Weekhoroscoop Kreeft 6 t/m 12 februari 2017

Het kan een behoorlijke intense week gaan worden, maar dat is juist positief nieuws. Je zult vanaf maandag steeds meer op kracht gaan voelen. Ergens naar aangetrokken voelen door bepaalde diepgaande gevoelens of emoties. Neem je voordelen daaruit. Jij bent instaat een helder beeld te scheppen. Juist door te luisteren naar die diepgaande belevingen in jezelf en dan ben jij instaat intuïtief helemaal op kracht te komen en instaat om precies te zien hoe de vork in steel zit.

Sociaal kun jij ook veel voordelen beproeven, laat je helemaal gaan met datgene hoe jij de dingen beleefd. Geniet daarvan. Luister naar jouw diepste ingevingen, dat is je innerlijke kind. Ga als een speelse wijze door de week, juist op de manier waar jij helemaal tevreden en naar aangetrokken voelt. Vrijdag is de volle maan, dan zul jij op kracht zijn met wat jij deze week ervan maakt. Volg Horoscoop Kreeft op Facebook!

Weekhoroscoop Kreeft 30 januari t/m 5 februari 2017

Volg je dromen, maak plannen, dit is de ideale moment om iets te gaan verwezenlijken. Geloof is jouw sleutelwoord. Dit is de geschikte week om echt tot actie over te gaan. Maak er wat van, maar zorg dat je met een goede stemming voor de dag komt, want uiteindelijk bepaald dat wat jij van buitenaf zal aantrekken. Jouw persoonlijke instelling is bepalend. Neem deze week ook eens meer tijd om stil te staan naar jouw persoonlijke wensen, je kunt instaat zijn om vanaf donderdag een helder beeld te scheppen.

Neem je voordelen hieruit, jij kunt je wens vervullen, kreeft. Maar wellicht dat je eind van de week ook te maken krijgt met een bepaalde verandering. Haal het beste uit jezelf, dan is dat wat jij ook zal gaan aantrekken uit je omgeving.

Weekhoroscoop Kreeft 23 t/m 29 januari 2017

Je kunt veel goede dingen gaan verwachten deze week, eindelijk zul je instaat zijn meer grip te hebben. Ga ervoor, dat is wat deze week kan brengen. De week start met een transformatie, waar jij op het punt staat om een belangrijke keuze te kunnen maken. Juist door los te laten van alles waar jij belemmeringen in jezelf ervaart. Loslaten is het nieuwe omarmen waar jij veel energieke kunt gaan voelen en instaat bent om een veel duidelijke beeld te scheppen dan in de afgelopen periode. Je kunt meer grip hebben op zaken in je dagelijkse leven. Neem je voordelen hieruit. Gebruik je verbeeldingskracht om werkelijk iets te gaan realiseren waar jij vooral energiek en gedreven in ervaart. Maak van deze week een succesvolle week. Maak je keuze kreeft, loslaten kun je bevrijdt gaan voelen en de energie in je voelen opkomen waar jij beter instaat zult zijn een betere beeld te scheppen en waar een wereld voor je kan gaan openen. Maak wat van je week. Volg Horoscoop Kreeft op Facebook!

Weekhoroscoop Kreeft 16 t/m 22 januari 2017

Het kan voor de Kreeft een belangrijke week zijn om tijd te blijven nemen om alles beter te kunnen verwerken. Wellicht dat het de afgelopen week ook voor jou best een intense week is geweest? Waar het nu om draait is om niet al teveel van jezelf te gaan eisen, probeer meer te combineren door te genieten, zoek voldoende ontspanning. Zorg dat je een evenwicht aanhoud. Teveel van jezelf vergen of zelfs verplichten zul je niet beter op gaan voelen. Neem voldoende tijd, dat is waar het uiteindelijk deze week om draait. Daarna zul je veel beter instaat zijn om een helder beeld te scheppen. Ook kan het een goed moment zijn om eens meer stil te staan bij je wensen, maak een overzicht, blijf werken aan een doel. Maar pak het wel helemaal op jouw manier aan en neem je tijd, Kreeft. Volg Horoscoop Kreeft op Facebook!

Weekhoroscoop Kreeft 9 t/m 15 januari 2017

Deze week kunnen emoties sneller gaan ontstaan, je kunt geneigd zijn jezelf daar mee te laten voeren, maar zorg dat je ondanks alles jezelf blijft, voorkom om iets te roepen waar je later spijt van kunt krijgen. Donderdag is het de volle maan, het kan wellicht behoorlijk intens gaan worden. Zorg dat je vooral bewuster ergens aan houvast in hebt, juist om te voorkomen door je niet al te snel laat meeslepen. Volg Horoscoop Kreeft op Facebook!

Weekhoroscoop Kreeft 2 t/m 8 januari 2017

Wat zijn jouw verlangen? Wat voel jij in je diepste zelf. Gevoelens kunnen meer overheersen, juist om daarin een afstemming te vinden. Doe dat en jij kan intuïtief sterker verbonden worden met je innerlijke zelf. Blijf jezelf activeren, ook sociale contacten kunnen helpen om jouw ware gevoel duidelijke naar boven te halen. Blijf boven confrontaties of andere situaties uit kijken. Jij hebt de kracht en energie om erbovenuit te kijken. Blijf oplossingsgericht en laat je zien! Zelfvertrouwen kan wellicht op proef worden gesteld, maar ga ervoor, juist om die ene tevredenheid op te blijven zoeken. Volg Horoscoop Kreeft op Facebook!

Weekhoroscoop Kreeft 19 t/m 25 december 2016

Een week om te ontdekken. Met de energieën van Mars kunnen veel voor je gaan meezitten. Blijf jezelf activeren om iets op te zoeken waar jij aangetrokken naar voelt. Nog iets dat gedaan moet worden? Concentreer je er dan goed op, iets kan tot snelle resultaten gaan leiden. De energieën van Mars zijn vooral energetisch, er kunnen wat ups en downs tussen zitten, belangrijk om goed met je beide voeten op de grond te staan en te voorkomen dat je door anderen wordt aangetrokken. Denk er ook extra goed voor jezelf over na als iemand jou om een gunst vraagt, doe niets tegen je zin in. Benut de energieën op jouw eigenwijzer manier, blijf het aanpakken op jouw manier. Volg Horoscoop Kreeft op Facebook!

Weekhoroscoop Kreeft 12 t/m 18 december 2016

Gevoelens of bepaalde ervaringen in je dagelijkse gang zaken kunnen diep gaan. Laat je niet beïnvloeden maar blijf een evenwicht bewaren, ook als bepaalde dingen dieper op je af komen. Juist nu kun je instaat zijn iets een positieve wending te geven, puur door jouw aanpak te laten zien, wees zelfverzekerd en durf vooral elk uitdaging aan te gaan. Juist door waar het even niet mee zit, kun je juist een sterke persoonlijke groei gaan verwachten door ervoor te gaan, kijk vooral verder, vind jouw ritme waar jij alles aan kunt. Juist door ook gefocust te blijven en te vertrouwen dat jij alles aan kunt. Doorgroeien en nieuwe mogelijkheden zullen deze week zeker weten sterk voor je aanwezig zijn.

Weekhoroscoop Kreeft 5 t/m 11 december 2016

Dit kan een drukke tijd voor je gaan worden, maar wat ook veel goede dingen kan brengen. Verwezenlijk deze week juist de dingen waar jij erg van kunt genieten. Activeer jezelf om die bezigheden op te pakken. Het kan ook een goed moment zijn om jezelf alvast helemaal voor te bereiden op de feestdagen. Maar wat deze week ook belangrijk is vooral open te blijven, maar juist niet al te serieus naar dingen te kijken. Laat jezelf meer leiden vanuit je gevoel, dit zorgt om jezelf intuïtief beter te laten verbinden. Pak alles met een lichte instelling aan, zorg dat je een ontspannende ritme aanhoud in jezelf. Jij hebt de kracht om te verwezenlijken op jouw eigen manier, doe dat! Vertrouw erop dat alles in goede banen zal leiden, puur door jezelf helemaal over te geven en open te zijn naar de mensen die jij toevertrouwd. Sociale aspecten zal deze week ook belangrijker worden, goed moment om juist ook sociale activiteiten op te zoeken. Maar in ieder geval stel jezelf helemaal af vanuit je gevoel en verwezenlijk daar de dingen waar jij op je eigen manier mee aan de slag kunt gaan. Kwestie van jezelf overgeven en te staan wie jij bent. Trek jezelf nergens voor terug, dat is het beste te doen door niet al teveel bij na te denken. Vertrouw gewoon dat jij het goed doet. Alles wat in jouw gevoelswereld zit zul jij verwezenlijken, zorg dat jouw gevoel dus optimaal is. Volg Horoscoop Kreeft op Facebook!

Weekhoroscoop Kreeft 28 november t/m 4 december 2016

Dit is het begin waar jij mooie dingen kunt gaan manifesteren. Alles kan je deze week gaan mee zitten. Begin je al onrustiger te voelen nu dat de feestdagen dichterbij begint te komen? Natuurlijk! Blijf heerlijk in jouw ritme bezig, Kreeft. Jij hebt genoeg energie om de dingen aan te pakken zoals jij wilt. jij hebt de kracht om een manifestatie tot werkelijkheid te brengen. Volg je dromen, werk daar naartoe. Open je hart, sta klaar voor anderen, zorg voor een eenheid, puur door jezelf open te stellen naar anderen, maar alleen waar jij vooral ook van kunt gaan genieten. Goed moment om met de huidige energieën jouw aandacht ergens op te focussen, vooral wat bij je past, wellicht een hobby, workshop of juist heerlijk uit eten. Zoek de bezigheden op deze week, Kreeft. De energieën zijn nu helemaal op kracht, maak hier gebruik van en geniet, want genieten is de sleutelwoord.