Weekhoroscoop Tweelingen 6 t/m 12 februari 2017

Tweelingen lijkt helemaal zin te hebben deze week. Wellicht ook op sociaal gebied waartoe jij aangetrokken voelt. Deze week draait allemaal om de kracht te beproeven en verlangen naar bepaalde connecties. Laat jezelf helemaal gaan en uiten, jij bent op kracht en waar jij juist de voordelen uit kunt halen. Soms kan het diepgaand zijn of sterke emoties naar boven komen, maar bovenal luister naar die sterke gevoelens die deze week kunnen opkomen, juist door te luisteren zul jij met jezelf een diep intuïtieve verbintenis kunnen gaan ervaren. Volg Horoscoop Tweelingen op Facebook!

Weekhoroscoop Tweelingen 30 januari t/m 5 februari 2017

Dit kan een ideale week zijn om eens prioriteiten te stellen. Juist voor jezelf. Richt je op een doel want daar is het ideale moment voor. Je kunt instaat zijn veel voor elkaar te krijgen. Geloof is de sleutelwoord, Tweelingen. Jouw persoonlijke instelling bepaald wat jij aan zal trekken van buitenaf.

Richt je vooral alleen op de goede dingen en dan kan dit weleens een perfecte week voor je gaan worden. Later In de week lijkt je vooral op sociaal gebied helemaal op kracht te zijn en waar je instaat bent alles helder te doorzien, maak er wat van.

Weekhoroscoop Tweelingen 23 t/m 29 januari 2017

Deze week is vooral een goed moment bij het maken van keuzes en veranderingen. Loslaten van waar jij belemmeringen in ervaart in jezelf en dan pas ben jij instaat veel energieke in je dagelijkse leven te stappen. Er zal loop van de week vooral veel helderheid voor je gaan verschijnen, jij bent instaat meer te zien dan in de afgelopen periode. Maar daarbij is belangrijk jezelf te ontbinden van emoties, onzekerheden, twijfels en andere negatieve gevoelens. Dan pas ben jij instaat meer te ZIEN. Op het moment dat jij energieke zult voelen ben jij instaat veel te kunnen verwezenlijken en waar het helemaal mee kan zitten. Tijd om bij jezelf goed na te denken waar jij de aankomende periode aan wilt werken, zoek vooral iets op waar jij nog energieke en gedreven in voelt, ga aan de slag waar jouw verlangen naartoe gaan, volg je dromen. Jij hebt de kans om werkelijk iets te kunnen gaan realiseren. Gebruik je verbeeldingskracht, Tweelingen. Volg Horoscoop Tweelingen op Facebook!

Weekhoroscoop Tweelingen 16 t/m 22 januari 2017

Begin deze week kun je meer tijd nodig hebben dan normaal. neem die tijd vooral tweelingen. Zorg dat je tussendoor vooral meer ontspanning opzoekt., vooral in iets waar jij plezier in kunt hebben. Loop van de week zal de liefde meer gaan heersen, doe daar wat mee, geluk kan je hierin helemaal mee gaan zitten. Het draait deze week ook om relaties, onderneem iets met vrienden, wellicht is dit ook precies wat je ergens deze week wel kunt gebruiken. Blijf vooral genieten, want dat is uiteindelijk waar het om draait. Je zult ook helder alles onder ogen kunnen zien, wellicht een goed moment om dan ook meer stil te staan bij bepaalde keuzes of doelen, juist dat waar jij aangetrokken door voelt. Pak het helemaal op jouw manier aan, geniet, neem je tijd en alles zal prima gaan verlopen. Volg Horoscoop Tweelingen op Facebook!

Weekhoroscoop Tweelingen 9 t/m 15 januari 2017

Sociaal is de tweelingen helemaal op kracht. Communicatie is een eitje. Je bent instaat helder te zien. Maar donderdag is het de volle maan, daar kun je wel een bepaalde storing verwachten waarbij emoties en verwarringen sneller kunnen ontstaan. Blijf erboven staan en laat je absoluut niet meesturen door moeizame energieën. Blijf ergens een houvast in aanhouden, juist door een bezigheid te hebben waar jij je aandacht en energie in kwijt kunt zul jij ook beter instaat zijn je evenwicht vast te houden. Volg Horoscoop Tweelingen op Facebook!

Weekhoroscoop Tweelingen 2 t/m 8 januari 2017

Blijf waar het even niet mee kan zitten overzien, kijk verder juist door deze week meer af te stemmen op je gevoel. Intuïtief kun je ook sterk verbonden voelen, puur door vooral naar je diepste wezen te blijven afstemmen, je gevoel. Zelfvertrouwen is de sleutel. Ingevingen kunnen helder zijn waar jij veel aan kan hebben. Zoek juist deze week de bezigheid op waar jij goed in bent en helemaal tevreden bij voelt. Op sociaal gebied kan ook een sleutel aanwezig zijn wat jou nieuwe mogelijkheden of inzichten kan bieden. Volg Horoscoop Tweelingen op Facebook!

Weekhoroscoop Tweelingen 19 t/m 25 december 2016

Zorg hoe dan ook dat je jouw evenwicht in jezelf sterk blijft aanhouden. Door de huidige opkomende energieën van Mars kan wellicht iets op je pad verschijnen waardoor je snel beïnvloedbaar bent. Belangrijk is om de nodigde actie te ondernemen om jezelf niet te laten ondermijnen door je omgeving. Blijf juist op je eigen manier focussen, juist waar jij aangetrokken door voelt. Er kunnen nog veel heldere momenten gaan verschijnen wat leidt tot duidelijke ingevingen op bepaalde gebieden. Waarschijnlijk nu dat de kerst einde van de week aanbreekt zal het een drukke week voor je gaan worden. Zorg in ieder geval voor dat je tussendoor voldoende rust neemt, maar blijf jezelf wel activeren door iets op te zoeken waar jij aangetrokken door voelt. Wat belangrijk is dat je door alle invloeden jezelf niet laat beïnvloeden, blijf zelfverzekerd gefocust op je eigen, op jouw eigenwijzer manier. Want je geest is duidelijk instaat om te zien wat de realiteit is. Volg Horoscoop Tweelingen op Facebook!

Weekhoroscoop Tweelingen 12 t/m 18 december 2016

Blijf deze week vooral gefocust, jij bent instaat bepaalde vooruitgang te maken. Werk aan ideeën, of iets wat jij graag zou willen bereiken. Jezelf uitdagen door een stap verder te zetten wat je normaal gesproken niet zo snel zou doen kan juist iets moois gaan uitkomen, zet verwachtingen opzij maar zie gewoon wat ervan komt. Veel kan mee gaan zitten deze week. Kwestie van jezelf openstellen, juist je zelfverzekerdheid kan deze week uitdagend zijn, dat is de proef hoever jij jezelf durft laten gaan, dan pas kun jij die ritme vinden waar veel kan mee zitten en waar jij veel plezier kunt verwachten deze week.

Weekhoroscoop Tweelingen 5 t/m 11 december 2016

Neem de week niet al te serieus, zoek juist wat meer op waar jij van gaat genieten. Wellicht wat meer avontuur opzoeken, iets leuks doen met vrienden of familie. In ieder geval laat je niet al teveel leiden vanuit het denken, maar durf meer een overgave aan te nemen door jezelf te laten leiden vanuit je gevoel, juist die dingen waar jij van kunt genieten en waar jij je energie in kwijt kunt. Bezig blijven is wat deze week belangrijk blijft, juist iets waar jij op je eigen manier mee aan de slag kunt gaan, waar jij je energie in kwijt kunt en waar je gevoel in ligt. Jij bent instaat om meer te verwezenlijken dan je bewust van bent. Activeer jezelf en zoek die ritme om heerlijk te blijven genieten. Vooral nu de feestdagen steeds dichterbij komen kan het een goed moment zijn om hier alvast goed op voor te bereiden. Maak het beste van, Tweelingen en doe het gewoon zonder al teveel bij na te denken. Kwestie van vertrouwen dat jij de juiste doet, gewoon laten leiden vanuit je gevoel en zie waar het allemaal naartoe leidt. Volg Horoscoop Tweelingen op Facebook!

Weekhoroscoop Tweelingen 28 november t/m 4 december 2016

Laat vertrouwen zien, Tweelingen. Werk naar een eenheid met anderen. Sociaal kun je veel meer tot aangetrokken voelen. Dat is een goede ding, maar pas op waar jezelf naartoe leidt. Blijf zelfbewust en loop niet altijd direct van stapel. Er heersen allerlei invloeden met energieën van buitenaf. De taak aan jou is om tussen alle energieën jouw plekje te vinden. Die plekje die aanwezig is in je gevoel, jouw hart en waaruit jij verder van kunt genieten. Manifesteer hoe jij de dingen graag ziet. Voorkom onderlinge situaties of zelfs conflicten. Kijk verder, toon meer vertrouwen, blijf oplossingsgericht en zorg dat jij je evenwicht vasthoudt. Er heersen grote krachten deze week, ook de kracht van manifestatie, doe daar goede dingen mee, Tweelingen. Blijf je hart volgen, toon begrip en vind jouw weg.. Wellicht klinkt het uitdagend, maar dat is het niet. Waar het om draait is dat jij je weg vind. Zoek dus de dingen op waar jij helemaal van kunt genieten. Wellicht ga je deze week de kerstboom optuigen? in ieder geval blijf de dingen zoeken waar jij je energie op kunt focussen, tegelijkertijd geniet en waar jij je energie in kwijt kunt.