Weekhoroscoop Maagd 6 t/m 12 februari 2017

Diepgaande gevoelens kunnen voor de Maagd sneller naar boven komen. Wat intens kan zijn als ook emoties bijspelen. Je bent instaat een helder beeld te scheppen en precies te zien hoe iets in elkaar zit. Dat heeft veel voordelen en dat is waar jij vooral helemaal op kracht kunt voelen. Dit is allemaal te danken aan de sterk wordende maan die vanaf vrijdag op haar hoogtepunt is. Juist door te luisteren naar je diepste zelf kun je intuïtief sterk verbonden voelen, dat is jouw innerlijke kind die ook precies kan vertellen hoe iets in elkaar zit.

Luister goed naar de signalen van jezelf, neem ook extra zorg en aandacht aan jezelf. Maar laat je niet belemmeren door iets niet onder ogen te zien. Het gaat erom dat alles wat jij deze week mee te maken krijgt te omarmen, dan ben jij instaat helder te ervaren en precies te zien wat de werkelijkheid is. Volg Horoscoop Maagd op Facebook!

Weekhoroscoop Maagd 30 januari t/m 5 februari 2017

Je zult deze week beschikken over voldoende energie om veel voor elkaar te kunnen krijgen. Ideale moment om te streven naar een bepaalde doel. Maar kom zo goed mogelijk voor de dag, uiteindelijk bepaald dit wat jij als een magneet naar je toe zal trekken. Sta ook eens stil naar je persoonlijke wensen, veel kan mee zitten om werkelijk iets te realiseren wat in jouw plan ligt.

Durf een verandering te maken, vooral vanaf donderdag want dan ben jij instaat een helder beeld te scheppen. Tijd voor actie. Geloof is de sleutelwoord. Je kunt werkelijk van het onmogelijke, het mogelijke maken. Helemaal afhankelijk van jouw persoonlijke instelling. Er heerst zoveel deze week, benut die kracht. Je kunt instaat zijn om je verlangen te manifesteren. Haal alles uit je kast, maak van deze week jouw week. In de weekend is het de ideale moment om order te stellen, maar ook om iets leuks te ondernemen met wellicht vrienden of familie.

Weekhoroscoop Maagd 23 t/m 29 januari 2017

Dit is een week van transformatie. Waar jij een belangrijke keuze kunt maken. Vooral door los te laten waar jij tot belemmerd in voelt.  Stel jezelf helemaal open als een vrije geest. Jij zult dan instaat zijn om nu een duidelijke beeld te scheppen. Eindelijk kun je meer grip hebben op zaken. Gebruik je verbeeldingskracht. Onderneem iets waar jij energiek in gedreven in kunt voelen. Het kan in deze nieuwe periode helemaal mee gaan zitten. Maar belangrijk is loslaten, dan pas ben jij instaat energieke te voelen. Ook sociale contacten kunnen veel goed doen. Maak van deze week jouw week, maagd. De kracht heerst om iets te manifesteren waar jij aangetrokken naar voelt. Twijfel niet, pak het aan, go with the flow. Gewoon doen is genoeg. Positiviteit is de sleutelwoord. Volg Horoscoop Maagd op Facebook!

Weekhoroscoop Maagd 16 t/m 22 januari 2017

Pak het deze week helemaal op jouw manier aan. Maak een beter overzicht, sta stil bij bepaalde doelen. Jij bent vooral instaat alles goed onder ogen te zien, neem je voordelen hieruit, maagd. Maar wat ook belangrijk is plezier te hebben.. Ook draait het deze week om de liefde, een goed moment om daarin ook iets te ondernemen, verwen je partner, ga iets leuks ondernemen of ga opzoek als je nog single bent. Voordelen kunnen je vooral gaan beproeven deze week, het kan helemaal mee zitten. Maar wat wel belangrijk is niet al teveel te eisen, zorg dat je voldoende ontspanning blijft opzoeken en geniet. Volg Horoscoop Maagd op Facebook!

Weekhoroscoop Maagd 9 t/m 15 januari 2017

Wellicht dat je de laatste tijd te maken hebt gehad met bepaalde verwarringen. Deze week kan je leven weleens compleet gaan omslaan. Veel helderheid staat voor jou in petto. Zo zul je veel beter instaat zijn bepaalde dingen in je leven beter te begrijpen. Ook ben jij beter instaat emoties te doorvoelen. Wordt vooral zelfbewust maar voorkom dat je laat meeslepen door emoties. Ook is het donderdag de volle maan, dat kan soms behoorlijk intens zijn, maar blijf een houvast ergens aanhouden, juist door iets te ondernemen waar jij je energie in kwijt kunt wat ook erg kan helpen. In de weekend keert de rust meer terug. Volg Horoscoop Maagd op Facebook!

Weekhoroscoop Maagd 2 t/m 8 januari 2017

Vind deze week die ene afstemming waar jij gevoelsmatig aangetrokken naar voelt. Kwestie van gewoon doen. Zelfvertrouwen kunnen wellicht op proef worden gesteld, maar kijk verder. Zoek ook sociale contacten op, want de kans is groot dat je via anderen ook inspiratie of zelfs kracht in kunt vinden. Nieuwe ideeën of inspiratie ligt op de loer. Blijf jezelf afstemmen vanuit je gevoelswereld, van daaruit kun jij intuïtief sterker verbonden voelen. Blijf dus luisteren naar je diepste zelf. Je verlangen en gevoelens daar zit de sleutel om jezelf te blijven activeren en waar het helemaal mee kan zitten. Volg Horoscoop Maagd op Facebook!

Weekhoroscoop Maagd 19 t/m 25 december 2016

Alles draait deze week om jouw persoonlijkheid. Door de opkomende energieën van Mars kun je een diepere besef gaan krijgen hoe iets in werkelijkheid in elkaar zit. Jij bent instaat om precies een patroon te zien. Neem je voordelen maagd. Focus op jouw manier om werkelijk iets te kunnen gaan verwezenlijken. Belangrijk is jezelf niet te laten leiden door anderen maar juist te focussen op jouw eigen werkelijkheid. Als iemand jou om een gunst vraagt is het belangrijk extra goed over na te denken of jij daar ook echt iets voor voelt. Wellicht is daar nu geen moment voor om klaar te staan voor anderen? Blijf jezelf ook goed aarden, blijf met beide voeten op de grond staan en blijf het op jouw manier aanpakken. Jij bent door de huidige energieën instaat om iets helder onder ogen te zien, neem je voordelen hieruit maagd. Volg Horoscoop Maagd op Facebook!

Weekhoroscoop Maagd 12 t/m 18 december 2016

Nu is het moment dat veel nieuwe dingen voor je in het verschiet ligt, juist waar jij een bepaalde doorgroei in kunt maken. Veel kan mee gaan zitten. Hou die zelfvertrouwen vast, blijf gefocust en doorzie belevingen die op je af komen. De kracht is aanwezig om nieuwe ervaringen te kunnen creëren, een stap verder kunnen zetten, juist door in jezelf te geloven. De kracht van realisatie is waar jij ook een inbreng kunt maken om die voortgang te zetten. Zorg tegelijkertijd dat je ook wat meer ontspanning vind, soms kunnen overweldigende belevingen gaan ontstaan, vind op dat moment vooral meer rust om jouw evenwicht vast te kunnen houden. Niets hoeft gelijk te gebeuren, soms moet jezelf ook tijd voor geven want uiteindelijk zal alles op z’n plek vallen, durf daarop te geloven maar vooral te vertrouwen.

Weekhoroscoop Maagd 5 t/m 11 december 2016

Vernieuwing en verwezenlijken op jouw manier, waar jouw gevoel naar uitgaat, waar je hart ligt. Activeer jezelf om die dingen te verwezenlijken waar jij van kunt genieten, helemaal waar jouw gevoel in ligt door niet al teveel bij na te denken maar gewoon laten leiden vanuit jouw gevoel, daarin zit de kracht om jezelf intuïtief te laten verbinden. Jij hebt de kracht om de mooiste uit het leven te halen, puur door jezelf af te stemmen op je gevoel. Maar zorg ervoor dat jouw gevoel goed zit, laat de rest los wat je belemmerd en verwezenlijk alleen nog mooie dingen vanuit jouw gevoelswereld. Jij zult de kracht en energie vinden om dit ook in je dagelijkse levensritme te bekrachtigen, doe dat, maak het beste van deze week. Geef jezelf helemaal over en door jezelf toevertrouwen om nergens voor terug te trekken. Durf jezelf helemaal open te stellen en te vertrouwen op jouw gevoel en je eigen kracht. Dat is waar de energie in aanwezig is, de kracht van verwezenlijken. Volg Horoscoop Maagd op Facebook!

Weekhoroscoop Maagd 28 november t/m 4 december 2016

Volg je ideeën, inspiratie en je gevoel. Jij bent instaat deze week een krachtige evenwicht in jezelf te bewaren. Enigste wat jij moet doen is openstellen en voelen vanuit je hart. Een goed moment om jezelf ergens op te focussen, waar je van geniet maar ook waar jij iets kunt manifesteren. Volg je dromen. Mogelijkheden en manifestatie ligt deze week voor je in verschiet. Jij hebt nu de kracht om werkelijk iets te manifesteren, ergens iets van te maken, vooruitgang te boeken en mogelijkheden ligt voor jou in handbereik. Stel jezelf helemaal open, zoek ook sociale bezigheden op. Ga erop uit. Maar wat belangrijk is dat je de dingen puur vanuit jezelf aanpakt, daar is jouw kracht in aanwezig om een sterke evenwicht in jezelf te bewaren. Denk vanuit je hart en gevoel. Ook de feestdagen komen nu steeds dichterbij, goed moment om je alvast op dingen voor te bereiden. Zie alles vooral positief tegemoet, Maagd. Want daar is de kracht aanwezig om goede dingen te manifesteren. Aarzel niet, vertrouw erop dat alles goed gaat. Wie goed doet, goed ontmoet!