiten stellen om het juist op je eigen manier aan te blijven pakken. Volg Horoscoop Boogschutter op Facebook!

Weekhoroscoop Boogschutter 12 t/m 18 december 2016

Investeer in ideeën, werk aan wat nog gedaan moet worden. Veel kan gaan meezitten deze week, vooruitgang is bereikbaar. Probeer daarop te vertrouwen door niet met onzekerheden mee te gaan. Geef jezelf ook wat meer tijd als iets niet gelijk tot resultaat leidt. Uiteindelijk zal alles op z’n plek vallen, durf daarop te vertrouwen. Er is veel meer waar je niet bewust van bent, juist van datgene waar jij instaat kunt zijn nieuwe doelen te verwezenlijken, de manier waarop blijf soms onduidelijk maar het is puur afhankelijk hoever jij durft te gaan om iets te willen bereiken. Met alles waar jij mee bezig bent zal uiteindelijk ergens naartoe leiden, maar voor nu is de kracht aanwezig om ook daadwerkelijk nieuwe wegen te creëren. Zet verwachtingen opzij en blijft focussen op iets waar jij je energie aan kunt besteden. Vertrouwen en geloof dat is wat deze week voor je op proef kan worden gesteld.

Weekhoroscoop Boogschutter 5 t/m 11 december 2016

Positiviteit is de kracht om letterlijk iets te kunnen verwezenlijken. Laat je deze week meer leiden vanuit je gevoel, beleef de wereld helemaal op jouw manier, puur door jezelf meer over te geven vanuit je gevoel. Dit zorgt ervoor dat jij intuïtief sterker verbonden wordt met je gevoel. Zorg dat jij een bepaalde vooruitgang maakt, juist door bezigheden te vinden waar jouw gevoel in ligt, je hart. Erg belangrijk om die ritme nu te vinden. Want wat in jouw gevoelswereld zit zal zich hoe dan ook in je dagelijkse leven gaan verwezenlijken. Toevertrouwen dat jij de juiste doet, stel jezelf open, laat het allemaal gebeuren, op de manier dat goed voelt, door je daarin meer in open te stellen zul jij ook bewuster instaat zijn de dingen helemaal op jouw manier aan te kunnen pakken. Volg Horoscoop Boogschutter op Facebook!

Weekhoroscoop Boogschutter 28 november t/m 4 december 2016

Maak het beste van, Boogschutter! De kracht heerst nu om werkelijk de dingen op jouw manier te manifesteren. Zie vooral alles met een goed gevoel tegemoet. Daarin is de kracht aanwezig om iets van te maken. Stel je open, zoek activiteiten op, vooral die in je hart ligt, waar jij jezelf in kunt vinden. Laat vooral deze week het beste van jezelf zien. Jij hebt de kracht om wat van te maken. Manifesteer verder waar jij achter kunt staan. Pak vooral de dingen aan waar je van kunt genieten en bewaar die evenwicht. Tot sociale activiteiten kun je ook meer aangetrokken voelen. Werk aan een eenheid, toon begrip door jezelf gewoon open te stellen. Niets dat hoeft tegen te werken. Puur door ervoor te gaan. Zet je verstand op nul en maak er wat van!