Weekhoroscoop Leeuw 6 t/m 12 februari 2017

Je kunt te maken krijgen met bepaalde ups en downs. Intensiteit is wat deze week speelt en waar diepgaande emoties of andere gevoelens sneller kunnen gaan opkomen. Juist omdat je steeds meer op kracht voelt, energiek en instaat bent helder te voelen, beleven en te ervaren de wereld om je heen. Juist heeft dit de voordeel, al kan het soms lastig zijn als iets confronterend naar boven komt in jezelf. Waar het vooral om draait is te luisteren naar je diepste zelf, het draait allemaal om jezelf ergens in toe te laten. Op de moment dat je dit doet zul jij meer op kracht voelen en waar jij helemaal op een speelse wijze veel kunt presteren deze week.

Wellicht dat juist een bepaalde zelfvertrouwen voor jou een rol gaat spelen, maar het draait in principe allemaal om toelaten. Dan ben jij instaat intuïtief sterker verbonden te voelen en op jouw manier helemaal te gaan maken deze week! Volg Horoscoop Leeuw op Facebook!

Weekhoroscoop Leeuw 30 januari t/m 5 februari 2017

Je kunt deze week vooral meer rusteloos gaan voelen, Leeuw. Tijd voor actie. Jij beschikt over voldoende energie om veel voor elkaar te kunnen krijgen. Juist jouw persoonlijke instelling bepaald wat jij aan zal trekken van buitenaf. Kom zo goed mogelijk voor de dag, maar haal ook vooral alles uit je kast. Goed moment om plannen te maken, te streven naar een doel en je dromen te achtervolgen.

Geloven is de sleutelwoord. Geloof in het onmogelijke. Vooral vanaf donderdag ben je instaat een helder beeld te scheppen. Wellicht dat je loop van de week te maken krijgt met een verandering. In ieder geval kan de week rooskleurig voor je gaan uitzien. Maar jouw stemming is bepalend, Leeuw.

Weekhoroscoop Leeuw 23 t/m 29 januari 2017

Stel jezelf deze week helemaal open naar mogelijkheden, leeuw. Er kunnen veel mooie dingen voor je in het verschiet liggen, vooral waar jij helemaal energiek en gedreven in ervaart. Nu is het moment om aan de slag te gaan. De afgelopen periode kan het onrustig zijn geweest, maar waar het nu om draait is los te laten van alle emotionele belemmeringen. Juist door los te laten ben jij instaat zeer energiek te voelen, een transformatie. Laat je ook meer zien op sociale vlak, zoek een eenheid op, ga iets samen ondernemen. Jij kunt instaat zijn plezier te hebben en te genieten, maar dat is dat de keuze die jij kunt maken. Laat je helemaal opgaan, gebruik je verbeeldingskracht, zoek de dingen op waar jij nog energieke in kunt voelen en gedreven, maak van deze week jouw week, leeuw! Volg Horoscoop Leeuw op Facebook!

Weekhoroscoop Leeuw 16 t/m 22 januari 2017

Je kunt begin deze week te maken krijgen met bepaalde verplichtingen. Durf ook iets heel anders aan te pakken, leeuw. Jezelf ergens in uitdagen is ook niet verkeerd. Je zult deze week ook veel voordelen kunnen beproeven, je bent instaat alles goed helder onder ogen te zien, haal daar je voordeel uit. Juist om alles beter voor jezelf op een rijtje te zetten en eens meer stil te staan naar je wensen, je verlangen, doelen. Maar neem je tijd Leeuw. Zorg dat je wel wat meer tijd neemt en zorg ook dat je voldoende blijft genieten, juist ontspanning kan je ergens deze week ook goed doen. Maar pak het op jouw manier aan, jij weet wat je wilt, maar daarvoor moet je soms wel even tijd voor jezelf nemen om het goed onder ogen te zien. Later deze week draait het vooral om de liefde en relaties. Iets ondernemen op sociaal gebied lijkt in de weekend de ideale moment voor te zijn. Volg Horoscoop Leeuw op Facebook!

Weekhoroscooop Leeuw 9 t/m 15 januari 2017

De week kan vooral energetisch gaan starten, je zit vol energie en kunt nu erg actief zijn. Maar probeer midden van de week meer af te remmen, juist door ook meer rust en stabiliteit voor jezelf op te zoeken. Blijf goed voor jezelf zorgen, Leeuw. Het is donderdag de volle maan, wat ook behoorlijk intens kan gaan worden. Blijf je emoties onder controle houden, verwarringen kunnen sneller gaan ontstaan. Soms kan het gewoonweg verstandig zijn om een stapje terug te doen, kies zelfbewuster wat beter voor jezelf is, leeuw. Loop van de weekend keert de rust meer terug in je leven. Volg Horoscoop Leeuw op Facebook!

Weekhoroscoop Leeuw 2 t/m 8 januari 2017

Welke gevoelens of verlangen komen bij jou deze week naar boven? Vind de juiste afstemming, met je diepste gevoel. Je kunt van daaruit intuïtief sterker verbonden voelen. Beleef het op jouw manier, vooral waar dat ene gevoel in jezelf helemaal goed voelt. Juist door je diepste ingevingen te volgen kan dit leiden tot nieuwe ideeën of inspiratie. Stem je helemaal af op de manier waar jij tevreden bij voelt. Zoek activiteiten op, ook sociale contacten kunnen helpen waarbij jij wellicht een bepaalde inspiratie kunt vinden. Ondernemen en zelfvertrouwen dat is waar het deze week om draait. Volg Horoscoop Leeuw op Facebook!

Weekhoroscoop Leeuw 19 t/m 25 december 2016

Dit kan een week gaan worden waar je helemaal tot je kracht kunt gaan komen. Door de opkomende energetische energieën van mars ben je instaat veel succes te verleggen. Ook kunnen de energieën jou naar een diepere besef brengen met betrekking tot jouw manier van denken en emoties. Zie het onder ogen leeuw. Juist nu kun je veel gaan realiseren, jij bent instaat precies de werkelijkheid onder ogen te zien. Blijf jezelf activeren om een doel te hebben, maak er wat van. Volg Horoscoop Leeuw op Facebook!

Weekhoroscoop Leeuw 12 t/m 18 december 2016

Nu dat de feestdagen dichterbij komen kan dit vooral een drukke tijd gaan worden, maar belangrijk is dat je ondanks alles gefocust blijft en een bepaalde doel hebt. Juist deze week kun je veel voordelen krijgen door ergens naartoe te werken en waarbij je succes kunt bereiken. Blijf een ritme aanhouden waar jij een doel hebt om ergens mee aan de slag te gaan, ook een goed moment om te werken naar iets nieuws, of juist iets uitdagend wat je normaal gesproken niet zo snel zou doen. Juist daarin kun jij voordelen gaan krijgen waar veel mee kan zitten. Geniet vooral met alles wat de komende dagen op je af komt, blijf positief en zelfverzekerd. Met de juiste instelling en openheid kun jij alles aan.

Weekhoroscoop Leeuw 5 t/m 11 december 2016

Juist de goede ideeën heeft de kracht om positieve veranderingen te maken. Jij bent instaat iets te verwezenlijken op jouw manier. Denk niet al teveel bij na, maar laat jezelf meer leiden vanuit je gevoel. Beleef een wereld waar jij op gemak voelt, puur door de dingen op te zoeken waar jouw gevoel ligt en waar jij op je eigen manier van kunt genieten. Het is deze week erg belangrijk dat jij je energie ergens aan besteed, maar vooral in iets waar je van kunt genieten, vanuit je hart. Activeer jezelf door die bezigheden op te zoeken. Ook op sociaal gebied kun je meer behoeftes naar voelen deze week, maak dus wat sociale contacten of ga iets leuks ondernemen. Wat het deze week om draait is het beste van te maken, laat je gewoon leiden door niet al teveel bij na te denken, pak de dingen simpel aan en laat het gewoon gebeuren. Als jouw gevoel goed zit is er niets aan de hand en ben jij instaat mooie dingen dat in je gevoelswereld ligt te verwezenlijken. Zorg daarom dat jouw gevoel deze week vooral goed zit. Volg Horoscoop Leeuw op Facebook!

Weekhoroscoop Leeuw 28 november t/m 4 december 2016

Je kunt deze week een sterke impuls krijgen en aangetrokken voelen tot creatieve dingen en romantiek. Stel jezelf ook helemaal open naar mogelijkheden, want dat is wat voor de Leeuw deze week in verschiet ligt. Ga aan de slag, er is nu een krachtige energie in jezelf te voelen waar jij iets kunt gaan manifesteren. Blijf je hart volgen, jouw ritme en ga heerlijke aan de slag deze week. Het kan best een drukke en onrustige periode zijn, maar ook natuurlijk omdat de feestdagen nu steeds dichterbij begint te komen. Blijf voor de rest verantwoordelijk, vooral naar jouw omgeving. Toon begrip, sta klaar voor anderen, want jouw openheid dat is waar jouw evenwicht aanwezig is. Maak het beste van deze week, het kan je helemaal mee gaan zitten. Zet je verstand op nul en maak er wat van! Succes kun je krijgen, dat is alleen een kwestie van jezelf openstellen en vanuit je hart en gevoel te gaan beleven. Daar is ook de kracht van manifestatie aanwezig, waar jij de dingen op jouw manier kunt gaan aanpakken en creëren. Maak daarom het beste van door met een goede instelling deze week tegemoet te zien, dat is waar jouw kracht en energie in aanwezig is.