Weekhoroscoop Ram 6 t/m 12 februari 2017

Communicatie is waar jij helemaal op kracht bent en als het ware vloeiend voor je af kan gaan. Jij bent instaat confrontaties aan te kunnen en gevoelsmatig lijkt je erg diepgaand te kunnen zijn. Sociaal is waar jij voordelen uit kunt beproeven. Ook de romantiek en liefde zal steeds meer versterkt worden deze week. Met de volle maan opkomst op vrijdag zul je in de liefdeszone gaan verkeren. De juiste moment om in de liefde extra bijzonder te maken. Just go with the flow en geniet met alles wat deze week op je pad komt. Volg Horoscoop Ram op Facebook!

Weekhoroscoop Ram 30 januari t/m 5 februari 2017

Begin van de week kan veel meezitten. Zorg dat je stemming goed zit en je hebt alles mee. Juist jouw instelling is wat je door de maan ook zal aantrekken van buitenaf. Goed moment om bezig te houden met wensen, je kunt werkelijk instaat zijn iets in loop der tijd tot werkelijkheid te realiseren. Geloof dat is waar het in feite om draait.

Wees verder alert met betrekking tot relaties en liefde, het beste is voorzichtiger te zijn, zorg dat je jouw goede kant laat zien Ram. Wellicht dat je eind van de week een bepaalde verandering gaat maken, doe het goed ram. Dit is de ideale week om actie te ondernemen.

Weekhoroscoop Ram 23 t/m 29 januari 2017

Heb je de laatste tijd wat emotionele gevoeld en kwetsbaarder? Daar zal deze week een verandering in kunnen komen. Wat belangrijk is dat je loslaat, juist dan ben jij instaat om deze week erg energiek te voelen. Zoek vooral iets op om die kracht in jezelf te versterken, een hobby, een belangrijke taak, iets waar jij gedreven in kunt voelen. Belemmeringen kunnen tot het verleden behoren, het is jouw keuze of jij loslaat waar jij belemmerd in ervaart. De kracht is aanwezig om veel meer uit je leven te halen, veel kan mee zitten. Laat je opgaan in iets waar jij de energie in jezelf kunt voelen opkomen, ga ervoor. Twijfels, emoties, onzekerheid kunnen nu echt tot het verleden behoren. Volg Horoscoop Ram op Facebook!

Weekhoroscoop Ram 16 t/m 22 januari 2017

Probeer deze week vooral meer plezier te hebben ram, zoek tussendoor wat meer ontspanning op. Het draait deze week allemaal om jouw persoonlijke instelling. Al teveel van jezelf vergen of willen zul je uiteindelijk niet gelukkiger op gaan worden. Zorg dat je jouw taken beter verspreid. Ook kan deze week een goed moment zijn om meer na te denken over je doelen, je zult namelijk deze week veel beter instaat zijn om een helder beeld te scheppen. Veel voordelen kun je deze week gaan beproeven, het kan een heel andere week gaan worden dan de vorige. Maar blijf je tijd nemen, juist dan ben je instaat om alles vlekkeloos aan te kunnen pakken. Volg Horoscoop Ram op Facebook!

Weekhoroscoop Ram 9 t/m 15 januari 2017

A.s. is het de volle maan. Je kunt helemaal op kracht voelen, probeer daar vooral van te genieten. Begin deze week kun je wat meer emotionele voelen, maar dat zal weer snel overgaan, puur door boven emoties te gaan staan, blijf ook iets opzoeken waar jij je energie in kwijt kunt, zo ben jij beter instaat je evenwicht vast te houden en om blijvend te kunnen genieten. Volg Horoscoop Ram op Facebook!

Weekhoroscoop Ram 2 t/m 8 januari 2017

Vind inspiratie of juist de kracht door op sociaal gebied meer aanwezig te zijn. Met een actieve instellingen liggen nieuwe mogelijkheden voor je open. Erg belangrijk een bezigheid aan te houden, vooral om je energie kwijt te kunnen. Het draait om een afstemming te vinden waar jij tevreden bij voelt. Laat je ook intuïtief leiden, wellicht dat iets jouw ogen nog gaat openen. Blijf voorbij kijken waar even niet mee zit. De kracht en energie is nu helemaal aanwezig. Volg Horoscoop Ram op Facebook!

Weekhoroscoop Ram 19 t/m 25 december 2016

Blijf deze week vooral bezigheden opzoeken, blijf gefocust. Uiteindelijk staat zelfs een beloning voor je in het verschiet. De huidige energieën brengt deze week veel helderheid in ons geest, sta toe om vooral een positieve verandering te durven maken. Duidelijke inzichten kunnen makkelijk verkregen worden, kwestie van om op jouw eigen inzicht aan de slag te gaan, geloof dat jij alles aan kan en veel zal mee gaan zitten. Er is zoveel meer gaande in het onbewuste. Juist om dit zichtbaar te manifesteren is puur door te blijven afstemmen op jezelf en die bezigheid op te zoeken waar jij aangetrokken door voelt. Door jezelf te activeren kunnen juist meer op je pad verschijnen dan je bewust van bent. Haal het beste uit je week. Maar wees tegelijkertijd wel voorzichtig, geef jouw keuzes een moment om te laten bezinken, dan pas kun je soms beter instaat zijn een duidelijke beeld te scheppen. Volg Horoscoop Ram op Facebook!

Weekhoroscoop Ram 12 t/m 18 december 2016

Nieuwe mogelijkheden blijven deze week voor je in het verschiet. Blijf jezelf openstellen, blijf focussen op een doel, je wensen. De kracht is aanwezig om een vooruitgang te maken en waarbij zelfs nieuwe mogelijkheden kunnen verschijnen. Wees deze week vooral alert, je kunt veel voordelen verwachten deze week. Durf vooral verder te kijken. Het is erg belangrijk om een ritme aan te blijven houden en bezig te blijven gezien veel voordelen behaald kunnen worden deze week. Soms is een beetje geloof bij nodig, maar vooral zelfvertrouwen, juist door niet teveel te laten leiden naar verwachtingen maar te geloven in je eigen kracht. Dat is waar de kracht aanwezig is om onbewust iets te kunnen manifesteren waar jouw verlangen naar uitgaat.

Weekhoroscoop Ram 5 t/m 11 december 2016

Jij hebt de kracht om anderen te inspireren, ook liggen nieuwe mogelijkheden voor je open. Blijf vooral met iets bezig houden waar je hart ligt, blijf jezelf activeren door bezigheden op te zoeken waar jij je energie in kwijt kunt. Deze week zul je ook meer terecht komen op sociaal gebied, zoek dus ook sociale bezigheden op, maak er een leuke tijd van. Wellicht is het nu al een goed moment om jezelf voor te bereiden op de feestdagen? In ieder geval blijf de bezigheden opzoeken waar jij van kunt genieten. Volg Horoscoop Ram op Facebook!

Weekhoroscoop Ram 28 november t/m 4 december 2016

Begin je al onrustiger te voelen nu de feestdagen steeds dichterbij begint te komen? Mogelijkheden ligt deze week voor je open, maar ook ben je instaat meer te genieten op sociale vlak. Vorderingen maak je door alles juist met een positieve instelling tegemoet te zien, dat is de kracht van manifestatie. Dromen kunnen voor de ram deze week ook sterk zijn, maar wat belangrijk is dat jij deze week geniet, Dan pas heb je een evenwicht in jezelf gevonden. Laat de natuurlijke krachten je leiden naar het onmogelijke, puur door open te stellen en door voor jezelf ergens naartoe te werken. De kracht van creatie heb je in je handen. Neem een leiderschap, toon interesse, vorm een eenheid, doe leuke dingen, maar bovenal laat de krachtige energieën door je heen gaan. Je kunt veel kracht in jezelf beproeven. Zorg dus dat je deze week zo open mogelijk bent. Niets hoef je langer meer belemmeren. Wellicht dat je deze week de kerstboom gaat op tuigen? Goed idee! Zorg dat jij vooral bezig blijft waar jij van geniet en houdt die evenwicht vast!