Weekhoroscoop Schorpioen 6 t/m 12 februari 2017

Je kunt steeds meer energetisch voelen en op kracht, helemaal ergens zin aan hebben, maar ook sterk aangetrokken voelen tot iets. Luister naar die intense en diepgaande gevoelens. Wellicht dat sneller bepaalde emoties deze week kunnen gaan opspelen, maar jij bent instaat alles aan te kunnen. Zoek vooral de dingen op waar jij naar aangetrokken naar voelt. Op sociaal gebied ben jij ook op kracht, maar ook de liefde zal steeds meer gaan heersen dankzij de volle maan eind van de week. Een goed moment om in de liefde extra bijzonder te maken, wellicht in de weekend? Zie vooral waar jij meest tot aangetrokken voelt.

Blijf ook luisteren naar wat zich dieper in jezelf naar je openbaart, want dat is waar jij nog sterker op kracht kunt voelen. Intuïtief sterker verbonden te voelen en precies te zien hoe iets in elkaar zit. Het kan je helemaal goed af gaan, laat je zelf helemaal meevaren en onderneem vooral waar jij sterke behoeftes naar hebt, dat is jouw kracht, jouw evenwicht. Volg Horoscoop Schorpioen op Facebook!

Weekhoroscoop Schorpioen 30 januari t/m 5 februari 2017

Streef naar een doel, maak plannen. Jouw stemming bepaald wat jij van buitenaf aantrekt. Zorg dat je met een goede instelling voor de dag komt, dit is erg bepalend met wat op je af komt. Loop van de week beschik je over veel energie. Veel kan mee gaan zitten. Geloof is de sleutelwoord, Schorpioen. Tijd om te dromen, te realiseren, ook een geschikte tijd om werkelijk een verandering te maken.

Haal alles uit je kast om wat van je week te maken. In de weekend is het beste om juist meer order te maken en ontspanning op te zoeken, het lijkt erop dat je daar dan ook echt aan toe bent. Blijf je balans in jezelf aanhouden. Geloof in het onmogelijke. Er zijn zoveel actieve energieën aanwezig van de maan waar jij veel voordelen uit kunt halen. Realiseer je wensen, durf te dromen, maak van deze week jouw week.

Weekhoroscoop Schorpioen 23 t/m 29 januari 2017

Maak van deze week jouw week, schorpioen. Dit is een periode van transformatie. De kracht is nu aanwezig om te manifesteren waar je hart ligt, waar jij vooral energieke in kunt voelen, want dat is waar de energieën nu in verkeren. Jij kunt helemaal tot je kracht komen, ga ervoor, vertrouw erop dat alles mee zal zitten. De manier van jouw persoonlijke instelling is wat jij ook zal manifesteren in je dagelijkse leven. Haal daarom het beste uit jezelf. Nieuwe mogelijkheden liggen voor je in het verschiet, kwestie van erop te vertrouwen. Ontdek, ook op sociaal gebied kun je voordelen uithalen. Maak er wat van, dit  is een nieuwe periode, een week van transformatie. Laat los waar jij belemmerd in voelt of andere emotionele toestanden. Omarm het nieuwe, dan ben jij instaat een veel heldere beeld te scheppen en waar het helemaal mee kan gaan zitten. Gebruik ook je verbeeldingskracht, dat is jouw kracht! Volg Horoscoop Schorpioen op Facebook!

Weekhoroscoop Schorpioen 16 t/m 22 januari 2017

Deze week draait het vooral om je draai te vinden, overzicht te maken, stil te staan bij doelen of andere wensen. Je bent instaat een heel helder beeld te scheppen, probeer daar je voordelen uit te nemen, schorpioen. Met een goede aanpak waar jij tevreden bij voelt kan het helemaal mee gaan zitten. Maar wat wel belangrijk is ook voldoende ontspanning tussendoor op te blijven zoeken. Eis verder niet al teveel van jezelf, want je zult hier niet gelukkiger op gaan voelen. Neem vooral je tijd. Pak het deze week helemaal op jouw manier aan. Vanaf woensdag draait het meer om relaties. Besteedt daar ook eens wat meer aandacht aan, wellicht dat je daar veel van kunt gaan genieten. Even iets leuks ondernemen met anderen kan veel goed doen. Houdt vooral een onderlinge evenwicht aan. Maak plannen schorpioen, jij bent instaat een helder beeld te scheppen. Volg Horoscoop Schorpioen op Facebook!

Weekhoroscoop Schorpioen 9 t/m 15 januari 2017

Wees bewust dat deze week vooral emoties sneller kunnen gaan oplaaien, ook verwarringen kunnen spontaan gaan ontstaan. De intensiteit kan nog behoorlijk gaan toenemen, vooral omdat het donderdag de volle maan is. Laat je daar niet al te snel door meevoeren, soms kan het wellicht een goed moment zijn een stapje terug te doen en een diepe adem te nemen. Ook activiteiten opzoeken kunnen helpen om op kracht te blijven. In de weekend neemt de rust weer meer toe. Volg Horoscoop Schorpioen op Facebook!

Weekhoroscoop Schorpioen 2 t/m 8 januari 2017

Zorg dat jij de werkelijkheid goed onder ogen blijft zien. Zie waar jouw diepste verlangen naartoe gaan. Ga heerlijk dagdromen of zoek sociale activiteiten op, juist om een goed gevoel te blijven vasthouden. Maar in feite draait het deze week om je diepste gevoel te doorgronden, intuïtief kun je ook sterker verbonden voelen. Je eigen ingevingen kunnen naar meer wegen leiden. Zelfvertrouwen kan wellicht op proef worden gesteld. Kijk verder. Wellicht dat zelfs anderen jou nog ergens bij kunnen inspireren. Positiviteit is de sleutel, jij kunt alles prima aan, puur door af te stemmen op je diepste gevoel, je verlangen of zelfs dromen. Volg Horoscoop Schorpioen op Facebook!

Weekhoroscoop Schorpioen 19 t/m 25 december 2016

De opkomende energieën van mars zijn vooral energetisch, maar leidt ook tot een dieper besef, juist de manier van je denken en emoties kunnen steviger naar voren komen. Maar je kunt sowieso veel voordelen kunnen beproeven. Jij bent instaat de werkelijkheid goed onder ogen te zien, maar zorg dat je niet laat beïnvloeden door je omgeving. De energieën kunnen op allerlei manieren gaan overheersen, erg belangrijk te blijven focussen op jouw manier wat voor jou goed voelt. Denk extra goed na bij het maken van een keuze, neem je tijd. De week kan ook veel onrust brengen. Ook nu dat het bijna kerst is zal het waarschijnlijk een drukke week voor je gaan worden? Maar doe niets overhaast, neem je tijd. Volg Horoscoop Schorpioen op Facebook!

Weekhoroscoop Schorpioen 12 t/m 18 december 2016

Blijf deze week vooral richten op mogelijkheden en ideeën. Zet verwachtingen zoveel mogelijk opzij, maar focus juist op iets om te willen bereiken. Jij kunt de kracht vinden om daadwerkelijk een vooruitgang te maken om iets te kunnen bereiken. Stel jezelf helemaal open, blijf gefocust en stem je helemaal af op jouw wens. Vertrouwen en geloof dat is wat deze week uitdagend kan zijn. Probeer dit te overtreffen juist door niet te leiden door onzekerheden maar juist de kracht te vinden door gewoonweg te doen! Veel kan bereikt worden deze week, neem je voordelen schorpioen.

Weekhoroscoop Schorpioen 5 t/m 11 december 2016

De kracht van jouw gevoelswereld. Beleef een wereld door jezelf meer over te geven aan je gevoel. Zorg dat jouw gevoel stabiel is, dat jij een goed gevoel hebt. Puur door de bezigheden op te zoeken waar je van kunt genieten, activeer jezelf daarin. Jij bent instaat iets te verwezenlijken wat in je gevoel zit, de kracht van manifestatie en de energie om iets tot werkelijkheid te brengen. Zoek iets op waar jij je gevoel in kunt vinden, dat is jouw stabiliteit, jouw kracht om heerlijk voor de dag te komen. Laat jezelf deze week vooral niet teveel leiden door te denken, laat alle moeilijke situaties in jezelf los. Kwestie van vertrouwen en durven door je helemaal te laten gaan en door de bezigheden op te zoeken waar jij van kunt genieten. Volg Horoscoop Schorpioen op Facebook!

Weekhoroscoop Schorpioen 28 november t/m 4 december 2016

Vind je ritme, focus alleen naar de goede richting. Jij hebt nu de kracht om iets te manifesteren wat in je hart ligt. Volg je gevoel. Zoek bezigheden op. Je kunt van binnen krachtig voelen, dat is hoe de energieën nu verkeren. Vertrouw erop dat alles mee kan zitten. De instelling die jij van binnen hebt, van daaruit kun jij verder manifesteren. Manifestatie naar werkelijkheid dat is de kracht die zeer duidelijk aanwezig is. Maak het beste van. Zoek iets op waar jij al je aandacht in kwijt kunt. Mogelijkheden kunnen voor je in verschiet liggen. Durf erop te vertrouwen. Ontdek, zorg voor eenheid, toon begrip. Alle energieën zijn aanwezig, wat maak jij ervan? Toon vooral jouw beste kant Schorpioen. Maak wat van deze week!