Weekhoroscoop Vissen 6 t/m 12 februari 2017

Er kan veel teweeg worden gebracht deze week. Diepgaande emoties en andere gevoelens komen sneller naar boven. Probeer daar vooral naar te luisteren. Doorbreek bepaalde belemmeringen. Want dankzij de volle maan op vrijdag kun je ook veel voordelen gaan beproeven. Juist door een stap verder te zetten, De maan zorgt dat je helemaal tot je kracht zult komen. Omarm alles wat zich deze week aan je openbaart. Luister, voel en zie, dat is waar jij de intensiteit kunt omzetten naar iets moois.

Maak deze week helemaal op jouw manier. Je zult instaat zijn alles aan te kunnen, maar zoek ook plezier op, neem vooral niet alles al te serieus. Het gaat juist om die ritme te vinden waar jij instaat zult zijn een heel ander weg in te slaan en waar jij de komende periode flink van kunt gaan genieten. Volg Horoscoop Vissen op Facebook!

Weekhoroscoop Vissen 30 januari t/m 5 februari 2017

Wellicht dat je deze week te maken krijgt met een bepaalde verandering. Er heerst deze week veel energie om ook veel klaar te kunnen krijgen. Maak er gebruik van, benut die krachtige energieën van de maan om te streven naar een doel, durf ook te dromen. Geloven is de sleutel. Jouw stemming en persoonlijke instelling bepaald wat op je af komt als een magneet. Het kan helemaal mee gaan zitten, Volg je verlangen, tijd om te realiseren waar jij naar uitgaat. Er kunnen onrustige momenten tussen zitten, maar jouw stemming is bepalend.

Het is deze week ook de geschikte moment om prioriteiten te stellen, of juist afleiding wat jou wellicht veel goed kan doen om verlost te worden van alle drukke en soms onstuimige momenten die voor jou te wachten staat. Einde van de week zal het ook meer gaan draaien om je sociale aspect, benut dit door wellicht iets leuks te ondernemen met vrienden of familie. Maak van deze week jouw week vissen en geloof. Je bent tot zoveel meer instaat dan je voor mogelijk kunt houden. Geloof in het onmogelijke, want je zult instaat zijn om iets te kunnen realiseren. Tijd voor actie!

Weekhoroscoop Vissen 23 t/m 29 januari 2017

Dit is niet alleen een nieuwe week maar ook een geheel nieuwe periode. Dit is de week van transformatie waar jij werkelijk iets kunt gaan manifesteren. Ook nieuwe mogelijkheden kunnen voor je in het verschiet liggen. Zie alles vol vertrouwen tegemoet. Jij kunt nu de kracht beproeven om ervan te maken wat jij van wilt maken. Stel je helemaal open, zoek iets op waar jij energieke en gedreven in kunt gaan voelen. Laat je helemaal meenemen in een ritme om vooral te genieten. Blijf luisteren naar je gevoel en wees de leider van je eigen kracht! Laat gaan waar jij belemmeringen in ervaart, dan ben jij instaat de nieuwe te omarmen. Manifesteer wat jij wilt zien, jouw innerlijke staat en instelling is wat jij ook naar je toe zal trekken in de komende periode. Ga aan de slag Vissen. Toon voor de rest ook meer verantwoordelijkheid, maar laat je niet leiden. Zorg dat jij de dingen meer vanuit je hart en gevoel gaat aanpakken want dat is waar jij de kracht kunt vinden om te manifesteren. Jij creëert je eigen werkelijkheid. Dat is de kracht die nu sterk aanwezig is. Niets hoeft ook uitdagend te zijn, want jij maakt wat jij ervan wilt maken. Volg Horoscoop Vissen op Facebook!

Weekhoroscoop Vissen 16 t/m 22 januari 2017

Je kunt deze week meer verlangen naar rust. Heb jij de laatste tijd ook zo’n hectische tijd gehad? Nu is het moment om meer een moment voor jezelf te nemen. Zoek dan vooral voldoende ontspanning op, je kunt het nodig hebben om alles beter op een rijtje te zetten. Eis in ieder geval niet al teveel van jezelf, want uiteindelijk zul je daar niet gelukkiger op gaan voelen.  Blijf het aanpakken waar jij goed bij voelt. Door voldoende tijd voor jezelf te nemen, zul je daarna ook beter instaat zijn een heldere beeld te scheppen, wat uiteindelijk ook een goed idee kan zijn om meer stil te staan bij bepaalde doelen of andere wensen. Doe het deze week vooral op jouw manier. Verplicht jezelf tot niets. Jouw verlangen kunnen sterker zijn dan ooit, zie waar dat naartoe leidt vissen en durf veranderingen te maken. Volg Horoscoop Vissen op Facebook!

Weekhoroscoop Vissen 9 t/m 15 januari 2017

Intensiteit kan deze week behoorlijk gaan toenemen voor vissen. Vooral omdat het donderdag de volle maan is waar behoorlijk wat emoties teweeg kan worden gebracht. Probeer je vooral niet al te snel te beïnvloeden, vissen. Zeg niet iets waar je spijt van kunt krijgen. Een romantische persoon ben je deze week zeker, probeer op die vlak vooral meer op te zoeken om te genieten. Loop van de weekend zal de rust meer gaan toenemen. Volg Horoscoop Vissen op Facebook!

Weekhoroscoop Vissen 2 t/m 8 januari 2017

De kracht is juist onderling te vinden. Zoek meer bezigheden op sociaal gebied. Laat je meer leiden vanuit jouw gevoel. Jouw verlangen, dromen of andere diepere gevoelens wat nu erg krachtig is, doe daar wat mee vissen. Intuïtief kun je loop van de week ook sterker verbonden voelen. Volg jouw eigen intuïtieve ingevingen, puur door meer te laten leiden vanuit jouw gevoel. Wellicht dat anderen jouw input ook ergens goed kunnen gebruiken. Juist anderen kunnen jou weleens inspireren, maar ook andersom. Ga ervoor. Vertrouwen kan wellicht een uitdaging zijn, maar overtref jezelf, puur door gewoon te gaan. De kracht en energie is nu helemaal aanwezig om werkelijk iets van te kunnen maken. Zoek dus bezigheden op, blijf jezelf activeren, dan ben jij op kracht! Volg Horoscoop Vissen op Facebook!

Weekhoroscoop Vissen 19 t/m 25 december 2016

Volg je verlangen, je dromen. Door de opkomende energieën van Mars kun je veel voordelen deze week gaan beproeven, juist doordat veel helderheid kan ontstaan. Maar ook kun je een dieper besef onder ogen gaan zien met betrekking tot je denken en emoties. Zie dat deel vooral onder ogen. Juist dan kun jij zelfs instaat zijn een positieve verandering te maken, als jij bereid bent een verdere stap te zetten. Zelfbewustheid op jouw persoonlijke vlak dat is waar het deze week om draait. Nu dat de kerstdagen bijna zover zijn is zal het waarschijnlijk een drukke week voor je gaan worden. Maar zorg dat je ook tijd blijft nemen om alles voor jezelf te verwerken. Als iemand om een gunst vraagt denk er voor jezelf extra goed over na. Blijf het op jouw manier aanpakken. Veel helderheid zal deze week ontstaan, neem daarom je voordelen. Wellicht dat jij instaat bent om deze week een belangrijke keuze te maken naar een goede richting. Volg Horoscoop Vissen op Facebook!

Weekhoroscoop Vissen 12 t/m 18 december 2016

Werk naar een bepaalde doel, een wens om iets te willen. Ga ervoor, de kracht is nu aanwezig om iets onbewust te gaan manifesteren. Gewoon door met iets te starten waar jouw hart naar uitgaat, door gewoon te doen zonder al teveel bij na te denken en te letten op verwachtingen. Vind een bepaalde ritme door juist te starten waar jouw verlangen naar uitgaan. Zelfvertrouwen kunnen deze week op proef worden gesteld, vind jouw weg hieruit door juist gefocust te blijven en niet te laten afleiden door buitenaf. Jij bepaald je eigen werkelijkheid, jij bent diegene die iets ervan moet maken. Neem je eigen kracht in handen en vind iets waar jij mee aan de slag kunt gaan en waar jouw hart naar uit gaat. Gewoon doen, dat is waar jij de kracht in kunt vinden om iets te manifesteren, de kracht waarbij wellicht nieuwe wegen voor je kunnen gaan openen.

Weekhoroscoop Vissen 5 t/m 11 december 2016

Alles komt deze week samen, beproef de kracht door jezelf over te geven aan je gevoel, laat gedachten en belemmeringen gaan. Zorg dat jouw gevoel goed zit want onbewust of bewust zul jij in je dagelijkse leven meer gaan zien wat in jouw gevoelswereld zit. Verwezenlijken vanuit jouw gevoel, dat is de energieën die de komende dagen heerst. Activeer jezelf door die bezigheden op te zoeken waar jij van kunt genieten, waar je gevoel ligt, jouw hart naar uitgaat. Soms is het een kwestie van een bepaalde overgave, puur door jezelf daarin te vertrouwen, jouw gevoel. Dit kan letterlijk een helende werking op je hebben, maak het beste van en zorg dat jij deze week die goede gevoel in jezelf vasthoud. Door juist die bezigheden op te zoeken waar jij van kunt genieten kun je soms beter instaat zijn die goed gevoel vast te houden, doe dat. Want dit is de week van verwezenlijken wat in jouw gevoelswereld plaats vind. Volg Horoscoop Vissen op Facebook!

Weekhoroscoop Vissen 28 november t/m 4 december 2016

Maak een goede start van deze week. Jij kunt werkelijk iets gaan manifesteren waar jouw hart ligt. Nieuwe mogelijkheden kunnen voor je in verschiet liggen. Zie de week vooral vol vertrouwen tegemoet. Jij hebt de kracht om ervan te maken wat jij wilt. Stel jezelf open, zoek activiteiten op. Ook sociaal kun je erg aangetrokken voelen. Laat je helemaal meegaan in deze ritme door te genieten. Luister naar je gevoel, zet verstand meer op nul en manifesteer wat jij graag wilt zien. De kracht en energie is in jezelf aanwezig om wat ervan te maken! Ga aan de slag Vissen. Toon voor de rest ook meer verantwoordelijkheid, maar laat je niet leiden. Zorg dat jij de dingen meer vanuit je hart, jouw gevoel gaat aanpakken want dat is waar jij de kracht kunt vinden om te manifesteren. Jij creëert je eigen werkelijkheid deze week. Dat is de kracht die nu sterk aanwezig is. Niets hoeft ook uitdagend te zijn, want jij maakt wat jij ervan wilt maken.