Weekhoroscoop Waterman 6 t/m 12 februari 2017

Tijd voor actie. Ook is dit de week van transformatie. Het kan intens worden, maar juist door naar te luisteren en iets mee te doen ben jij instaat overal een oplossing in te vinden. Dankzij de sterk wordende maan die vrijdag in haar meeste optimistische staat is ben jij instaat een helder beeld te scheppen en helemaal van te maken op jouw manier. Zie waar jij loop van de week naar aangetrokken voelt, doorbreek ook je belemmeringen met wat wellicht deze week op je pad komt. Je zult dan helemaal op je kracht voelen, want dat ben jij. Luisteren naar die diepere gevoelens en emoties die deze week sneller teweeg worden gebracht, dat is jouw innerlijke kind.

Door daar naar te luisteren en te doen waar jij naar aangetrokken voelt van binnen zul jij sterker intuïtief verbonden voelen. Beproef de voordelen, juist om precies de werkelijkheid onder ogen te zien. Zoek deze week ook de plezier op. Op sociaal gebied zul jij ook helemaal op kracht zijn. Maar ook de liefde heerst deze week, een goed moment om daarin ook extra bijzonder te maken. Geniet ervan, waterman. Volg Horoscoop Waterman op Facebook!

Weekhoroscoop Waterman 30 januari t/m 5 februari 2017

Neem vooral voldoende tijd om stil te staan naar je eigen wensen en verlangen. Durf ook te dromen. Er heerst door de maan volop energie. Waar ook veel kan mee zitten en waar je werkelijk veel voor elkaar kunt krijgen. Jouw stemming en persoonlijke instelling bepaald wat jij uiteindelijk aantrekt. De manier hoe jij voor de dag komt, bepaald wat op je pad komt. Geloof is de sleutelwoord.

Tijd voor actie, streef naar een doel, durf een verandering te maken. Je kunt vooral instaat zal een helder beeld te scheppen, neem je voordelen daaruit. Haal alles uit je kast om je doel te verwezenlijken. In de weekend zal de rust meer wederkeren, zoek dan vooral die rust op of ga iets leuks ondernemen met vrienden of familie want dan  zal het ook meer gaan draaien om je sociale aspect.

Weekhoroscoop Waterman 23 t/m 29 januari 2017

Je kunt deze week op verschillende vlakken aangetrokken voelen, maar haal het beste uit jezelf deze week, Waterman. Jouw innerlijke staat en instelling is wat jij ook zal aantrekken. Kom goed voor de dag, stel je open, volg je hart en vind die ritme in jouw gevoelswereld. Dit is een week van transformatie en manifestatie waar jouw verlangen naartoe gaan. Vind je ritme, er kunnen ook nieuwe mogelijkheden voor je in het verschiet liggen. Een goed moment om bezigheden op te zoeken waar jij vooral van kunt genieten, hou dit gevoel vast en manifesteer verder, maak het beste van. Je kunt sprongen vooruit zetten, puur door ervoor te staan, stel je open, niets wat tegen hoeft te zitten. Het is wat jij deze week ervan maakt! Jij hebt de kracht met wat jij tot werkelijkheid brengt. Jij bent de leider. Pak die draad op en geniet. Volg Horoscoop Waterman op Facebook!

Weekhoroscoop Waterman 16 t/m 22 januari 2017

Wellicht dat je de laatste week wat intense belevingen hebt gehad? Deze week kun je vooral een heel andere tijd verwachten, veel voordelen kunnen op je pad komen. Een goed moment om stil te staan bij je doelen of andere wensen. Je kunt instaat zijn een helder beeld te scheppen. Maar wat wel belangrijk is dat je ook voldoende ontspanning tussendoor blijft opzoeken, juist dan pas ben je beter instaat te genieten. Eis niet al teveel, vind meer een ritme waar jij tevreden bij voelt. Juist door je tijd te nemen ben je veel beter instaat om een beter beeld te scheppen. Ook relaties is wat vanaf woensdag om zal draaien. Ga iets plannen met je vrienden, doe iets leuks op sociaal gebied, onderlinge contacten kunnen voor jou veel goed doen. Geniet van je week, waterman. Maar neem je tijd en pak het vooral helemaal op jouw manier aan! Volg Horoscoop Waterman op Facebook!

Weekhoroscoop Waterman 9 t/m 15 januari 2017

Dit kan weleens een heerlijke start van de week gaan worden, waar het vooral energetisch kan zijn. Maar ook de intensiteit neemt de komende week behoorlijk toe, want donderdag is het de volle maan. Belangrijk is voorbij emoties en andere verwarringen te kijken die loop van de week sneller kunnen ontstaan. Durf een stapje terug te doen, laat je vooral niet meeslepen of door iets te gaan zeggen waar je later spijt van kunt krijgen. Loop van de weekend zal het weer wat rustiger gaan worden. Volg Horoscoop Waterman op Facebook!

Weekhoroscoop Waterman 2 t/m 8 januari 2017

Jouw diepste verlangen, dagdromen of andere diepe gevoelens kunnen tot meer leiden dan je beseft. Probeer je afstemming te vinden door meer te leiden vanuit je gevoel, want dat is wat deze week krachtig is. Intuïtief kun je loop van de week ook sterker verbonden voelen. Kijk verder, juist door meer vanuit je gevoel te laten leiden. Sociale contacten kunnen wellicht ook inspiratie opleveren of zelfs duidelijkheid. Blijf open staan naar anderen, Wellicht dat sommige mensen jouw input ook wel ergens goed bij kunnen gebruiken. Het draait allemaal om vertrouwen deze week, naar jezelf maar ook naar anderen. Vind jouw afstemming er kan dan weleens een wereld voor je gaan openen. Wellicht nieuwe ideeën of inspiratie. Vind jouw afstemming, dit kan een prima week worden, zolang je maar voor gaat! Volg Horoscoop Waterman op Facebook!

Weekhoroscoop Waterman 19 t/m 25 december 2016

Dit is een perfecte week om goede prioriteiten te stellen. Jij bent instaat een duidelijk zelfbeeld te hebben, jij weet als geen ander hoe iets moet aanpakken. De week kan vooral energetisch zijn, wat ook kan leiden tot een bepaald besef in jouw persoonlijke situatie. Je kunt ook een spiegel voor je gaan krijgen waarbij je sterk de manier van jouw denken en emoties onder ogen gaat zien. Door deze duidelijkheid kun je ook veel voordelen uithalen. Het kan waarschijnlijk een drukke week gaan worden, vooral nu de kerst bijna is aangebroken. Maar laat je niet afleiden van de werkelijkheid, niet door anderen. De energieën zijn energetisch waardoor je alle kanten aangetrokken kunt voelen. Blijf geaard, blijf met beide voeten op de grond te staan en door ook wat extra tijd voor jezelf te nemen. Bij het maken van een keuze is het beste om extra goed over na te denken, juist om het even laten te bezinken in jezelf. Blijf die houvast aanhouden door op een manier aan te blijven pakken wat voor jou goed voelt. Volg Horoscoop Waterman op Facebook!

weekhoroscoop Waterman 12 t/m 18 december 2016

Let niet teveel op de mindere dingen of waar jij een belemmering in ervaart. Juist nu is de kracht te vinden door gewoon te doen en niet teveel te laten leiden door verwachtingen. Alles draait nu om hoever jij jezelf een duw durft te geven om vol zelfvertrouwen jouw ritme te vinden. Volg je wensen, je dromen, je kunt nu werkelijk instaat zijn iets te manifesteren, iets waar je nog niet geheel bewust van bent ligt in handbereik. Nieuwe wegen kunnen voor je gaan openen, puur door jezelf open te stellen en ervoor te gaan dat is de kracht die de komende dagen heerst. Zet die stap zonder teveel te laten leiden naar bepaalde verwachtingen, de kracht is door gewoon te doen!

Weekhoroscoop Waterman 5 t/m 11 december 2016

Deze week is een goed moment waar je bepaalde ideeën juist kunt bekrachtigen en werkelijk kunt gaan verwezenlijken. Die kracht is te vinden hoe jouw gevoelswereld zich bevindt. Laat jezelf nu vooral meer leiden vanuit je gevoel, zorg dat die gevoel goed zit. Laat het denken meer los, vooral waar struikelblokken in aanwezig zijn. Juist door gewoon een simpele ritme aan te nemen en meer over te geven aan je gevoel ben jij instaat intuïtief sterker verbonden te worden. Datgene wat in jouw gevoel zit, zal zich deze week in je dagelijkse leven gaan verwezenlijken. Activeer jezelf om die bezigheden op te zoeken waar jij van kunt genieten, waar je gevoel in ligt, waar je hart naar uitgaat. Zoek die bezigheden op, dat is jouw stabiliteit. Ook kun je meer sociaal aangetrokken gaan voelen, wellicht goed moment om eens iets samen te gaan ondernemen. Maak het beste van, jouw gevoel bepaald wat zich in je dagelijkse leven zal laten zien. Volg Horoscoop Waterman op Facebook!

Weekhoroscoop Waterman 28 november t/m 4 december 2016

Je kunt deze week op allerlei vlakken sterk aangetrokken voelen. Zorg dat jij het beste van deze week maakt, Waterman. Doe dit met een goede instelling, stel je open, volg je hart en vind de ritme in jouw gevoelswereld. Soms moet je gewoon je verstand op nul zetten om beste van te kunnen maken. Manifestatie is de kracht die deze week sterk aanwezig is. Daarom is het erg belangrijk alles vanuit een goed gevoel in jezelf aan te pakken. Vind je ritme en nieuwe mogelijkheden kunnen zelfs voor je in verschiet liggen. Een goed moment om bezigheden op te zoeken waar jij vooral van kunt genieten, hou dit gevoel vast en manifesteer verder, maak het beste van. Je kunt sprongen vooruit zetten, puur door te durven staan, stel je open, niets wat tegen hoeft te zitten. Het is wat jij deze week ervan maakt! Jij hebt de kracht wat jij tot werkelijkheid brengt. Jij bent de leider. Pak die draad en geniet, want genieten is de sleutelwoord.