Weekhoroscoop Steenbok 6 t/m 12 februari 2017

Je zult deze week helemaal op je kracht voelen. Mede dankzij de volle maan die vrijdag op haar meest optimistische staat is. Laat alles toe wat deze week voor je verschijnt. Jij bent instaat een helder beeld te scheppen, neem je voordelen hieruit. Luister ook naar de diepgaande gevoelens of zelfs emoties die sneller naar boven kunnen komen. Juist door naar te luisteren zul je intuïtief sterker verbonden zijn en precies zien hoe de vork in de steel zit. Zorg ook dat je in de liefde en relaties meer je best doet om een sterke evenwicht te bewaren, want dat is waar het einde van de week ook helemaal om zal draaien.

Een goed moment om met je partner of iets in met betrekking tot de liefde iets te ondernemen. Voordelen kun je beproeven door helemaal jouw week van te maken en te omarmen met wat jij gaat beleven. Jouw sterkste evenwicht is door de luisteren naar je diepgaande gevoelens en waar jij naartoe aangetrokken voelt, dat is je innerlijke kind en waar jij helemaal op je kracht bent. Volg Horoscoop Steenbok op Facebook!

Weekhoroscoop Steenbok 30 januari t/m 5 februari 2017

Dit kan een onrustige of zelfs een onstuimige week voor je gaan worden. Maar benut die energie. Je kunt instaat zijn veel te realiseren, het kan helemaal mee gaan zitten. Jouw persoonlijke instelling bepaald en geloven dat is de sleutelwoord. Juist de manier hoe jij voor de dag komt, bepaald wat jij aan trekt van buitenaf als een magneet. Durf ook te dromen, steenbok. Heb doelen. Tijd om je verlangen te achtervolgen en te realiseren wat op jouw pad kan gaan komen.

Veranderingen kun je loop van de week mee te maken krijgen. In ieder geval de ideale week om actie te ondernemen! In de weekend zal de rust meer wederkeren, wat een ideale moment is om meer order te stellen maar ook om afleiding te zoeken door te genieten, iets leuks te ondernemen, dit zorgt dat jij verlost wordt van alle drukte in jezelf waar je deze week te maken mee kunt krijgen.

Weekhoroscoop Steenbok 23 t/m 29 januari 2017

Waar voel jij vandaag tot aangetrokken? Deze week is het begin van een nieuwe periode waar jij instaat kunt zijn om de kracht te beproeven om werkelijk iets te gaan realiseren. Nieuwe mogelijkheden kunnen voor je in het verschiet staan. Haal het beste uit je week, steenbok. De manier van jouw persoonlijke instelling, is wat jij ook de komende periode aan zult aantrekken. Werk vooral vanuit je hart, je gevoel, blijf werken naar waar jij vooral energieke en gedreven in zult voelen. Je kunt werkelijk instaat zijn iets te manifesteren. Ga ervoor en stel jezelf helemaal open en beproef de kracht om iets te gaan realiseren. Stel je open en nieuwe mogelijkheden zullen voor je in verschiet liggen! Volg Horoscoop Steenbok op Facebook!

Weekhoroscoop Steenbok 16 t/m 22 januari 2017

Begin deze week ben je instaat heerlijk te genieten. Maar je kunt ook meer aangetrokken voelen tot verschillende vlakken. Wat verstandig kan zijn is wel je tijd te nemen. Verplicht of eis niet al teveel, neem vooral voldoende ontspanning, juist dan heb je de mogelijkheid om alles even voor jezelf te bezinken en om die goede overzicht  te kunnen maken. Op financieel gebied kun je deze week wellicht ook voordelen gaan verwachten, zie waar het allemaal naartoe zal leiden. Wellicht dat iets uit een onverwachte hoek komt. Durf ook een verandering te maken, maar zorg dat je wel een goed overzicht blijft houden. Neem je tijd, zoek voldoende ontspanning en het kan helemaal mee gaan zitten. Volg Horoscoop Steenbok op Facebook!

Weekhoroscoop Steenbok 9 t/m 15 januari 2017

Begin van de week kun je vooral heel energetisch voelen, maar donderdag is het de volle maan waardoor intensiteit ook weer zal toenemen. Wees zelfbewust om je niet al te snel mee te laten slepen met een bepaalde drama, verwarringen of emotionele toestanden. Soms is het gewoonweg om een keuze te maken door een stapje terug te doen. Loop van de weekend zal de rust weer meer terugkeren. Volg Horoscoop Steenbok op Facebook!

Weekhoroscoop Steenbok 2 t/m 8 januari 2017

Volg je diepste verlangen, sta ook klaar voor anderen, sommige mensen in je kring kunnen jouw aanwezigheid weleens goed gebruiken. Verlangen kunnen overheersen, juist om jouw afstemming daarin te vinden. Intuïtief kun je loop van de week ook sterker verbonden voelen. Blijf luisteren naar je eigen ingevingen, Steenbok. Doe wat je moet doen. Zelfvertrouwen kan wellicht op proef worden gesteld. Maar jij bent krachtig genoeg om verder te kunnen kijken, puur door te luisteren naar je eigen ingevingen. Neem je tijd, neem ook afleiding om vooral leuke dingen te blijven ondernemen. Je moet wellicht soms meer je moeite doen om je evenwicht vast te houden. Maar blijf verder dan alleen jouw gedachten kijken, sta ook meer open naar anderen, want via anderen kun jij wellicht zelfs een bepaalde inspiratie in vinden. Sociale contacten zijn dus ook belangrijk deze week. Volg Horoscoop Steenbok op Facebook!

Weekhoroscoop Steenbok 19 t/m 25 december 2016

Door de opkomende energieën van Mars kun je vooral energetisch voelen en aangetrokken worden op vele vlakken. Je kunt veel voordelen gaan beproeven maar er kunnen tussendoor ook ups en downs tussen zitten. Je kunt ook een dieper zelfbesef krijgen met betrekking tot jouw manier van denken en emoties. Blijf daarop concentreren. Doordat dit gedeelte helder begint te worden kun je hier ook voordelen uithalen. Wat belangrijk is dat je op jouw manier blijft aanpakken, juist wat goed voelt voor jezelf. Waarschijnlijk zal dit een drukke week voor je gaan worden, vooral nu de kerstdagen bijna is aangebroken. Maar blijf jezelf activeren door ook iets op te blijven zoeken waar je op jouw manier van kunt genieten, dit kan ook leiden tot veel duidelijkheid. Wellicht dat er zelfs iets nieuws op je pad gaat verschijnen, geniet ervan. Volg Horoscoop Steenbok op Facebook!

Weekhoroscoop Steenbok 12 t/m 18 december 2016

Voordelen en mogelijkheden liggen deze week wijd voor je open. Blijf aan de slag door te focussen op iets waar jij nog een voortgang wilt maken. Veel kan deze week mee gaan zitten. Soms is het gewoon een kwestie van vertrouwen en niet teveel te laten leiden door verwachtingen. Juist door gewoon te starten met iets zal er ook altijd iets bereikt worden. De eerste stap zetten, van daaruit zullen nieuwe mogelijkheden verschijnen. Stel jezelf open en zie alles vol zelfvertrouwen tegemoet. Blijf focussen op iets waar jouw gevoel en verlangen naar uitgaan. Je bent instaat meer te verwezenlijken dan dat je op dit moment bewust van bent.

Weekhoroscoop Steenbok 5 t/m 11 december 2016

Zorg dat jij het beste kant van jezelf laat zien naar de buitenwereld. Denk niet al teveel na, maar laat je gewoon vrij bewegen door meer af te stemmen waar jouw gevoel naar uit gaat, waar jij de plezier in kunt vinden, waar je hart ligt. De kracht om iets te verwezenlijken dat is wat deze week plaats vind vanuit jouw gevoelswereld. Zorg dat jouw gevoel goed zit, laat de rest los wat je belemmerd, dat is het beste om te doen door niet al teveel bij na te denken. Laat jezelf meer overgeven aan je gevoel, dan ben jij ook instaat sterker intuïtief verbonden te zijn en waar jij alles beter plaats kunt geven. Activeer jezelf door juist alleen de dingen op te zoeken waar jij van kunt genieten, vanuit je gevoel, dat is jouw stabiliteit. Wat verwezenlijk jij deze week? Volg Horoscoop Steenbok op Facebook!

Weekhoroscoop Steenbok 28 november t/m 4 december 2016

Waar voel jij je tot aangetrokken, Steenbok? Jij kunt deze week gebruik maken van de kracht om iets werkelijk te gaan realiseren! Mogelijkheden liggen voor je in verschiet. Maak het beste van deze week. Werk vanuit je hart, jouw gevoel en hou dat vast! Van daaruit ben jij het sterkst om werkelijk iets te kunnen manifesteren en neer te zetten waar jouw droom ligt. Durf ervoor te gaan. Zet verstand meer op nul en laat je leiden vanuit de dingen waar jij geheel van kunt genieten. Stel jezelf spiritueel open en beproef de kracht van realisatie! Toon ook voldoende begrip en vertrouwen naar anderen, Puur door jezelf open te stellen en om een eenheid te vormen. Maar alleen waar jij een goed gevoel bij hebt. Het is belangrijk om de dingen op jouw manier aan te blijven pakken. Zoek activiteiten op waar jij je energie in kwijt kunt. Maak het beste van deze week. De energieën zijn nu zeer krachtig, blijf dus vooral aan de slag gaan, waar jij helemaal van kunt genieten. Niets hoeft tegen gaan zitten, het draait allemaal om jouw instelling. Stel je dus open, nieuwe mogelijkheden zullen dan voor je in verschiet liggen.