Weekhoroscoop Weegschaal 6 t/m 12 februari 2017

Wees deze week extra alert met betrekking tot gevoelens en emoties. Het kan soms behoorlijk intens gaan worden. Maar zie het positief. Juist zul je steeds beter instaat zijn een helder beeld te scheppen met hoe iets werkelijk in elkaar zit. Juist door te luisteren en toe te laten zul je alles veel helder kunnen gaan beleven en waar jij instaat zult zijn om jouw voordelen hier ook uit te kunnen halen. Juist door te luisteren met wat jij diepgaand kunt gaan ervaren in jezelf. Blijf goed luisteren naar die signalen. Zie het onder ogen, dan pas zul jij ook sterker intuïtief verbonden voelen en waar jij instaat zult zijn een helder beeld te scheppen.

Dit is allemaal te danken aan de volle maan die op vrijdag helemaal op kracht is. Op sociaal gebied lijkt je een bepaalde stabiliteit te beschikken, wellicht zul je deze week aangetrokken voelen om iets te ondernemen, doe dat vooral. Laat alles toe wat deze week op je pad komt. Geniet ook vooral met alles wat zich deze week aan jou openbaart. Volg Horoscoop Weegschaal op Facebook!

Weekhoroscoop Weegschaal 30 januari t/m 5 februari 2017

Je kunt deze week onrustiger gaan voelen, door de  maan zijn er veel energieën aanwezig. Het kan soms onstuimig zijn. Maar jouw stemming en persoonlijke instelling bepaald wat jij zal aantrekken van buitenaf. Tijd om prioriteiten te stellen, maar ook om eens meer stil te staan naar je eigen wensen. Je kunt werkelijk instaat zijn iets te realiseren wat binnen jouw doel ligt. Geloven is de sleutelwoord. Een week om actie te ondernemen en gebruik te maken van de energieën waar jij instaat kunt zijn jouw verlangen te manifesteren. Jouw stemming is wat jij van buitenaf aantrekt als een magneet.

Blijf daarom een balans in jezelf aanhouden, dit lijkt alleen mogelijk te zijn door juist niet stil te zitten. Haal alles uit je kast en veel zal mee zitten. Zolang jouw stemming en instelling maar goed zit. Einde van de week kan het een geschikte moment zijn om meer order te stellen in zaken, maar zoek ook wat meer afleiding op, juist door te genieten kun jezelf bevrijden van alle drukte die de gehele week innerlijk aanwezig is.

Weekhoroscoop Weegschaal 23 t/m 29 januari 2017

Concentreer deze week op nieuwe mogelijkheden. Jij hebt de kans om jezelf  te transformeren. De kracht is vanaf nu aanwezig om iets te manifesteren waar jij vooral energiek in gedreven in voelt. Jij kunt nu instaat zijn een veel heldere beeld te scheppen, dan in de afgelopen periode. Wat wel belangrijk kan zijn is om NU los te laten waar jij belemmeringen in ervaart. De keuze die jij nu maakt, bepaald wat de aankomende periode op je pad komt. Haal daarom het beste uit je week. Volg je hart dan ben jij instaat iets moois manifesteren. Hou dat gevoel vast waar jij in jezelf heerlijk en aangenaam bij voelt. Zoek bezigheden op, maar wees ook verantwoordelijk. Laat je niet leiden, maar wees de leider over je eigen kracht. Jij kunt werkelijk iets van maken! Stel je open, Weegschaal er kunnen mooie dingen voor je in verschiet liggen. Volg Horoscoop Weegschaal op Facebook!

Weekhoroscoop Weegschaal 16 t/m 22 januari 2017

Heb je de laatste week een wat hectische tijd gehad of waar bepaalde dingen niet helemaal soepel ging? Deze week kun je vooral veel voordelen gaan beproeven, je kunt meer evenwichtig gaan voelen, je bent instaat probleemloos vooruit te werken en veel helder onder ogen te zien. Een goed moment om ook eens meer stil te staan bij je wensen, verlangen en doelen. Maar wat deze week wel belangrijk is je tijd te nemen, zorg dat je ook geniet, weegschaal. Zoek voldoende ontspanning. Teveel gaan eisen zul je uiteindelijk niet gelukkiger van  worden. Blijf goed luisteren naar je gevoel waar jij tevreden bij voelt. Ook de liefde en relaties heersen deze week. Besteed daar  ook wat meer aandacht aan, maak onderling meer plezier. Ga iets ondernemen op sociaal gebied. Juist onderlinge evenwicht bewaren is wat ook belangrijk is. maak wat van je week, het kan helemaal mee gaan zitten. Volg Horoscoop Weegschaal op Facebook!

Weekhoroscoop Weegschaal 9 t/m 15 januari 2017

De week kan weleens een fantastische begin voor je gaan worden. Loop van de week kun je vooral veel voordelen gaan verwachten. Maar houdt wel rekenschap dat het ook behoorlijk intens kan gaan worden, donderdag is het namelijk de volle maan. Gericht bezigheden blijven zoeken, zo zul je deze week minder beïnvloedbaar zijn door bepaalde emoties of zelfs verwarringen. Loop van de weekend keert de innerlijke rust meer terug. Volg Horoscoop Weegschaal op Facebook!

Weekhoroscoop Weegschaal 2 t/m 8 januari 2017

Blijf voorbij situaties of andere conflicten kijken, Weegschaal. Juist jouw gevoel kan zoveel meer vertellen, ook over je eigen behoeftes. Probeer die afstemming te vinden vanuit je diepste gevoel en van daaruit kun jij een sterk intuïtieve verbinding voelen met je diepste zelf. Zelfvertrouwen kan deze week wellicht in uitdaging komen te staan. Maar blijf controle houden, juist door te blijven afstemmen waar je verlangen naartoe leiden. Sociale contacten kunnen deze week ook veel goed doen. Wellicht dat iemand jou juist ergens bij kan inspireren. Blijf jezelf activeren weegschaal. Volg Horoscoop Weegschaal op Facebook!

Weekhoroscoop Weegschaal 19 t/m 25 december 2016

Nu dat het bijna kerst is kan er veel positiviteit gaan heersen. Haal het beste uit je week. Met de opkomende energieën van Mars kun je ook veel voordelen uit je week gaan halen. Heb sowieso een bepaalde doel, belangrijk is jezelf te blijven activeren, juist door een bezigheid op te zoeken waar jouw gevoel naar uitgaat. Het draait deze week vooral om jouw persoonlijkheid. De huidige energieën kan je dieper dingen laten beseffen, het brengt je dieper naar jouw innerlijke zelf. Laat je daarom niet afleiden door anderen, maar blijf juist op een manier aanpakken wat voor jou goed voelt. Belangrijk is om te blijven focussen op jezelf, juist door een bewustwording waardoor je veel voordelen kunt gaan beproeven. juist om een dieper zelfbeeld te krijgen maar ook de manier van jouw denken en emoties is wat deze week centraal staat. De energieën zijn vooral energetisch waardoor veel verschillende indrukken op je af kunnen gaan komen. Daarom is het belangrijk op jouw manier te blijven focussen, blijf het aanpakken wat voor jou goed voelt. Durf een verandering te maken. Juist omdat je deze week een duidelijke zelfbeeld kunt krijgen ben jij instaat om de werkelijkheid goed onder ogen te zien. Neem je voordelen weegschaal en blijf genieten van je week. Volg Horoscoop Weegschaal op Facebook!

Weekhoroscoop Weegschaal 12 t/m 18 december 2016

Nieuwe wegen kunnen voor je gaan openen deze week. Blijf gefocust op ideeën of juist door met iets aan de slag te gaan wat nog moet gebeuren. Het kan je nu heel makkelijk af gaan om iets te bereiken. Het is ook een kwestie van zelfvertrouwen, dat is de uitdagend aspect die voor deze week geldt. Laat je niet afleiden door mindere gedachten, juist nu kun je makkelijke instaat zijn jezelf te belemmeren, doe dat niet! Ga niet teveel af op verwachtingen maar doe het gewoon zonder al teveel bij na te denken. Blijf gefocust, vind een actieve ritme door een bepaalde bezigheid te hebben en dan pas ben jij instaat veel te overzien en verder te kunnen kijken wat uiteindelijk nieuwe wegen voor je kunnen gaan openen.

Weekhoroscoop Weegschaal 5 t/m 11 december 2016

Bereid jezelf al helemaal voor op de feestdagen. Haal nu alvast het beste uit alles. Laat jezelf helemaal overgeven aan een gevoel om geheel te genieten op jouw manier. De kracht is aanwezig om letterlijk te kunnen verwezenlijken wat in je gevoel ligt. Denk er niet al teveel bij na, durf je te laten leiden vanuit je gevoel. Dan ben jij instaat intuïtief sterker verbonden te worden en jezelf te activeren om bezigheden op te zoeken waar jij van kunt genieten, waar jouw gevoel ligt, die kracht dat is waar jezelf op moet toevertrouwen. Maak het beste van. Verwezenlijk de dingen waar jij van kunt genieten en daar zul jij op langer termijn nog veel plezier aan kunt beleven. Overgave en verwezenlijken op jouw manier. Zorg dat jouw gevoel goed zit en stabiel, want wat in jouw gevoelswereld zit, zul jij onbewust of bewuster gaan verwezenlijken in jouw dagelijkse leven, jouw ritme. Volg Horoscoop Weegschaal op Facebook!

Weekhoroscoop Weegschaal 28 november t/m 4 december 2016

Focus jezelf op mogelijkheden, Weegschaal. Jij hebt nu een balans te pakken om vooruitgang te maken. Bekijk de wereld met een positieve open blik. De kracht is nu aanwezig om te manifesteren waar jouw hart ligt. Focus je ergens op, zoek bezigheden op, maar ook op sociaal gebied. Jij kunt de wereld aan. De energieën zijn nu zeer krachtig om iets van te maken. De energieën voelen goed aan, doe het ook goed, volg je hart dan ben jij instaat goede dingen verder te manifesteren. Hou dat gevoel vast waar jij in jezelf heerlijk en aangenaam voelt. Zoek bezigheden op, maar wees ook verantwoordelijk. Laat je niet leiden, maar wees de leider over je eigen kracht. Jij kunt deze week werkelijk iets van maken! Stel je open, Weegschaal er kunnen mooie dingen voor je in verschiet liggen.