Weekhoroscoop Stier 6 t/m 12 februari 2017

Je bent instaat helder te zien, instaat diepgaande gesprekken te voeren en instaat om jouw meest sterke kant te tonen. Het draait deze week ook om relaties maar je zult ook vooral zelfbewuster worden wat jouw sterkste kant is. Een goed moment om vooral alles uit de kast te halen en te luisteren naar wat jij diep van binnen voelt in jezelf, maak vooral een bijzondere week van, want dat is het. Jij bent instaat de spiegel te doorbreken, de kern van waarheid boven de tafel te halen, maar ook instaat om probleemloos alles aan te pakken. Jij bent op kracht, Stier. Laat dat vooral toe, je innerlijke kind, laat dit zich vanuit jezelf uiten en ga als het ware als een spelende kind de week door. Volg Horoscoop Stier op Facebook!

Weekhoroscoop Stier 30 januari t/m 5 februari 2017

Volg je verlangen, jouw wensen, durf te dromen, Stier. Het kan helemaal mee gaan zitten, geloven dat is de sleutelwoord voor deze week. Tijd voor actie, maar er heerst wel een bepaalde gevoelige sfeer. Juist jouw stemming bepaald wat jij aan zal trekken van buitenaf. Vanaf donderdag is het de ideale moment om eens meer stil te staan naar je wensen, geloof in het onmogelijke. Je kunt werkelijk instaat zijn iets tot werkelijkheid te realiseren.

Haal alles uit de kast om gebruik ervan te maken waar jouw ingeving naartoe leidt. Je kunt deze week beschikken over veel energie, zorg in ieder geval sowieso voor dat je jouw energie gebruikt, onderneem, Stier. Veel kan mee zitten. Jouw stemming is wat alles bepaald.

Weekhoroscoop Stier 23 t/m 29 januari 2017

Deze week is een transformatie, je kunt begin van de week meer eenzamer voelen, maar loop van de week zal daar een verandering in komen. De kracht van verbeelding zal in jezelf toenemen waar jij instaat zult zijn meer te beproeven, meer voelen en zien, al kan dit ook een bepaalde gevoeligheid in jezelf opwekken, maar energiek kun je daardoor zeker gaan voelen. Maar laat die belemmeringen los, vooral emotionele toestanden, twijfels, onzekerheden of andere vastzittende gevoelens, laat dat los, bevrijd jezelf, dan pas zul jij de energie in jezelf kunnen voelen opkomen. Vanaf nu kan het een goede gelegenheid zijn om werkelijk mee aan de slag te gaan waar jij de energie in jezelf voelt opkomen, gebruik ook je verbeeldingskracht, stier. Tijd om te werken met waar jij gedreven in voelt. Go with the flow… Volg Horoscoop Stier op Facebook!

Weekhoroscoop Stier 16 t/m 22 januari 2017

Blijf het helemaal op jouw eigen manier aanpakken, kijk vooral verder, durf eens iets compleet nieuws te ondernemen. Juist een uitdaging kan goed doen. Alles zal uiteindelijk zijn weg gaan leiden. Zorg ook dat je tussendoor voldoende ontspanning blijft zoeken. Ga eens lekker tussenuit met mensen waar jij vooral mee op één lijn kunt zitten. Dit kan een heldere week voor je gaan worden waar jij instaat zult zijn om alles  goed onder ogen te zien. Wellicht is het daarom ook een goed moment om eens meer stil te staan over je doelen. Blijf ook je tijd nemen, stier. Verg of verplicht niet al teveel, want uiteindelijk zal dit tot niets gaan leiden. Blijf het op een manier aanpakken waar jij helemaal tevreden bij blijft voelen. Volg Horoscoop Stier op Facebook!

Weekhoroscoop Stier 9 t/m 15 januari 2017

Sociale gesprekken lijkt deze week voor je heel makkelijk af te gaan. Ook staat de volle maan voor de deur. Er kan iets onverwacht ergens uit de hoek komen, maar laat je daardoor vooral niet beïnvloeden. Blijf erboven staan. Emoties en misverstanden kunnen loop van de week sneller ontstaan, maar zal in een vlaag weer voorbij kunnen zijn. Verstandig is op dat moment gewoon even een stapje terug te doen en een diepe adem te nemen. Loop van de weekend keert er vooral de innerlijke rust terug. Volg Horoscoop Stier op Facebook!

Weekhoroscoop Stier 2 t/m 8 januari 2017

Er kunnen heldere intuïtieve momenten zijn, blijf luisteren naar je diepste zelf. Je kunt instaat zijn heel veel liefde te voelen, juist door je diepste gevoel toe te laten. Laat het ook meer gebeuren wat op je pad komt, jouw zelfvertrouwen kan in een uitdaging komen te staan, juist tot hoeverre jij bereid bent jezelf te laten zien. Blijf bezigheden opzoeken, vooral op sociaal gebied. Het is deze week een kwestie van afstemmen op je intuïtie en gevoel. Laat ook het goede kant zien naar anderen, wees bereid meer te doen voor anderen, juist daarin zit de kracht en energie waar meer uit jezelf gehaald kan worden. Blijf activiteiten opzoeken, alleen naar wat voor jou goed voelt en blijf boven obstakels uitkijken als die deze week op je pad kunnen komen. Volg Horoscoop Stier op Facebook!

Weekhoroscoop Stier 19 t/m 25 december 2016

Blijf iets opzoeken waar jij aangetrokken door voelt. Sociaal sta jij ook sterk deze week. Wellicht dat dit een drukke periode voor je gaat worden, vooral nu dat het ook bijna kerst is heb je waarschijnlijk nog veel te doen? Veel kan mee zitten deze week, jij hebt de kracht om het beste uit je week te halen. Laat je niet afleiden, maar blijf juist gefocust waar jij gevoelsmatig tot aangetrokken voelt. Het is vooral een energetische week waardoor je veel, maar soms ook wat mindere energieën kunt gaan beproeven. Belangrijk is jezelf niet af te leiden waar jij voor staat, blijf sterk met beide voeten op de grond staan. Je kunt deze week alsnog fijne ingevingen gaan beproeven, heb vertrouwen stier op de aanpak dat voor jou vooral goed voelt! Volg Horoscoop Stier op Facebook!

Weekhoroscoop Stier 12 t/m 18 december 2016

Je kunt een bepaalde transformatie in jezelf duidelijk gaan beleven, gaan voelen maar puur op de manier hoe jij open staat naar de wereld. Hoe zelfverzekerd je bent en dat je gefocust bent op een bepaalde doel, iets om te willen bereiken in je dagelijkse leven. Veel kan gaan meezitten deze week. Blijf vooral bezig, blijf een ritme aanhouden, maar durf ook uitdagingen aan te gaan, puur door erboven te blijven staan, gefocust te blijven en goed te kijken. Zelfs kun jij een waardevolle inbreng maken bij een bepaalde situatie, dit is de uitdaging van hoe zelfverzekerd jij bent en hoever jij jezelf durft te laten zien. Veel potenties kunnen voor je gaan verschijnen, je kunt doorgroeien, je kunt succes bereiken door helemaal voor te gaan. Het kan helemaal mee gaan zitten, zorg dat je gefocust blijft.

Weekhoroscoop Stier 5 t/m 11 december 2016

Laat je leiden door je intuïtie, je gevoel dat jou iets te vertellen heeft. Denk niet al teveel bij dingen na, laat het gewoon gebeuren. Durf vooral op je gevoel te vertrouwen. Niets wat jezelf hoeft tegen kan houden om niet te doen. Geloven is jouw kracht, de energie om de dingen op jouw manier te verwezenlijken. Blijf ook bezig, vooral waar jouw gevoel naar uitgaat, waar jij van kunt genieten. Erg belangrijk om jouw energie ergens in te stoppen. Maak er iets moois van, dan krijg jij mooie dingen voor terug. Jij bent de kracht om te verwezenlijken wat in je hart ligt. Veranderingen liggen nu op de loer, maak het beste van zodat jij vooral een sterk en goed gevoel aan overhoud. Overgave en genieten op jouw manier dat is de kracht die jij kunt gaan verwezenlijken. Volg Horoscoop Stier op Facebook!

Weekhoroscoop Stier 28 november t/m 4 december 2016

Al kunnen veel Stieren een goede start maken van de week, dat is geen reden om te impulsief te zijn. Zorg meer dat jezelf onder controle houdt. Geef niet teveel geld uit dan normaal. Je gedachten kunnen deze week werkelijk op nul gaan staan. Natuurlijk is dat heerlijk want je kunt instaat zijn om van veel te genieten en werkelijk van alles mee gaan maken waar jij je voor open stelt, maar pas op, zorg dat je wel controle houdt over jezelf. Neem een ritme aan waar jij ergens op kunt focussen, neem niet teveel op je vork. Verspreid jouw taken meer, jouw energie, de kracht die jij deze week duidelijk in jezelf kunt voelen opkomen. Genieten is de sleutelwoord, maar blijf verantwoordelijk. De Stier is niet altijd instaat exact te zien wat iets in werkelijkheid is, bijvoorbeeld een probleem of juist niet instaat zijn goed te focussen. Trek je daar vooral niets veel van aan, zorg juist dat jij een bezigheid vind waar je van kunt genieten. Er kan een wereld voor je gaan openen, de energieën voelen nu fijn aan, maar tegelijkertijd ook krachtig. Manifestatie is waar jij deze week mee te maken krijgt. Zorg dat jij je verantwoordelijkheid neemt, manifesteer niet iets waar jij geen zicht of controle op hebt, maar doe juist wat in je hart ligt. Volg je dromen, maak dingen waar, jij hebt de kracht om te staan waar je wilt.